- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
annesi gezmesine tozmasina izin vermiyor diye yemedigi halt kalmamasi normal mi yani ????
Yorumumun hangi kısmından normal olduğu sonucuna ulaştınız ki? 22 yaşında reşit ayırt etme gücüne sahip bir genç hanım sizin tabirinizle yediği haltları tartabilir.Ben mesleğimden ötürü gördüğüm suça karışan bir çok genç kızın ailesinin baskıcı ve dışa kapalı aile olması sebebiyle arkadaşıma hak verdim. Sanırım yanlış anlamışsınızannesi gezmesine tozmasina izin vermiyor diye yemedigi halt kalmamasi normal mi yani ????
Ozur diliyorum herbirinizden... Ben sizin kasteddigini kastedederek,art niyetli soylemedim. Cok tesekkur ederim.
yapılan bişey de yokki.Zaten bu kadar sure dışarı bıle cıkamayıp unıv. hayatını gorunce sapıtıyorlar .
Merhaba herkese
Konu buraya uygunmu bilmiyorum öncelikle ama benim için bi dert sonuçta :)
Ben 22 yaşımdayım istanbulda ailemle yaşıyorum. Sorunum şu ki ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor.
Akşam 5de evde olmam gerekiyor bi yere gittiğimde. Bu beni çok bunaltıyor. Sürekli planlarımı buna göre yapmak zorunda kalıyorum. Arada akşamda dışarı çıkmak istiyorum. Arkadaslarımda kalabilmek istiyorum. Kendi ayaklarımın üstünde durabilceğim bi yaştayım artık. Bu yıllara bidaha dönemicem ve hayatımda hatalarda yapsam bunlar benim hatalarım olmalı. İlerde keşke bunu da yapsaydım demek istemiyorum. Bu konu beni çok buınaltıyor. Sürekli saate baglı yaşamakdan sıkıldım. Ailemin güvenini sarscak hiç bir şey yapmadım şimdiye kadar. Güvenle ilgili olmadıgını söylüyorlar. Defalarca konusmaya çalıştım. Akşam ne işin var dışarda diyorlar. Aralarınızda çocukları olanlarda var benim yasımda olanlarda. Aileler neden bu duruma karsı ve ya bunu değiştirmek için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Aynı benim babamEvliyim cocugum var. Memlekete gittim mi babam arar surekli nerdesin kizim gelip alayim seni der :) ailen hakli islerini gunduz hallet
yapılan bişey de yokki.
ben buna üzülüyorum.
5 te değilde 7 de gelse ne olucak çocuğun. çokmu kötü bir yerde oturuyorsun. karsilarsin, ne bileyim gidip gelmesine yardımcı olursun.ama ailelerinde bu konuda duyarlı olması önemli.
başına buyrukluk değil bu istenen şeyler. neden erkek çocuklarını değilde kızlari böyle korumaya çalışıyorlar.
Oysa daha geçen haberlerde gördüm 20 yaşında genç kavga edenlere ne oldu die sordu die bıçaklanmış ölmüş. ne oldu simdi bütün tezler çürüdü.kız çocuğu maazallah derken erkek evlatlar hep basının çaresine bakabiliyormu yani?
kimseyi otekilestirmek diilki amacımız.
biraz kendini bilen özgüven sahibi evlatlar yetiştirmek gerek yoksa kötülük heryerde kötülük pislik heryerde pislik.
Öz amcası babası neler yapıyo ufacık çocuklara. kötülük sadece dışardan mi geliyor yani.?
Amaç bakkal değil ki. Hic bir yere tek başıma gidemiyorum.Bakkal uzak mi ?
Tabiki de ailen haklı. Elbette ki sana güveniyorlardır ama sokaklara guvenilmiyor. Bırak akşamı şu zamanda gündüz bile yeterince güvenli değil. Bence bu konuda ailene karşı ısrarcı olma emin ol her şeyin en doğrusunu onlar biliyor. Ne mutlu sana ki seni koruyan bi ailen var. Onları üzmeMerhaba herkese
Konu buraya uygunmu bilmiyorum öncelikle ama benim için bi dert sonuçta :)
Ben 22 yaşımdayım istanbulda ailemle yaşıyorum. Sorunum şu ki ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor.
Akşam 5de evde olmam gerekiyor bi yere gittiğimde. Bu beni çok bunaltıyor. Sürekli planlarımı buna göre yapmak zorunda kalıyorum. Arada akşamda dışarı çıkmak istiyorum. Arkadaslarımda kalabilmek istiyorum. Kendi ayaklarımın üstünde durabilceğim bi yaştayım artık. Bu yıllara bidaha dönemicem ve hayatımda hatalarda yapsam bunlar benim hatalarım olmalı. İlerde keşke bunu da yapsaydım demek istemiyorum. Bu konu beni çok buınaltıyor. Sürekli saate baglı yaşamakdan sıkıldım. Ailemin güvenini sarscak hiç bir şey yapmadım şimdiye kadar. Güvenle ilgili olmadıgını söylüyorlar. Defalarca konusmaya çalıştım. Akşam ne işin var dışarda diyorlar. Aralarınızda çocukları olanlarda var benim yasımda olanlarda. Aileler neden bu duruma karsı ve ya bunu değiştirmek için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
aynen öyle demek istediğim de buydu zaten. yapma etme çıkma gitme demekle is bitmiyor.İnsanlar da korku var kabul o zaman de kı gıt kızım gelır ben alırım ben bırakırım senı . Hayır işlerine gelmez , kestirip atıyorlar işte .
Amaç bakkal değil ki. Hic bir yere tek başıma gidemiyorum.
Yorumumun hangi kısmından normal olduğu sonucuna ulaştınız ki? 22 yaşında reşit ayırt etme gücüne sahip bir genç hanım sizin tabirinizle yediği haltları tartabilir.Ben mesleğimden ötürü gördüğüm suça karışan bir çok genç kızın ailesinin baskıcı ve dışa kapalı aile olması sebebiyle arkadaşıma hak verdim. Sanırım yanlış anlamışsınız
Kız makyaj yapmak ıstıyor yok , saçını yapmak ıstıyor yok . Dışarı cıkamıyor , arkadaslarına gıdemıyor vs . vs .
Okuldan kaçıyor , yapmak ısteyıp yapamadığı şeyler cazip gelıyor ona . Tek kelıme anlatamıyor annesıne . Annesıde hatalarını yakaladıkça sana guvenmıyoruz dıyor , o hataların sebebı kendı farkında değil .
aynen öyle demek istediğim de buydu zaten. yapma etme çıkma gitme demekle is bitmiyor.
Amaç bakkal değil ki. Hic bir yere tek başıma gidemiyorum.
Bir genc kiz burda arkadasidan bahsetmis , ailesi cok baskici ama arkadasim gizliden her halti yiyor demis elestirmis aileyi.
Bende ailenin yaptigi normal degil ama ve peki kizin her halti yemesi normal mi demek istedim.
Gercekten sizin demenizle ''22 yaşında reşit ayırt etme gücüne sahip bir genç hanım'' olsa dogruyla yanlisi ayirt eder di.
Ki ayirt edemedigi belli ki arkadasi bile kendisini elestirmis
Anladim arkadasinizin aileside cok baskiciymis, insallah ''yedigi haltlar'' sac yapmak makyaj yapmak falan la kalir, onlarda birsey yok, yazik ne yapsik gencse heves ediyordur, suslu puslu gezen yasitlarina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?