aile

keske ablam olsaydıda bisey yapmasaydı yaniii ne olursa olsun sana gelmis 1 haftalıgına ben de anneme gittimde bisey yapmam cünlü misafirim yani sen bi yere gittiginde is yapıyosun bu senin tercihin ama ben ev isi yapmaktan nefret ederim ama evime kim gelirse 1 bardak kaldırmasını bile istemem

Benimde çocuğum döker yemek yerken adı üstünde çocuk! Ama kız kardeşim hemen abla birşeye ihtiyaç var mı sen yedir ben temizlerim der. Demek sizin görüşünüze göre benim kardeşim enayi çünkü yiğeninin kırıntılarını temizledi. Kaldı ki 365 günde 15 gün siz delirdiyseniz sizde abla kardeşlik diye birşey Yok geçmiş olsun. Uzaktan gelmiş ablayı çocuğu ile evden kovmuşsunuz resmen ben bir abla olsam bir daha yüzünüze bakmazdım.
Sizin adınıza da üzüldüm. Hepimiz düğün dernek yaptık ama böyle insanları kırıp dökmeyin sonra o kocalar gidince insan ailesine dönüyor yine.

ayrıca simdiden nisanlına herseyi anlatma gonca dememisler koca demisler adına sakın guvenme yaniiii yarın bisey olur gorumcenle ilgili tak önune atar sen ablanda boyleydi diye nisanlına herseyi aksettirme neden bulasıkları birlikte yıkadın kapa kapıyı ninsanlın ne bilcek ic cayını salonda yolla nisanlını hallet isini sonra

Ya temizliğe yardim etmek belki aklına gelmemiş diyeceğim tembel biraz diyeceğim ama paran var hizmetçi tut demesi bir ablaya yakışmamış.Sen kaba mi söyledin acaba da etki tepki yaptı.Bunun için alınması da bir ablaya yakışmıyor da hangimizin ablası olgun ki.Senin vaktin yoksa yapması bir ablaya yada kardese yakışırdı.Onu onemsemektir o

Ablasını konu sahibi mi kovmuş orayı kacirmısim.Ben kendi gitti sandim.Ayip olmuş çok.Daha yüzüne bakmasa yeridir.

Belki kendi evinde de öyledir.Belki bir boşvermişlik bir depresyon vardır.Ne diyorsun ?Çocuk onun çocuğu mu senin mi yemek yedirdigi? SAnırım onun.

Çalisiyor mu dışarı çıksa hesap ödemez dedin.Kimisi kendini misafir görüp hesap ödemez ben de saçma buluyorum.Ama misafirlerimize hesap da ödetmeyiz normalde.Sen ondan ablalık yakinlik bekliyorsun o misafir muamelesi.Ev işi yapmıyorsam ben olsam hesap öderim.Calismiyor veya hesap ödemiyorsam ben olsam eve işine yardim ederim.Cunku çalışırken insan gerçekten fazla bir iş yapmak istemiyor.

Ablasını konu sahibi mi kovmuş orayı kacirmısim.Ben kendi gitti sandim.Ayip olmuş çok.Daha yüzüne bakmasa yeridir.

yok canım ablasını konu sahibi kovmamış , ablası nikahta bulunmamak için artık nikahında da yalnız kalırsın diyerek gitmiş...

yok canım ablasını konu sahibi kovmamış , ablası nikahta bulunmamak için artık nikahında da yalnız kalırsın diyerek gitmiş...
Ay o ayıp etmiş ozaman.Cok mu verdin veriştirdin acaba?

Ben temizlik yapmasını bekleyip de yapmadı diye tartışmadım! Ben yemeği yaptım temizliği de sizden dedim zaten kızımla kendisine de... Ayrıca bu kişi herhangi bir misafir değil ve hatta misafir bile değil benim gözümde benim ablammmmm!!!!

Ona kızarken de bunu unutmadım , o benim ablammmmm!!

