- Konu Sahibi Siyah Kugu
14 senedir ailemden ayrıyım hala her ayrılışımda salya sümük ağlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk başta çok zor olucakFarklı bir şehirde,6 saat uzaklıkta, okul kazandım. Gitme vakti yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyor, ben annem babamsız nasıl yaşam sürdürülür hiç bilmiyorum. Ben böyle üzüldükçe ailem de gitme diyor bu sefer. Araba alırız, arabanla kütüphaneye gidip gelirsin, kpssye çalış istersen diyorlar. Ben üzüldükçe farklı alternatif sağlamaya çalışıyorlar biyandan, bu duruma da ayrı üzülüyorum. Benim için uğraşıp duruyorlar. :/ Gitmekte kararlıyım ama annelerden çok uzakta kalacağım için çok üzülüyorum, nasıl alışacağım aşarım bu durumu? Siz nasıl alıştınız?
Yaa size çok teşekkür ederiminşallah dediğiniz gibi olur..
Farklı bir şehirde,6 saat uzaklıkta, okul kazandım. Gitme vakti yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyor, ben annem babamsız nasıl yaşam sürdürülür hiç bilmiyorum. Ben böyle üzüldükçe ailem de gitme diyor bu sefer. Araba alırız, arabanla kütüphaneye gidip gelirsin, kpssye çalış istersen diyorlar. Ben üzüldükçe farklı alternatif sağlamaya çalışıyorlar biyandan, bu duruma da ayrı üzülüyorum. Benim için uğraşıp duruyorlar. :/ Gitmekte kararlıyım ama annelerden çok uzakta kalacağım için çok üzülüyorum, nasıl alışacağım aşarım bu durumu? Siz nasıl alıştınız?
Farklı bir şehirde,6 saat uzaklıkta, okul kazandım. Gitme vakti yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyor, ben annem babamsız nasıl yaşam sürdürülür hiç bilmiyorum. Ben böyle üzüldükçe ailem de gitme diyor bu sefer. Araba alırız, arabanla kütüphaneye gidip gelirsin, kpssye çalış istersen diyorlar. Ben üzüldükçe farklı alternatif sağlamaya çalışıyorlar biyandan, bu duruma da ayrı üzülüyorum. Benim için uğraşıp duruyorlar. :/ Gitmekte kararlıyım ama annelerden çok uzakta kalacağım için çok üzülüyorum, nasıl alışacağım aşarım bu durumu? Siz nasıl alıştınız?
hangi bolum?Farklı bir şehirde,6 saat uzaklıkta, okul kazandım. Gitme vakti yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyor, ben annem babamsız nasıl yaşam sürdürülür hiç bilmiyorum. Ben böyle üzüldükçe ailem de gitme diyor bu sefer. Araba alırız, arabanla kütüphaneye gidip gelirsin, kpssye çalış istersen diyorlar. Ben üzüldükçe farklı alternatif sağlamaya çalışıyorlar biyandan, bu duruma da ayrı üzülüyorum. Benim için uğraşıp duruyorlar. :/ Gitmekte kararlıyım ama annelerden çok uzakta kalacağım için çok üzülüyorum, nasıl alışacağım aşarım bu durumu? Siz nasıl alıştınız?
Aynı ben ben de altı saat uzaklıkta bir şehirde okumuştum ilk bir yıl hep ağladım yedi sene oldu okul biteli iki yıldır aileme yirmi saat uzaklıkta bir yerde yaşıyorum.bir çocuğum var hala dönerken ağlarım ama ilk zamanlarda ki gibi değilim tabi..demem o ki bugün olmasa yarın muhakkak ayrilacaksin aileden ..Farklı bir şehirde,6 saat uzaklıkta, okul kazandım. Gitme vakti yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyor, ben annem babamsız nasıl yaşam sürdürülür hiç bilmiyorum. Ben böyle üzüldükçe ailem de gitme diyor bu sefer. Araba alırız, arabanla kütüphaneye gidip gelirsin, kpssye çalış istersen diyorlar. Ben üzüldükçe farklı alternatif sağlamaya çalışıyorlar biyandan, bu duruma da ayrı üzülüyorum. Benim için uğraşıp duruyorlar. :/ Gitmekte kararlıyım ama annelerden çok uzakta kalacağım için çok üzülüyorum, nasıl alışacağım aşarım bu durumu? Siz nasıl alıştınız?
14 senedir ailemden ayrıyım hala her ayrılışımda salya sümük ağlıyorum
Çook teşekkür ederim :)Hayırlı olsun öncelikle :)
Üniversite sona geçiyorum. İlk sene, ilk birkaç ay benim için çok zor geçmişti. Çok ağladım üzüldüm, sudan çıkmış balığa döndüm. Ailemden 15 saat uzaklıkta, daha önce oturup "Buranın nesi meşhur yav?" diye bile düşünmediğim bir şehri kazanmıştım.
Yazacak çok şey var ama fazla uzatmayayım. İlk başta zor geçecek, tatilleri vize sonralarını iple çekeceksiniz ama inanın alışacaksınız. Kendinize ait bir yaşamınız olacak. Her sorununuza tek başınıza koştuğunuzda inanın üzülmekten çok sevineceksiniz ve daha özgür, büyümüş hissedeceksiniz. Hatta yavaştan "mezun olursam ailemle yaşayamam yahu" diye bile düşünebilirsiniz.
Her şey güzel olacak diye umuyorum. Kendinize çok iyi bakın :)
Haklısınız özür dilerim sizin vesilenizle. Kimseyi kırmak istememiştim.Yapmayım bunu, annesi babası olmayanlar, gölgesini dahi arayıpta bulamayanlar var..
Okul kazanmışsınız negüzel, ömrümüz ana babamızla geçmiyorki,biyerden başlamak lazım..