Aile

Hiç Uygun değil yaptığınız altlı üstlü ev.ve üstelik tatilden tatile geliyorsunuz. Girişi farklı bir yerde daire olsa belki abes kaçmaz ama şuan noluyor derler.yatak odanızı kilitleyin yeter bence
Tatilden tatile değil o evde yaşıyorum ordan tatile gidiyorum

Ortak yaşamı kabul edip bu ayrımı yapmak da saçma yani.
Ortak yaşamı sadece kayınbabamla kabul ettik gelen misafirlerle değil yada söyle düşünün her misafir geldiğinde kayınbabama benim katımda kalcak die bi durumda yok nasıl benim akrabam gelirse bana misafirliğe alt kata yatırmayacağım sonucta bana gelen misafir

Zaten ust katta mutfak olucak ondan sonra zaten herkes ayrı olucak sadece pişirdim yemeklerden kayınbabama yine götüreceğim
Sonuçta şu anda yok ve sizin o mutfağı kullanmanıza izin veriyorlar. Dubleks evde yaşayıp kati kilitlemek çok görgüsüzce geldi bana.

Yatırabilirsiniz siz de ne sakıncası var ki? Bu kadar keskin cizgileriniz varsa ayrı ev alacaktiniz.

Bizim kata sadece yatak odası oturma odası ama oturma odası kucuk ve bi boş odamız var daha düzene oturtamadık mutfak falan yapmadık.

Boş odayı da mutfak yaparsanız şu kullanım alanının tam olarak neresinde misafir ağırlayacaksınız?

Senin evin değil ki orası hepinizin evi. Böyle komün hayatını yaşamayı kabul ederken bu tip şeyleri de göze almanız gerekirdi.
Senin evin değil ki orası hepinizin evi. Böyle komün hayatını yaşamayı kabul ederken bu tip şeyleri de göze almanız gerekirdi.
Ev olarak ayrı bir şey kat olarak herkesin kendi katı var aynı düşünceye sap değiliz

Zaten boş odayıda mutfak yaparsak bi oturma odası kalıyor misafir gelmesini istemem yerim olmadığı için lakin gelirse koltuk da yatabilir

Eşinin ailesi ile dubleks eve yerleşip ailen üstte kalmasın diyemezsin. Kendi kapısı olan evin olsa en doğal hakkindi ama üstte tek merdivenle çıkacakları odalar varken bu dediğin mantıklı değil.
Madem içiçe yaşamayı sevmiyorsun böyle saçma bir teklifi neden kabul ettin ki?
Tapu kimin adına?
Kayın aile olup gidince içeriye bir kuruş katkı vermemiş erkek kardeşler yerlesmesin? O zaman kimlerle komşu olacaksın?

Baştan sona böyle bir yaşam kötü zaten. Ev ev üstüne olmaz ki.

Hayat size zor, bosverin ya bu kadar takmayın. Altı üstü eşya ya, en fazla biraz erken eskir.
Orası öylede çoçuklar karıştırmayı seviyorlar her an gibi bi şey kırılsa yerine koyulcak şeyler değil geldiğimde onların arkasından temizlik yapıcam
Baştan sona böyle bir yaşam kötü zaten. Ev ev üstüne olmaz ki.
evet o zamanlar farklı düşünüyordum ne olur iyi falan die 2yıl içinde sağolsunlar yanlış düşündüğümün farkındayım

Kırılacak çok kıymetli olanları yatak odasına kilitleyin, başka ne olabilir ki kırılacak ? Ayna, kitaplık falan mı? Evet kırılabilir ama yapacak birşey yok.
Zaten ev küçük, tatilden gelince mecbur temizlik yapacaksınız.

ben kp kv ile birlikte yaşamayı kabul ettim misafirle değil derken acaba kv kp’in evlerinde yatılı veya yatısız misafir ağırlayan insanlar olduğunu hesap ettiniz mi? muhtemelen hayır. yatak odanızı kilitlersiniz, ihtiyaç yoksa zaten sizin odanızı kullanmazlar, olursa da varsınlar orayı kullansınlar ne olur ki? ipek mi kaşmir mi koltuklar, oturunca eskiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…