- 3 Temmuz 2021
- 31
- 4
- 6
- Konu Sahibi aboneannesorusuuu1
-
ben de orada kaldım üç duvarlı oda nasıl oluyor :)İki ayrı ev değil aynı evde yaşayacaksınız anladığım kadarıyla. Yatak odanızı kullanmamalarını istemenizi anlayabilirim ancak katı tamamen kapatmak doğru değil. Tek bir ev orası çünkü. Kalabalık gelirlerse tabi ki birileri üst katta yatar. Bu yaşam biçiminde size sormazlar zaten muhtemelen üst katı kullanalım mı diye...
Duvarsız oda tam olarak nasıl oluyor? Oda dediğimiz şey dört duvarı olan bir oluşum değil mi?
ben de orada kaldım üç duvarlı oda nasıl oluyor :)
Evet dubleks yok biz buraya taşındık memlekete tatile gidiyoruz.Dubleks mi ev anlamadım. Siz yurtdışında yaşıyorsanız tatilden tatile kullanmak için mi aldınız? Kullansınlar n'olacak ki? Çok sıkıntı yapıyorsanız yatak odanızı kilitleyin, diğer odaları kullansınlar.
Bana sormaları gerek ki sorucaklar katım ayrı ben sormadan kayınbabamın katına misafir koyamam sonuçta oda yapmaz normalde katımı kilitlerim zaten tatile gideceğimiz vakitİki ayrı ev değil aynı evde yaşayacaksınız anladığım kadarıyla. Yatak odanızı kullanmamalarını istemenizi anlayabilirim ancak katı tamamen kapatmak doğru değil. Tek bir ev orası çünkü. Kalabalık gelirlerse tabi ki birileri üst katta yatar. Bu yaşam biçiminde size sormazlar zaten muhtemelen üst katı kullanalım mı diye...
Duvarsız oda tam olarak nasıl oluyor? Oda dediğimiz şey dört duvarı olan bir oluşum değil mi?
Arada kilitlenecek kapı mı var?Bana sormaları gerek ki sorucaklar katım ayrı ben sormadan kayınbabamın katına misafir koyamam sonuçta oda yapmaz normalde katımı kilitlerim zaten tatile gideceğimiz vakit
Eski ev sahipleri duvarı yıkmışlar hollan birleşik yapmışlar kapısı yok yani.
Onlar o eve geldiğinde siz de mi orada olacaksınız tam anlamadım ama dubleks evde kat kullanımını nasıl kapatacaksiniz onu anlamadım. Kullansalar nolur onu da anlamadım.
Bizim girişte kapı var katımı kilitleyebiliyorum. Yok biz olmayacağızOnlar o eve geldiğinde siz de mi orada olacaksınız tam anlamadım ama dubleks evde kat kullanımını nasıl kapatacaksiniz onu anlamadım. Kullansalar nolur onu da anlamadım.
Katı komple kapatmak çok saçma geldi bana. Çok abes olur noluyor derler. Yatak odanızı kilitleyin yeter çok takıyorsanız.Bizim girişte kapı var katımı kilitleyebiliyorum. Yok biz olmayacağız
Evet kapı var kapıyı kilitlediğimde bizim kata girilmiyor. Ben onun katına girmiyorum zaten sadece mutfak ortak oldugu içi oraya giriyorum ondanda kilitlimi değil mi bilmiyorumArada kilitlenecek kapı mı var?
Bu biraz görgüsüzlük olmaz mı aynı evde yaşarken? Sizinle aynı evde yaşıyorum ama çıkarken kendime ait alanları kilitliyorum çünkü size zerre güvenmiyorum, girer eşyalarımı kullanır hırsızlık yaparsınız anlamına gelmez mi? Kayınaileniz giderken kilitliyorlar mı?
Bilemiyorum bir evin sahibi evde yoksa onun katını kulanmaları ne kadar doğru kiKatı komple kapatmak çok saçma geldi bana. Çok abes olur noluyor derler. Yatak odanızı kilitleyin yeter çok takıyorsanız.
Kırılsa yerine konulmaz biliyorum temizlikte yapmazlarYatak odanizda istemediginizi anlarim..bu durum karsidaki insanlara bagli. Mesela kayinvalidem evi misafiri gittikten sonra bastan sonra temizler. Ve birsey kirilsa yerine koyar. Kendisi bir misafirine daireyi bir hafta icin birakmisti. Cöplerini masanin üstünde birakip gitmislerdi. Yani karsidaki insan görgüsüzün dibi degilse kalabilirler bence.
Yani ne olabilir ki? Ben hayatı bu kadar ciddi yaşayanları anlayamıyorum. İnsanlar evimi kullansin n'olacak ki kafasindayim.Bilemiyorum bir evin sahibi evde yoksa onun katını kulanmaları ne kadar doğru ki
Senin evin değil ki orası hepinizin evi. Böyle komün hayatını yaşamayı kabul ederken bu tip şeyleri de göze almanız gerekirdi.Bilemiyorum bir evin sahibi evde yoksa onun katını kulanmaları ne kadar doğru ki
Eve eşyaya kutsal muamelesi yapıyorlar çünkü.Yani ne olabilir ki? Ben hayatı bu kadar ciddi yaşayanları anlayamıyorum. İnsanlar evimi kullansin n'olacak ki kafasindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?