- Konu Sahibi zerenteacher
-
seninkiler unv. mzunuysa nolmus yani sonucta ailen insan mı ? neyin kucumsemesı sınıf ayrımı cozemedım ben ? eger ailende ego ve kompleks mevcut deılse sorun olmaz ama bız zengınız yok unv. mezunuyuz die kasım kasım kasılarak gezınıolarsa hiçç o ınsanları rahatsız etmeyin . sunuda bi anlasınlar artık okumak cehaleti alır esseklık baki kalır .. onemli olan okumak deil insan olabilmek aile ilişkileri okul muabbetleriyle dönmüyo ne saçmaya olaya bak sorun olurmuymuş peh.
bunu bu sekılde anlatıcaksın o zaman anlatıs tarzın cok yanlıs sen orda ailem uyusurmu dıosun burda paramı yedırmek ıstemıorum dıosun sorununun ne oldugu bellı deıl aılesıyle aılenın uyusmaması dıe bısey yokbunu dusundugunde kucumsedıgını dusunurum . ama maddı konuda bızle ılgılı sorun olurmu dersen o ortada esın sureklı ailesıne yardım eder boyle bı durumda. sorunun hngısı ona karar ver bence hangısı onemlı senın ıcın ?neden bu kadar gergin bir cevap yazıyorsunuz ki, ben sadece burada tecrübeli arkadaslara sormak istedim.Mutlaka vardır eşinin ailesinin durumu düşük olup ta sorun yaşayanlar.
Ayrıca ben kimseyi küçümsemiyorum ailem ünv mezunu ancak gayet de insan ilişkileri kuvvetli olan kişiler kesinlikle böyle durumda eşimin ailesini küçümseyeceklerini sanmıyorum ama maddi imkanları beni düşündürüyor..Ben yıllardır birikim yapıyorum ve ilerde düzgün bir hayatım olsun istiyorum.
Yıllardır çalışmamış yan gelip yatmış cocugunun parasını yemiş birisine kendi paramı yedirmek istemiyorum..
seninkiler unv. mzunuysa nolmus yani sonucta ailen insan mı ? neyin kucumsemesı sınıf ayrımı cozemedım ben ? eger ailende ego ve kompleks mevcut deılse sorun olmaz ama bız zengınız yok unv. mezunuyuz die kasım kasım kasılarak gezınıolarsa hiçç o ınsanları rahatsız etmeyin . sunuda bi anlasınlar artık okumak cehaleti alır esseklık baki kalır .. onemli olan okumak deil insan olabilmek aile ilişkileri okul muabbetleriyle dönmüyo ne saçmaya olaya bak sorun olurmuymuş peh.
bunu bu sekılde anlatıcaksın o zaman anlatıs tarzın cok yanlıs sen orda ailem uyusurmu dıosun burda paramı yedırmek ıstemıorum dıosun sorununun ne oldugu bellı deıl aılesıyle aılenın uyusmaması dıe bısey yokbunu dusundugunde kucumsedıgını dusunurum . ama maddı konuda bızle ılgılı sorun olurmu dersen o ortada esın sureklı ailesıne yardım eder boyle bı durumda. sorunun hngısı ona karar ver bence hangısı onemlı senın ıcın ?
bunu bu sekılde anlatıcaksın o zaman anlatıs tarzın cok yanlıs sen orda ailem uyusurmu dıosun burda paramı yedırmek ıstemıorum dıosun sorununun ne oldugu bellı deıl aılesıyle aılenın uyusmaması dıe bısey yokbunu dusundugunde kucumsedıgını dusunurum . ama maddı konuda bızle ılgılı sorun olurmu dersen o ortada esın sureklı ailesıne yardım eder boyle bı durumda. sorunun hngısı ona karar ver bence hangısı onemlı senın ıcın ?
anlatılnı anlayıp konusursanız sevınırım. al bırıktırdıgını yedır dıyen yok kimseye buna bende karsıyım ama yukarda sunu demıs aıleler uyusurmu ?..sımdıde para yedırırmı dıo hangısı sorun onu soluorum . kımse aptal deıl calısıp cabalayıp ona buna yedırıcek kadar. hadı babası rahatsız yaslıda calısmıo dıelım 26 yasındakı kız nıe calısmıo bu banada sacma geldı . ama anlatım tarzı yanlıs . benım tekpı verdıgım aılem soyle bole dıe ego yapıp adamın ailesini kucumser gıbı tavır takınması.İnsanlar yıllarca yaptıkları birikimi başkalarına yedirmek istemeyebilirler. Bundan daha doğal birşey olabilir mi?
Merhaba kızlar, sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var.
Yaklaşık 2 aydır 5 yıldır hiç görüşmediğim üniversite arkadaşımla internet üzerinden görüşüyoruz.Farklı illerde görev yapıyoruz, 2 aydır gayet hoş muhabbet ediyoruz hem telde hem de internet üzerinde.
Bu zamana kadar ben hep ailemle ilgili bilgileri anlatmıstım ama o hiç bahsetmemişti.Dün benim bulundugum ile geldi oturduk konustuk, ben gene yaşam tarzımdan , ailemden bahsettim .Bizimkiler üniversite mezunu , çok şükür maddi durumumuz da çok iyi..
Ona ailesiyle ilgili sorular sordum ne iş yapıyorlar diye..Çalışmıyorlar dedi, nasıl yani dedim ..Babamın işi yok , annemde ev hanımı , 26 yasında kız kardesim var o da calışmıyor dedi..baban nasıl calışmaz ya dedim , inşaatlarda iş cıkarsa gidip çalışır dedi..
Bu muhabbetten sonra acıkcası kafamda cok soru işaretleri oluştu..2 ay boyunca gayet güzel muhabbet ederken ve bu şekilde aileler arasındaki fark olması cok canımı sıktı..
Ayrıca bu zamana kadar hiç birikim bile yapmamıs, aldıgı bütün parayı ailesine vermiş , onlarda gidip köye ev yaptırmıslar, esya falan almıslar evlerini düzeltmişler..
Sizce bu büyük bir sorun olabilir mi?
emin olun ailelerin uyuşması da çok öenmli..ben bunu en yakından yaşamış bir kişi olarak kültür farkının da çok önemli olduğunu düşünüyorum..sonuçta akraba olacaklar..evlatları bir yuva kuracak.
anlatılnı anlayıp konusursanız sevınırım. al bırıktırdıgını yedır dıyen yok kimseye buna bende karsıyım ama yukarda sunu demıs aıleler uyusurmu ?..sımdıde para yedırırmı dıo hangısı sorun onu soluorum . kımse aptal deıl calısıp cabalayıp ona buna yedırıcek kadar. hadı babası rahatsız yaslıda calısmıo dıelım 26 yasındakı kız nıe calısmıo bu banada sacma geldı . ama anlatım tarzı yanlıs . benım tekpı verdıgım aılem soyle bole dıe ego yapıp adamın ailesini kucumser gıbı tavır takınması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?