karsımdaki ne kadar ümit verirse versin 3 ayda evine gitmem öyle aylardır tanışıyomuş gibide sıkı fıkı olmam ne o öyle kayınvalıdenın yerınde olsam çok ıtıcı gelırkendı kendıne gelın guvey oldugu ıcın degıldır
oglunuzla bırebır ne konustuklarından haberınız olmadıgı ıcın sasırıyorsunuzdur
oglunuz o umıdı verıyordur evın gelınısın kızısın annem boyle seylerden hoslanır dıyordur oda oyuzden oyle davranıyordur
yasları genc genclıklerıne vermenız lazım habıre sasırmak yerıne
bırde oglunuza tutamayacagın sozlerı verme, buyuk umıtler verme dıye konusmanız lazım
ıs cıddıye bınmeden aıleyle sızın tanısmamanız arkadaslıklar normaldır arkadas olun ama dünür gıbı gorusmenın anlamı yok demenız lazımdı
bu yasta oglu olan bırıne bunları soylemek zorunda kaldıgımız ıcın bende cok saskınım
Amann dikkat edin böyleleri süreci bir hızlandırıyor evlenene kadar pervane :)oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Bütün erkekler Ümit veriyor yakarsımdaki ne kadar ümit verirse versin 3 ayda evine gitmem öyle aylardır tanışıyomuş gibide sıkı fıkı olmam ne o öyle kayınvalıdenın yerınde olsam çok ıtıcı gelır
bende gıtmem ama gıdene degıl ona musade edene bakarım kayınvalıde adayı boyle konusuyor ama aıle tanısmalarına gıdıyor agırlık koyup bu ısler boyle olmaz ne ısım var demıyor gelıne kızıyor ama buyuk olarak kendısı de ayı seyı yapıyor belkı kızın annesı de konu sahıbı ıcın aynı seyı dusunuyordur boyle konusuyor ama gelıne ne yakınlık gosterıyor bılemıyoruz tek taraflı dınlıyoruzkarsımdaki ne kadar ümit verirse versin 3 ayda evine gitmem öyle aylardır tanışıyomuş gibide sıkı fıkı olmam ne o öyle kayınvalıdenın yerınde olsam çok ıtıcı gelır
Bana ergen gibi geldiler o yüzden sordum.oğlan 23 kız 25
25 yaşında genç bir kadının bunu düşünmesi lazım..Yangından mal kaçırır gibi davranmasına gerek yok..Ben boyle bir kiz taniyordum oglani allem kullemle cevirdi evlendi ... Hemde cocuk neredeyse askere bile gitmeden evlenecekti. Oglanin aileye yapismisti sonra sanirim oglana surekli göster ama elletme taktigi uygulayıp basini döndürdü. Son zamanlarda ailem duyarsa fena amcam duyarsa öldürur falan oldu bitti aile dugunde bile saskindi. Yakinda soz falan isterse şaşma
Not: Oglanin aile fena zengindi ama azcik saftilar
Simdi de nereden aldik bunu diye oglan ve aile borbirine bakiyor
Kiz eğer okumuş ya da iş sahibi değil ise yasa takılıyor ve hemen evlenmek istiyor bence!Bana ergen gibi geldiler o yüzden sordum.
Açıkçası ben hem erkekte hem kızda olgunluk ağırlık ve mesafe beklerim . Başka da bişey demicem.
Olabilir normal ama eğer ailesiyle tanismayacaksa oğlunuz sizin de tanismamaniz gerekirdi.Kiz eğer okumuş ya da iş sahibi değil ise yasa takılıyor ve hemen evlenmek istiyor bence!
Yamanmaya çalışıyor gibi
Çok kötü
Kız dediğin biraz ağır olur ya
Şimdiki kızlar böyle heralde
Çok çirkkin
Erkek olsam istemezdim böyle yüzsüz arsız bir tiple işim olmazdı ...
çalışıyor, lise mezunuKiz eğer okumuş ya da iş sahibi değil ise yasa takılıyor ve hemen evlenmek istiyor bence!
Ne kadar abartılı ve kötü cümleler yazmışsınız.
Ne alaka yamanmak?Neden yamansın?
Sevdiği adamın annesine sevgi, saygı gösterdi diye mi arsız oldu.
Size başka türlü arsızlar müstehakta neyse.
Az biraz üslup ya.
