Ailelerin yanına tayin almalı mıyız

Baska bir sehir icin deseniz asla o riske gjrmeyin derdim ama bende muğlali olmasamda muğla asigi biri olarak ailekere uzak konumda bir ilceyi tercih ederdim

Hem ailelerin ağzı bozuk, dengesiz olduğunu söyleyip hem bebeğe baktırmak istemenizi anlamadım. Gidin ama bakıcı tutun. O zaman karışamazlar her şeyinize. Ya da yakın başka bir ile gidin, 2 haftada bir hafta sonu uğrarsınız, çocuğunuz yine büyükanne sevgisi görmüş olur.

Aile yokmuş gibi nasıl yapacak? Zaten esas motivasyon annesine çocuk baktırmakken?
Tamam da kendisi de söylüyor güvenemiyorum ailem bugün bakarım der yarın bakmam der diye. Muğla yi özlüyorum oraya aşığım demiş her şeyin bir bedeli var tayin isteyip gelecekse her şeyi göze almali.

Ailelerin ikisini de kötülemişsiniz sırf Muğla aşkına çekilmezler.
Ayrıca ben başka bir konudan bahsedeceğim.
İkinizde öğretmensiniz ve öğretmenlere öğretmen gibi davranılan bir yerdesiniz.
Eminim kadir kıymet bilen öğrencilerinizi çok seviyorsunuzdur.
Muğla'da ki okullar ne durumdadır bir fikrim yok ama her türlü doğudaki okul ortamlarından daha iyi değildir.
Gitmeye karar verirseniz sadece uğraşacağınız ailelerinizin değil, belki sözünüzün geçmeyeceği potansiyeldeki öğrencilerin de sizi beklediğini aklınızda tutarak gidin. :)

ben tayin ister giderdim
memleketim dururken neden kalayım orada sırf kaynana küfürlü konuşuyor kıskanç vs diye yani akıl var mantık var
kv gereken mesafeyi ayarlarsınız... tabi şunları da düşünmek lazım

giderseniz kiraya mı çıkacaksınız yeterli bütçe var mı?
oldu anneniz bakmadı bakıcı vs ye ayıracak ayrı bütçe?
bunları düşünerek hareket edin

Yazın tatile gittiğinizde uzun uzun kalma imkanınız olacak. Bu yaz bir gidin ortama bakın. Çocukla verdiginiz karar daha doğru olacak. Biz de sizinle aynı durumdayiz. Biz İstanbuldayım görev yapiyoruz. Aileler farklı şehirde. İkinci cocugum dünyaya geldi. İkisine de bakıcı baktı. Düşünüyorum ailelerin yanında olsaydık ne olurdu çok zor olurdu. Bir arkadas da soylemis bakıcı ile daha güzel ilerliyoruz. Ben bu yaz çocukla anne yanını deneyimle ona göre seneye bir karar ver derim.

bir saniye bile düşünmem
ruh hastası değilse hiç bir nine-dede torununa kötü davranmaz
bilinçsizse sürekli baktırmasanız da bakıcının yanında durmaları bile kar
çocuğu gözü kapalı birine bırakabilmek ne büyük lüks anlayacaksınız

Ailelere yakın olacaksanız öyle her şeyi görmeyecek duymayacak, vurdumduymaz olacaksınız. Yok öyle dedi yok böyle yaptı diye devam ederseniz deli edersiniz kendinizi.

bence ailelerden ne kadar uzak durursanız o kadar iyi. zaten izindesin şuan eşinle birlikte bakın çocuğunuza boşuna yerinizi yurdunuzu değiştirmeyin

Valla ben bu hataya şubat ayında düşecek oldum kaynanam yüzünü gösterdi. Kızıma bakıcı bakıyor tayinciyiz. Bakıcımızı çok severiz ama kızıma ekran veriyor diye yolları ayırmak istedik Kv de annemde biz bakırız dediler herkes çok ayrı şehirdeler ilk Kv gelecekti. Saçma sapan bir konu yüzünden tartışma çıkardı. Annem babamı bahane etti. Yani diyeceğim şu tırnağınız var ise kafanızı kaşıyın. Çocuğuma bakarlar diye kimseye güvenip tayin istemeyin

Asla almam. Huzursuzluk icinde deniz kenarinda yasasaniz ne fayda . Uzakta olmak her zmn tatlıdır ozlem girer araya bulusunca hosluk olur

En iyisi uzaklık. Başka bir sahil şehrine gidebilirsiniz . Ama uzak olsun. Bu şekilde istediğiniz zaman görüşürsünüz. Aile ile aranız çok iyi de olsa illa gerginlik oluyor. Değmez. Uzak olun iyi olun yakın olup kötü olmaktansa.

Ben muğla diyorum.
Özellikle çocuk olduktan sonra, anneye yakın olmak çok büyük nimet.

Yani annaanne de tutarsız ise çocuk da travmalar yaratabilir. Bence siizn gezmenizden çok çocugunuz piskolojik sağlığı daha önemli. Tabi gurbette çocuk büyütmek de çok zor yanlız. İnsan çok bunalıyor ama madem bakıcı seçeneği de var o zman sorun olmaz gibi. Ailenizede ara sıra gidr gelirsiniz onlar gelirler

Bende doğu gorevımızden sonra esımın aılesının yanına tayın almayı düşünüyorum sırf çocuklarım ıcın göz kulak olsunlar dıye ama bızım 4 yıl daha fazla kalma ıhtımalımız yok. Iyu yahut kötü gurbette çok zorlandık biraz büyükler el atsın diye gıdecegız sonra nasıpse kendi memleketime . Velhasıl ıkı aılemde aynı yerde olsa ve aılemın bakmayacağına ınansam esımımın aılesıde çocuklara kötü örnek olacak ıse kesınlıkle gıtmem ama memleketımı sevıyorsam üç dört saatlık yakın ılını yazar arada kaçar memleket hasretı gıderır gerı dönerdim. Ogretmensın uzun uzun saatler bakıcı kalmaz kafana göre bır bakıcı teyze bul keyfını yaşa. Bence başına dert alma sonra ordan çıkamazsın bacım

Ailemle çok iyiyim . Tasındım ve akla hayale gelmeyecek saçmalıklar yaşadım. Tekrra uzaklara tasındım. Tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…