Ablanız temizlikçi konusunda haklı bence nikah üzeri kendinizi neden temizlik yaparak yoruyorsunuz ki bir temizlikçi çağırıp yarım gün temizletebilirdiniz evi.Ablanız da olsa sonuçta evinize misafirliğe gelmiş ve misafirden kendi yapmadığı müddetçe iş temizlik beklenmez.Ablanızda vurdumduymaz biriymiş zaten şimdi ona kızmakla siz suçlu oldunuz.
Tamamını okumadım.cunku size çok sınır oldum! Evinize misafir gelmiş uzaktan.ve ayrıca sizde kalmasının sebebi.sizinle gündüz görüşmediği için.isten gelince görüşürsünüz diye olamaz mı? Misafirperver değilsiniz.ne var canım tut bir kadın bir günde yapsın silsin süpürsün evi.eve gelen msoafiri çalıştırmak da ne demek?
Güzel bi dille söyleseniz veya ona yapması gereken işi bıraksanız belki yapardı.
Bide çocuk küçük peşini bırakmıyordur.
Ya bide herşeyi geç bu kadın sizin nişanınız için gelmedi mi? Biraz sabrı haketmiyor mu misafir sonuçta??
Sizi evlilik stresi basmış
Neden sizde kaldığı ilginç annende kalsaymış keşke
Ama 2,5 yaşındaki çocuğun yemeği vs saatinde yenir misafir olduğum evin temizliği çocuğun yemeğinden önemli değil
Keşke başta ben gelinim çalışıyorum zaten yoğunum sen çocuklusun annemde kal deseydiniz kırılmazdınız
O da muhtemelen evlenmeden önce birlikte Zaman geçirelim demiş ama beklentiler uyuşmamış
Nikahımız için gelmedi canım gezmek için geldi senelik iznini kullanmak için. Ben nikahta ne giyeceksiniz diyorum nikah bu cumartesi ablam bakarız deyip geçiştiriyor. Bu bile zoruma gitti.
Benzer bir hayatımız var sizinle,ama unuttuğunuz şey şu aile ile beklentinizi hala bitirmemiş olduğunuz....Sizin çoktaaaaaan beklentiyi kesmeniz gerekmiyor muydu....Yeniden evlenmeniz kimseyi heyecanlandırmıyor,kimsede bu durumda destek olmuyor boş verin zaten böyle kabullenmiş tiniz....Aslında derdiniz temizlik falan değil,gezmeye gelmesi,nikah günü gidecek olması,neye ihtiyacın var sorulmaması ve yeniden evlenme konusunda ki gereksiz boş anlamsız ve değersiz görünme hissi....Canım ablam çocuğa saati saatine yediren bir insan olsa ben yaptığında art niyet arama , çocuk saat 10,30 a kadar kahvaltısız duruyor zaten bir deri bir kemik . Ablam dediğiniz gibi düzenli yediren bir anne olsa zaten ben bilirim o saat çocuğun yemek saati diye. Konu sadece temizlik de değil sabah kahvaltı ediyor masayı bile silmeden bırakıyor. Meyve suyu dökülmüş vaziyette. Çocuğa yemek yedirirken kumaş sandalyeye çorba dökülüyor öylece bırakıyor onu.
Şimdi okudum maddi manevi kullandı diyorsunuz.yahu arkadaşım sen kafanı peynir ekmekle mı yedin.ne yapmış kadın da seni kullanmış.gunduz zaten annenlerde orda yiyip içmiştir.ne yapmış yahu!!!!
Ablaniz evlenmeden sizinle vakit gecirmek icin sizde kaliyor muhtemelen ve aylarca da kalmayacak, temizlik yaomaya degil destek olmaya gelmis. normalde isleriniz nasil yuruyorsa oyle devam etseydiniz keske, ne eksik ne fazla... cok ayip etmissiniz ablaniza.
İyi de sizin aileniz bir beklentiye girilecek insanlar gürühu değil ki.
En güzeli, abla ben işteyim, 15 gün evde tek başına ne yapacaksın demek olurdu.
Neyse, sıkmayın canınızı. Güzel şeylere odaklanın. Nikah ramazan da mı ki?
Benzer bir hayatımız var sizinle,ama unuttuğunuz şey şu aile ile beklentinizi hala bitirmemiş olduğunuz....Sizin çoktaaaaaan beklentiyi kesmeniz gerekmiyor muydu....Yeniden evlenmeniz kimseyi heyecanlandırmıyor,kimsede bu durumda destek olmuyor boş verin zaten böyle kabullenmiş tiniz....Aslında derdiniz temizlik falan değil,gezmeye gelmesi,nikah günü gidecek olması,neye ihtiyacın var sorulmaması ve yeniden evlenme konusunda ki gereksiz boş anlamsız ve değersiz görünme hissi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?