Ben evleniyorum bu telaşın içinde neden bana geliyor , çocuklu haliyle peki ablam değil sadece misafirse???

Nikah arifesinde de mi yapmazdınız kardeşiniz olsa ? Bana göre ablalık yapmalı , hele böyle gülerde .. Öyleyse gelmesin benim telaşımın içinde gidip annemde kalabilirdi. Madem bana el gibi misafir gelmiş böyle misafir davetli gelsin..

iki satır yazıdan benim karakterimi çözdünüz tebrik ederim. Siz de o sevgili kardeşiniz evlendiğinde gidin yük olun çocuğunuzla misafir adı altında , sizle mi ilgilensin , size yemek hizmet mi yapsın yoksa yapılacak işleri için mi uğraşsın bilemesin.. Sonra gelin ben mukemmelimmm ben iyi ablayım diye övünün.

Ben ablama 2 günlüğüne kalmaya gittim yiğenim 5 aylıkken ,, aman buzdolabı kirlenmiş temizliyim , aman mutfak dolaplarını sileyim , dolmasını , köftesini yapayım dedim. evini ellerimle sildim viledayla bile değil..

Sırf bebeği küçük diye yapamamış diye. Çok afedersiniz tuvalet banyosu belki 6 aydır temizlenmemişti . Pırıl pırıl ettim. Akşam kocası geldiğinde önüne çorba koydum , pazar günü kahvaltıyı bile ben hazırladım..

Bana dediği şey su yapmasaydın hizmetçimisin sen!!

Benim ikinci evliliğim olacak canım. Benim eski konularımı okursan ailem hakkında neden nişanlımın pek çok konuyu bildiğini anlarsın.

acaba evlenmenizi mi istemiyorlar niye yalnız bıraktılar ki sizi bu kadar...

Belki kendi evinde de öyledir.Belki bir boşvermişlik bir depresyon vardır.Ne diyorsun ?Çocuk onun çocuğu mu senin mi yemek yedirdigi? SAnırım onun.

Evet kendi evinde pek öyle değil işte biyere bişey dökse yiğenim temizler ama bizim evde asla temizlemez bizden bekler ..

EVet kendisi memur. ablam canım şunu çekti yemeye gidelim der , dışarı çıkalım der gideriz ben sırf sonuçta her zaman gelmiyor diyerek istediği yere götürmeye çalışırım ama asla ve asla bende hesap ödeyim demez.

aslında bana öyle , benim durumun maaşım iyi ama sonuçta bende bir ev geçindiriyorum . Ablamın her gelmesine ben 1000 tl fazla masrafım oluyor. Yiğenime hediye alayım dedim kızıma kk verdim avm ye gideceklerdi ben evde temizlik yapacaktım . Kızıma dedimki 100-150 tl arasında hediye al dedim. Kızım bir takım elbise seçmiş mağazada ablam olmaz bir takım olur mu 150 tl ye kadar dedi annen diyerek 3-4 takım almış ... bu bile bana çirkin geldi.

acaba evlenmenizi mi istemiyorlar niye yalnız bıraktılar ki sizi bu kadar...

Hayır canım şöyleki bana zamanında ailem çok çektirdi , resmen kıızımla sokağa attılar.. Şimdi işim maaşım , eşimin maddi durumu onlardan kat kat iyi. Onlardan iyi olmamı istemiyorlar.

Ay çok bile dayanmışsın.
Eski konunu da hatırlıyorum.
Boşver gitsin, gelmesin mümkünse.
Böyle misafirlik mi olur?
Ablalık mı?

Bariz seni kıskanıyor.
Kimse arkanda yokken nasıl da hayatını kurdun diye, gelip içine etmeye çalışıyorlar.
Yarın bi gün evlensen, kocanın ailesi gelse böyle yapsa eve almazsın.
Ama kendi ablan olunca alttan mı alıcan?
Her insan kendi değerini kendi belirler arkadaşım.
Her şey adabıyla güzel.
İnşaallah eşinle çok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…