- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.118
- 798
- 36
- Konu Sahibi bluecat1111
-
sende evlisin onlarin geçimi sen mi sağlıyorsun? senin ihtiyacin yokmu? deyin bizim de borcumuz var borç yaptık deyin kolay degilmi bunu sölemek...Babam emekli fakat kardeşime araba aldılar kredi ödüyor, üstelik kardeşim evlendi ve çalışmıyor şuan onların masraflarını da karşılıyor. yetmiyor galiba
Babam karşıma geçip ağladı ve nolur beni kurtar kızım dedi. Yanımda bankalardan aradılar.niye verdiniz ki o 22 bin için kendinize harcardin...
Aynen annen ya da babanı karşında öyle görünce bir şey denmiyor. diyemiyorum malesef.Babam karşıma geçip ağladı ve nolur beni kurtar kızım dedi. Yanımda bankalardan aradılar.
70 yaşında babam benim. Söylemesi kolay oluyor ama yapamıyor insan.
desin banada dediler vermediğimde hiç kafama takmadim kullanilmak istemiyorudum iyiki yapmışım..Aynen benim bile konuşasım gelmiyor artık ama nasıl konuşalım bilemedik. kimseyi kırmak istemiyorum ve beni yanlış anlayıp "paragöz" vs demelerini de istemiyorum. Zamanında kardeşim demişti de...
artık benım de net konuşmam gerekiyor. Bu iş sadece böyle çözülür sanırım.desin banada dediler vermediğimde hiç kafama takmadim kullanilmak istemiyorudum iyiki yapmışım..
çünkü araba alacagim parayi abim eviin kredisini ödemek istedi.. 30 bin tlyi.. ben vermedim paragözsün dedi.. hiç de umrumda olmadi:)
Zaten gerçekten de kalmadı artık bir şeyVermeyin neden veriyorsunuz? Bir daha isterlerse elimizde ne varsa size verdik bizde de hiç bir şey kalmadı, hatta eşimde borcumuzu ne zaman vereceğinizi soruyor deyin. Hayır demezseniz yakında eşinizle de aranız bozulacak zaten.
Ben çareyi şurda buldum. Parayı niye istediğini açıkça söylesin parayı o söyledikleri için verip veremeyeceğini düşün. Ne kadar verebileceksen kendi elinle oraya yatır. Örneğin doğalgaz parası mı yatacak, doğalgaz faturasını göndersinler onu yatır gibi...En azından paranın nereye gideceğini bilirsin. Senden kardeşinin yol masrafı için istemişler sen de biz biletini alalım o zaman diyin tabi eğer vermek istiyorsanız.Aynen annen ya da babanı karşında öyle görünce bir şey denmiyor. diyemiyorum malesef.
Sizi kullaniyorlar araba cok mu sart madem evlendi baksin basinin caresineAynen annen ya da babanı karşında öyle görünce bir şey denmiyor. diyemiyorum malesef.
kesinlikle cok haklisiniz. kocasi ile iliskisinin zeminine dinamit dosuyor haberi yok. ustelik haksizda.Burada "eşimin ailesine görümceme/kaynıma vermeleri için 5 bin tl verdik" diye konu açılsa topa tutulur.
Yaptığınız enayilik resmen ve eşinizle ilişkinizi zedeliyorsunuz.
annecim inan bizde cok sikisigiz olsa inan veririm beni biliyorsun hicbir zaman yardimimi esirgemedim diyip cikacaksiniz isin icinden.Kırıldığımı belli edince şaka yaptık deyip çıkıyor işin işinden. Onu çok da umursamıyorum zaten ama annem en büyük bağım arada kalan da hep o. nasıl konuşmalıyım. ne desem de alınmasalar sadece beni anlasalar.
Aynen benim bile konuşasım gelmiyor artık ama nasıl konuşalım bilemedik. kimseyi kırmak istemiyorum ve beni yanlış anlayıp "paragöz" vs demelerini de istemiyorum. Zamanında kardeşim demişti de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?