Konu sahibi,bence kız iyi niyetli.
Evlilik yaşının geldiğini düşünüyor, oğlunuzu seviyor.
Oğlunuz da belli ki işin ciddiyete gideceği konusunda ümit veriyor.
Ben eşimin annesiyle nişandan önce telefonda bir kez konuştum, yüzünü görmedim.Çünkü çok uzak şehirlerdeydik.
Ama nişanlıyken hep aradım, seviyordum o vakitler tanımayınca.
Ve aklıma hiç kaynana gibi gelmiyordu,arar sorardım, hediyeler alırdım.
Evlerine gidecektik arabayla 1 gün yol.
Hanımefendi uğraşmak istemedi, ağırlamadı bizi.Aramadı, sormadı.
Evlendik kendi işinin görülmesi dışında,kendi mutlulukları, rahatı dışında hiçbir kimse önemli olmadı.Annelerin de bencil olabileceğini onun vesilesiyle öğrendim ben.
Şimdi ne oldu?
Bana bir günden bir güne anne gibi yaklaşmadığı için bırakın kızı gibi işini yapmayı senede bir defa bir hafta görüştüğü gelini oldu.
O da sadece evladımın hatırına.
Aramam sormam,ne o benden bir şey bekleyebilir ne ben ondan.
Velhasıl,
Değer veren değer görür.
Sizinkiler daha nişanlı falan değil ama yazdıklarınızdan sizin de karşıdaki kızında iyi niyetli olduğunu hissediyorum.
Oğlumun erkek arkadaşları gibi kız arkadaşı da elbet gelsin evime, iş yapmaya değil.
Tanıyıp, tanınmaya.
Sınırları olan bir muhabbet bağı kurmaya.
Vesveselere mahal vermeyin,size nasıl geliyorsa siz de elinizden geldiğince öyle gidin.
Evladınız ve arkadaşı için de hayırlısı olsun.
tşk eederim, çok güzel yazmışsınız..bana abla diyor zaten, sohbet ederken arkadaşımmış gibi hissediyorum...bazende,Ne kadar abartılı ve kötü cümleler yazmışsınız.
Ne alaka yamanmak?Neden yamansın?
Sevdiği adamın annesine sevgi, saygı gösterdi diye mi arsız oldu.
Size başka türlü arsızlar müstehakta neyse.
Az biraz üslup ya.
Konu sahibi,bence kız iyi niyetli.
Evlilik yaşının geldiğini düşünüyor, oğlunuzu seviyor.
Oğlunuz da belli ki işin ciddiyete gideceği konusunda ümit veriyor.
Ben eşimin annesiyle nişandan önce telefonda bir kez konuştum, yüzünü görmedim.Çünkü çok uzak şehirlerdeydik.
Ama nişanlıyken hep aradım, seviyordum o vakitler tanımayınca.
Ve aklıma hiç kaynana gibi gelmiyordu,arar sorardım, hediyeler alırdım.
Evlerine gidecektik arabayla 1 gün yol.
Hanımefendi uğraşmak istemedi, ağırlamadı bizi.Aramadı, sormadı.
Evlendik kendi işinin görülmesi dışında,kendi mutlulukları, rahatı dışında hiçbir kimse önemli olmadı.Annelerin de bencil olabileceğini onun vesilesiyle öğrendim ben.
Şimdi ne oldu?
Bana bir günden bir güne anne gibi yaklaşmadığı için bırakın kızı gibi işini yapmayı senede bir defa bir hafta görüştüğü gelini oldu.
O da sadece evladımın hatırına.
Aramam sormam,ne o benden bir şey bekleyebilir ne ben ondan.
Velhasıl,
Değer veren değer görür.
Sizinkiler daha nişanlı falan değil ama yazdıklarınızdan sizin de karşıdaki kızında iyi niyetli olduğunu hissediyorum.
Oğlumun erkek arkadaşları gibi kız arkadaşı da elbet gelsin evime, iş yapmaya değil.
Tanıyıp, tanınmaya.
Sınırları olan bir muhabbet bağı kurmaya.
Vesveselere mahal vermeyin,size nasıl geliyorsa siz de elinizden geldiğince öyle gidin.
Evladınız ve arkadaşı için de hayırlısı olsun.
Oglunuz ne mezunu, ne ıs yapıyor?çalışıyor, lise mezunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?