Aileleri tanıştırmak doğru olur mu ? Bir hafta da söz nişan ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de benim aklıma takılan yaşadığınız/ailenizin yaşadığı yer utanılacak kadar leş gibi ve eskiyse neden bakım yapmadınız evinizi güzelleştirmediniz ki? İnsan yaşadığı yere özenmez mi, köy evi olunca ne oluyor, bizim köydeki evler bakımlı, şehir evleri ayarında mis gibiler.

Bir de benim aklıma takılan yaşadığınız/ailenizin yaşadığı yer utanılacak kadar leş gibi ve eskiyse neden bakım yapmadınız evinizi güzelleştirmediniz ki? İnsan yaşadığı yere özenmez mi, köy evi olunca ne oluyor, bizim köydeki evler bakımlı, şehir evleri ayarında mis gibiler.
Anladığım kadarıyla para kalmıyor eve

Konu sahibesi umarım kendini Feriha gibi holding sahibi kızı olarak tanıtmamıştır. Zira köy evi değil de çiftlik gerekli

Zorunlu adam hangi adam? Bi açıkla. Bakalım uygun mu sana? Bi fikir veririz.

İşyerinden izin alıp memlekete gittim . Haftaya pazar donecegım bu beş gün içerisinde erkek arkadaşım aileleri tanıştıralım diyor . Aradan iki üç ay geçince nişan söz yaparız diyor . Bende aileler tanışsın hemen söz nişan olsun istiyorum . Ama bizim evin bakıma ihtiyacı var. Kapılar eski , banyolar öyle , köy yeri olduğundan çok pis her yer . Sizce ne yapmak gerekir ama böyle de giderse uzaklık çok sıkıntı oluyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
O tadilatlar kısa sürede bitmez.Bence bu şekilde tanıştır kompleks yapma

5 gün içinde hepsi halledilmez ki söz nişan dediginiz törenlerinde kendine göre prosedurleri oluyo ceyizi hazirligi yuzugu elbisesi carti curtu hepsi yetişmez strese gerek yok. nisanlinizin dedigi gibi yaparsaniz daha uygun olur
Ay, ne bitmez tükenmez hazirlikmis..Ne ceyizi alinacak sozde nisanda? Birer nişan elbisesi, birer ayakkabi, birer yüzük. Cicek, cikolata. Bitti gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X