- Konu Sahibi zorunlualann
Bırak yavri evlensin.
Sen de haklisin katip kac kisi regliken sevisebiliyordur ki kacmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak yavri evlensin.
Evlenme bir duzenin olmasin dedim mi ki? Sana kac konunda herkes yazdi anlamadin. Adamin iyi ozellikleri insta sifreni almasi ve seninle evlenmek istiyor olmasi, tabi bir de nefes aliyor o en onemli ayrinti. Cok kalp, cok mutluluk.
Anladığım kadarıyla para kalmıyor eveBir de benim aklıma takılan yaşadığınız/ailenizin yaşadığı yer utanılacak kadar leş gibi ve eskiyse neden bakım yapmadınız evinizi güzelleştirmediniz ki? İnsan yaşadığı yere özenmez mi, köy evi olunca ne oluyor, bizim köydeki evler bakımlı, şehir evleri ayarında mis gibiler.
Konu sahibesi umarım kendini Feriha gibi holding sahibi kızı olarak tanıtmamıştır. Zira köy evi değil de çiftlik gerekliBir de benim aklıma takılan yaşadığınız/ailenizin yaşadığı yer utanılacak kadar leş gibi ve eskiyse neden bakım yapmadınız evinizi güzelleştirmediniz ki? İnsan yaşadığı yere özenmez mi, köy evi olunca ne oluyor, bizim köydeki evler bakımlı, şehir evleri ayarında mis gibiler.
O tadilatlar kısa sürede bitmez.Bence bu şekilde tanıştır kompleks yapmaİşyerinden izin alıp memlekete gittim . Haftaya pazar donecegım bu beş gün içerisinde erkek arkadaşım aileleri tanıştıralım diyor . Aradan iki üç ay geçince nişan söz yaparız diyor . Bende aileler tanışsın hemen söz nişan olsun istiyorum . Ama bizim evin bakıma ihtiyacı var. Kapılar eski , banyolar öyle , köy yeri olduğundan çok pis her yer . Sizce ne yapmak gerekir ama böyle de giderse uzaklık çok sıkıntı oluyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Ay, ne bitmez tükenmez hazirlikmis..Ne ceyizi alinacak sozde nisanda? Birer nişan elbisesi, birer ayakkabi, birer yüzük. Cicek, cikolata. Bitti gitti5 gün içinde hepsi halledilmez ki söz nişan dediginiz törenlerinde kendine göre prosedurleri oluyo ceyizi hazirligi yuzugu elbisesi carti curtu hepsi yetişmez strese gerek yok. nisanlinizin dedigi gibi yaparsaniz daha uygun olur
nisan bohcasi? sizin tarafta boyle adetler yok herhalde yore yore degisiyo demek kiAy, ne bitmez tükenmez hazirlikmis..Ne ceyizi alinacak sozde nisanda? Birer nişan elbisesi, birer ayakkabi, birer yüzük. Cicek, cikolata. Bitti gitti
ne kadar seviyorsunuz böyle cul caput işlerini. Her adeti, her gelenegi yapmiyor artik insanlar...nisan bohcasi? sizin tarafta boyle adetler yok herhalde yore yore degisiyo demek ki