- 18 Ekim 2018
- 234
- 291
- 53
- 31
- Konu Sahibi bluecat1111
-
Ailesinin arabası yok.Esinin var. Düzeltme;ben yanlış anlamisimMadem bu kadar sıkısıklar arabayı neden satmıyolar
Babam emekli. kardeşim askere gidecek onun fotoğraf ve yol masrafı için dediler başta, ben de az bir şey isteyecekler sandım 5bin istediler.ne için istiyorlar?
anne baba çalışmıyor mu? araba elzem m, onu satamazlar mi?
biraz enayi yerine konuyorsunuz gibi.
Babam emekli. kardeşim askere gidecek onun fotoğraf ve yol masrafı için dediler başta, ben de az bir şey isteyecekler sandım 5bin istediler.
Yok artık ya, ne alaka? Resmen sizin paranızı alıp kardeşinize harçlık yapıyorlar. Verirken "daha fazla verecek durumumuz yok" deyin ve vermeyin. Çok açık kullanılıyorsunuz, yazık eşinize de.Babam emekli. kardeşim askere gidecek onun fotoğraf ve yol masrafı için dediler başta, ben de az bir şey isteyecekler sandım 5bin istediler.
:)Ailesinin arabası yok.Esinin var. Düzeltme;ben yanlış anlamisim
Babam emekli fakat kardeşime araba aldılar kredi ödüyor, üstelik kardeşim evlendi ve çalışmıyor şuan onların masraflarını da karşılıyor. yetmiyor galiba5 bin tl neden istenir bir anda? Borç batağındalar mı, icra mı gelecek? Hiç mi gelirleri yok?
Yalan söylemişler. Devlet askerlik için cüzi de olsa yol parası veriyor. Fotoğraf dediğin nedir ki? Muhtemelen kardeşinin yokluğunda oluşacak masrafı istemişler. Örneğin kredi kartı borcunu kapatacaklar/kredisi vs varsa ödeyecekler. Madem son bir iyilik yapacaksın kardeşinin uçak bileti/otobüs biletini al ve bilgileri gönder.Babam emekli. kardeşim askere gidecek onun fotoğraf ve yol masrafı için dediler başta, ben de az bir şey isteyecekler sandım 5bin istediler.
malesef hiç biri ödenmedi.bir de 1,5 yılda 15000 verdiniz de ne kadarını ödediler?
Ay ben buradan sinir oldum.Babam emekli fakat kardeşime araba aldılar kredi ödüyor, üstelik kardeşim evlendi ve çalışmıyor şuan onların masraflarını da karşılıyor. yetmiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?