aile

Ben zaten bana davet etmedim öteki ablam bana göndermiş ... Neyse haklısınız canımı sıkmak istemiyorum .. Evet ramazanda canım bu cumartesi..

senin aile ile ilgili konularını hatırlıyorum da hep sorunlusunuz zaten.. bir şey beklememeyi artık öğrenmeli ve sinir olmamalısın.. kesinlikle haklısın ama bu haklılık seni bir yere getirmiyor. burda seni kınamışlar ama kendileri düğün zamanlarında acaba çevreyi nasıl strese boğmuşlardır.. herkesin ailesi yanında oluyor senin olmadıklarını bilmeyen boş boş yorum yapıyor.
sen yine çok iyi sabrediyorsun ben olsam siler atardım bana destek olmayıp hep benden bekleyen aileyi..
boşver evliliğine mutluluğuna odaklan. evinde yuvanda hep mutlu olursun inşallah..

İyi olmuş gittiği. Ablanıza hak verenlere de şaşırdım açıkçası... insan 40 yabancı olsa yatılı kaldığı bir evde bir işin ucundan tutar, hele ki nikah arefesinde.
Sonraki yorumlarda konu sahibi çocuğunun arkasını da toplamadıgını yazmış iyice sinir oldum...
Ailenizden beklentiniz olduğunu düşünmedim ben, şu an ki durum 'gölge etme başka İhsan istemem' olmuş tam anlamıyla...
Desteği yok bari yük olmasa..

önceki konunuzu da biliyorum
az bile yapmışsınız da keşke düğün öncesi olmasaydı

bu arada kızınız kaç yaşında

Yemek bittikten sonra sofraya gelen tuzluk gibi ablanız var ... Bende sinir olurum yan gel yat Osman olana ... Yardım etmesin ama bir zahmet de temizlenen yeri kirletmeden işini yapsın... Bir yandan oruç bir yandan evlilik hazırlıkları varken extra durum çıkması benimde canımı sıkardı şahsen... Eski konunuzdan da ailenizin nasıl kişilikler olduğunu bildiğim için bin kat daha hak verdim size...

Çoğu İskembeden konuşuyor... başlarına gelse bdv yanar o derece... Şimdi kalkıp " sana sinir oldum " demesi kolay ...

Çok iyi anlıyorum hislerinizi,siz yeni kuracağınız yuvaya ve kızınızın geleceğine odaklanın...Size geçmişte yaşattıklarını affetmişsiniz ama beraberinde yeniden beklentiye girmişsiniz....."bu insanlar değişmedi ve değişmeyecek,daha da üzüleceksiniz sadece oldukları gibi kabul edin onları...Ablanızın rahatlığı cidden sinir bozucu insan kıyamaz helede çalışan bir bayana ama gel gör geçmiş de nelere kıymamışlar ki....

Çok sağol öncelikle güzel yorumların için .. Ben eleştirenlerin çok yüzeysel okuduğunu ve hatta okumadan yorum yaptığını anlıyorum. Ama anlayamadığım tam olarak bilmedikleri bir konuda çok sivri yorum yapmaları ..

Aynen ailem zaten bu gidişle misafir gibi gelir nikahıma .. Amaa birde böyle yapıp canımı sıkıyorlar..

Onlar normal abla kardeş ilişkisine göre değerlendiriyorlar. Ablan senin için gelmiş, sen de temizlikçi muamelesi yapıp, duyarsız davrandın diye düşünülebilir eski konuların olmasa. Eski konularını bildiğimiz için seni daha iyi anlıyoruz, kızınla mücadeleni. İnşallah çok mutlu olırsun eşinle. Gerçekten sen onca yaşadığının üstüne içok iyi bile davranıyorsun onlara.

Hay Allah razı olsun..

Yorumlari okudukca gozlerim fal tasi gibi aciliyor.

İnanamiyorum.

Konu sahibinin, ailesiyle arasi harika bile olmus olsa, ablasi misafir diye hicbir seye eline surmeden bir kosede oturmasini dogru bulanlara el insaf diyorum!

Sizler gittiginiz misafirliklerde (akrabalik dereceniz olsun olmasin) , hicbir seye elinizi surmez misiniz??

Cevabiniz evetse iciniz nasil rahat ediyor hakikaten aklim almiyor.

Misafirsiniz diye, evin sahibi hizmetciniz degil!

Bunun tamamen VİCDANLA alakali oldugunu dusunuyorum.

Ayrica konu sahibini bu derece topa tutmanizi da asla ve asla dogru bulmuyorum.

Kiz buraya derdini anlatmaya gelmis ama yeni dertler edindirdiniz resmen.

Herkes kendisi gibi görür karşısındakini canım. Ben yabancı bir yere bile gitsem öyle kukuman kuşu gibi oturamam da değilki ablama gideceğim ve bir kenarda oturacağım.. Temizlik yapmasını da beklerim sonuçta ablam yani .. el mi ki ? Ama tabiki ona toplu temizlik yaptıracak değilim.

misafir hiç bişey yapmasın diyenlere öyleyse benim bu telaşımda , oruçlu halimle bana davetsiz gelmesin diyesim geliyor.
Yemek bılaşığını toplamaya gelince misafir oluyor , bende kalmaya gelince ablandır evlenmeden önce senle vakit geçirmek istemiş diyorlar .

Bosveeer. Bazen buraya derdini yazmamak en dogrusu oluyor gercekten.

Sen kesinlikle haklisin.

Simdi tamamen nikahina odaklan artik, bosver kim kusmus kim gitmis.

Eve gelwn misafirdeb iş beklemeyin yapmak içinden gelmeli ablanız da olsa

Ben sadece temizlik yapmasını beklemedim , öncesinde çocuğun pislettiğini toplamasını bekledim , hep birlikte yenen yemeği ben hazırladıysam oda bulaşığına yardım edebilirdi .. Ben zaten misafir adı altında kendilerine hizmet ettirmeye bayılan insanlardan nefret ederim. Eee öyleyse ben davet edeydim de geleydi..

Konu sahibi bana görede hakli nisan zamani ev normalinden daha fazla temizlenir yapma dedigin halde ablan yardim etmeliydi hatta annen bile yardima ihtiyacin varmi diye sormaliydi.
Bide yemegi yiyorsun iciyorsun onu topla temizle benim kendi adima icim rahat etmezdi.

Canım benim yapmazşar işte yapmazlar evi talan edip giderler bekleyince üzülüyor insan yapmaz işte umrunda değil. Tatile çıktığını düşünüyor bizim de var böyle

Kusura bakma da çocuğu açken ve uyku saati varken temizlikle mi uğraşsaydı ablan. Bu neyin kafası anlamadım ben
Bulaşık yıkamak nişanlınızın eline yapışmamıştır nişanlınızla balkona çıkmadan önce abla bulaşıkları hallediver deseydiniz hep konuşmadan karşı taraftan beklemişsiniz sonra kadına patlamışsınız sizin yaptığınız ayıp bence. Düğün stresini kadına patlayıp çıkarmışsınız en iyi abla dediğiniz kişi buysa en kötü kardeş de siz olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…