- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)Aah canım ah.. 3. sınıfım ama bırak 6 saat uzakta olmayı aynı ülkede bile değilim. Dünyanın en aileci evci insanıydım lisem bile evimin dibindeydi hatta üni içinde çevre iller olur en fazla 4 saatlik yol olan yerler olur gözüyle bakıyordum ama nasipte varmış birden hayatım değişti, bir arkadaş vesilesiyle şu an olduğum yerdeyim.. İnan hiç pişman değilim (hala ayrılırken hüngür hüngür ağlıyorumhavaalanında beni sulugöz olarak bilecekler hatta
) ama bir kere bile vazgeçmeyi düşünmedim hayat öyle bi şey ki, içine girdikten sonra alışamayacağın bir şey kalmıyor, tek başına ayaklarının üzerinde duruyosun, sorumluluk alıyosun, evinde belki bi kere bile yapmadığın şeyler orda pat diye karşına çıkıyo ve sen vay be! Başardım.. diyip mutlu oluyosun.. Hayatta ayrılık illaki var eğer bir şekilde yuvadan erken yaşta uçmazsak ne karakter oluşumunda ne de hayata tutunuşta ve birçok şeyde çok geç kalmış oluruz... Varsın ağla, gerekirse saatlerce ağla, ağlamak senden bir şey kaybettirmez aksine rahatlarsın da inan ardına baktığında gülüp geçeceğin zamanlar olacak bunlar.. şimdi bu yüzden canım kardeşim, insanoğlunun aşamayacağı güçlük yoktur diyorum.. İnşallah karşına iyi mi iyi, candan öte insanlar çıkar ve yüzün hep güler..
En güzel dileklerimle yolun açık olsun![]()
Farklı ülkede olmak çok daha zor olmalı ama dediğiniz gibi insanın alışamayacağı hiçbir şey yok sanırım..
Ben de güzel dileklerinizi sizin için diliyorum tekrar teşekkür ederim :)