Aile ve Para Meseleleri

Erkek kardeşinin altına araba çekmeyi biliyorlar ama senin burs parana tenezzül etmişler, düğününe katkı yapmamışlar. Vereceğin kadar vermişsin artık verme!

Adaleti kimseden beklemeyin,annenizden bile.Hak yemiyorsunuz,kendinizi koruyorsunuz sadece.Maaşınızı kardeşinize ha,o şimdi size mi mi veriyor,yemin ederim bir kuruş vermem bu durumda.Aaa aile amaa diyenler çok çıkar şimdi,peki siz ailenin parçası değilmisiniz?
O zaman da "evin ayrı barkın ayrı"derler.
Tedavinize bakın,hiç bir şeye mecbur değilsiniz.

İlk bir yıl kardeşine vermi ne münasebet canım nasıl bi düşünce bu üstelik evlisiniz ve bir evlat sahibi olmak için uğraşıyorsunuz. Bizde şuan o yoldayız asilama yaptırdık ozelde tutmadı ve ne kadar masraflı şimdiden üstelik saha tüp bebeğe geçmedik bile onların size sorması lazım siz bir can için uğraşıyorsunuz

Haklisiniz ama öyle dediler iste. Tabi vermeyi düşünmüyorum o ayri. Ben üniversite hastanesinde asilama yaptirdim 2 kez. 3.yü yaptiracagim. Tüp bebek icin özel düşünüyorum ama. Devletin prosödürü bitmiyor hiç. E özel de maliyetli

Ben direk özele başladım devlette aşırı sıra oluyordu ilki tutmadi ikinci bu ay olcak tı tedaviye başladık ama grip oldum falan iptal ettik bide benim asilama hap la oldu klomen hapı ile mikroenjeksiyon yöntemi mo neymiş neyse sonuçta tutma di ikinci asilama yi da deneyip sonra olmaz sa tüp bebeğe geçmek istiyoruz para da tabi bu süreçte su gibi akıyor

Ben üniversite hastanesinde asilama icin hic sira beklemedim. Hemen oldu asilamalarim. Ama tüp bebek icin 3 yil evli olma sarti var devlette. 1 yilimiz var dolmasina beklemek istemiyorum acikcasi. Hapla denediniz yani asilamayi? Igneli asilama deneyecegiz biz ücüncüsünde.

Yani çocuk olmuyorsa 3 yıl şartı ne saçma kimse keyfi gitmez . hap la oldum eşimde de bendede sorun yok doktor iğne olmaz dedi tıbbi bişeyler anlattı hatırlamıyor da tutmadı haa çevremde aynı doktra gidip tutan da çok kişi var bende ilkinde olmadı

Igne neden olmazmis peki?

Vermeyeceksin
Borçlarımız var diyeceksin
Parayı ne yapıyorlar? Sağlık sorunu değilse ben vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…