- Konu Sahibi Paradise lost
Bosanmam diyorsan sakın çocuk düşünme ,o kadar uyarı yapmışsınız hala akillanmamis kardeşiyle asıl o görüşmesin sizin yerinizde olsam çocuk yok calisiyorsunuzda bosanirdim biterdi onun kahrını mi cekiceksiniz böyle hayat sürer mi.Merhaba arkadaşlar eşimle çok severek evlendik belki ben onu daha çok seviyordum. Nişanlılık zamanı ailesiyle ilgili bazı sorunlar gördüm kardeşi sürekli eşimi yönetmeye çalışıyor hatta yeri geliyor benim yapmadığım şeyleri eşime yapmışım gibi anlatıp eşimi dolduruyordu. Bunu gördüğüm zaman ayrılmak istedim ne olduysa bir şekilde barıştık. Evlendim zamanla düzelir dedim. İlk zamanlar evlilipimizde büyük bir problem yoktu ama yine kardeşi her şeye karışmaya hatta benim hakkımda kötüleyecek bir şey bulamayınca eşime olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmaya başladı. Eşim bana bunlardan hiç bahsetmedi. Bana soğuk davranmasından her şeye kızmasından anladım. Ne zaman kardeşi ile konuşsa eşim eve gelip bir şeylere kızardı. Evde bir dağınıklık görsün bana ağır laflar ederdi. Sen pissin derdi ama halbuki evde öyle bir dağınıklık olmazdı. Sırf eşim seviyor diye ona çeşit çeşit yemekler yapardım ama bir gün kötü yemek yaptığımda benimle tartışırdı. O zamanlar evle de benle de çok ilgisizdi. Sürekli oyun oynar kendine bensiz yapacağı işler bulur uğraşırdı. Dayanamadım bir gün evden çıktım gittim. Eşim beni geri almaya geldiğinde Ailemin önünde sürekli beni aşağıladı ezdi. Güya ben ona evde yemek yapıyormuşum temizlik yapmıyormuşum. Bu arada ben de çalışan bir insanım. Aslında eşimin böyle demesinin sebebi kardeşi. Sürekli eşime sen evde iş yapma bırak o yapsın o seni hiç önemsemiyor derdi. Ben bunları gizli öğrendim. O gün bu gündür eşime güvenim kalmadı çünkü Kardeşiyle sürekli arkamdan beni çekiştirdiler. Evden ayrılma olayından sona eşim dön bir daha öyle davranmıyacam dedi. Çoğu konuda düzelmişti. Ama arayı bozan onun kardeşi olmasına rağmen benim ailemi suçladı ve onlarla eskisi gibi görüşmememi söyledi. Ben bu durumu kabul etmesem de zamanla ailemden ister istemez uzaklaştım. Bizim aramızı bozan kardeşi ise hiç bir şey olmamış gibi hala bizimle görüşmek istiyor sürekli eşimi arıyor ve yine aklına girmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü eşim onunla bir saat görüştükten sona eve gelip ufak bir konuya bağırdı kızdı. Ve yine ailesiyle ilgili bir konu olunca eşimde bir soğukluk hissettim. Sanırım eşim değişmemiş kısa bir süreliğine bana değişmiş gibi gözükmeye çalışıyor. Boşanma davası açtım eskiden boşanmayı istemeyen eşim de artık bitsin dedi. İleriye dönük endişelerim var eşim bana haksızlık ettin ben sana kötü bir şey yapmadım diyor. Neden o zaman kardeşinin yanından gelince bana bağırdım dedim senin konuşman yüzünden dedi.eşim beni salak yerine de koymaya çalışıyor arkamdan Kardeşiyle bir işler çeviriyor ama bana öyle bir şey yok senin uydurma diyor. Eski olaylardan sona artık eşime hiç güvenemiyorum biriyle tel de konuşsa hemen işkilleniyorım o yine eşimi mi dolduruyor, asıl sorun eşim de biliyorum başkasının lafına geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?