Ailem benden ne istiyor!!

hayallerhayatlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
87
43
3
30
Merhaba kizlar cok canim sikildi yazip rahatlamak istedim ailemle cok olaylar yasadim beni surekli kiriyolar neden?onlara ne yaptim ben cok doluyum cok mesela bir ornek vereyim annem dugunumden onceki gun esime bizim kizimiz deli sen onu idare edeceksin artik demis esim her seferinde bunu onume koyuyo ailen bile seni istemiyo ben sana iyi katlaniyorum diyip duruyo annem neden boyle soyledi sizce

anneniz damadini oglu gibi gorup, kendince espiri yapmis; esiniz de hadsizmis, bunu kendine malzeme olarak yorumlamis...
esim, annem ile evlilik kararimiz hakkinda konusurken... annem "benim kizim yemek yapmayi bilmez" dediginde esim "olsun ben yaparim" demisti. sorun aileniz degil bu noktada, sorun bunu kendine koz olarak alan esiniz. bana gore.

Oglumun kirkini cikarirken hani suyuna bugday falan atiyoruz ya sen elleme dedi bana cocuk sana benzer kardesime attirdi bugdaylari o an aglamamak icin kendimi zor tuttum

Oglumun kirkini cikarirken hani suyuna bugday falan atiyoruz ya sen elleme dedi bana cocuk sana benzer kardesime attirdi bugdaylari o an aglamamak icin kendimi zor tuttum
Canım Benim çok ince düşünceli hisli bi kızsın, canini sıkma boşver desin, kafana herşeyi takarsan hasta olursun.

Bi olayimi daha anlatayim genc kizken okuldan cikmisim eve geliyorum yorgun argin kafami yerden kaldirmadan yuruyorum boyle annemde camdan beni izliyomus meger eve geldim iste bana kiziyo sen niye kafani kaldir miyosun da milletin kizina bak ornek falan firca atti gitti ben dondum kaldim

Ailene karşı dik başlı inatçı olabilir misiniz acaba. Biraz mesafe koyup nasıl bir anne ve eş olduğunuzu onlara gosterseniz eminim bir daha böyle konuşmazlar üzülme

Evlendikten sonra baska sehre geldim tabi gecen yaz gittim memlekete babam annem falan pazara gittik bi bluz gordum begendim ama yanima para almamistimneyse annem babama soyledi babam da aldi bana 20 lira gibi bisey babam inanin eve gelinceye kadar on defa eve gidince parami ver dedi oyle durumlarida kotu deil gunde uc paket sigara bitirir yani benim 20 liramami muhtac sanki

Ya oglum cok yaramaz bi iki kere kafasini vurdu herkes bana yukleniyor sanki ben yaptim esimden tut kayinbabama kadar yaa neymis ben vicdansizmisim hic umrumda deilmis napiyim kasla goz arasinda oluyor of bunalimdayim kizlar basligimin adini hayat benden ne istiyosun koysaymisim keske hayat bu yasimda beni bunalttin fazla yasamam bu gidislee

Eşin kendine başına kakmak için bir şey bulmuş söylüyor ezdirme kendini annem sana bir espiri yaptı ısıtıp ısıtıp önüme koyma de belirt yani rahatsiz olduğunu. Benim annemde sevdicegimle görüşünce konusunca yapar espiriler benim kız çatlak ama sen idare et artık diyip oda o benim prensesim kusuru yok varsa da göremem der şakayla karışık ciddi olaylarda belli edilir sen küçük yasta gelin olunca sanırım eşin biraz fazla ezmiş ama şimdi 20 yaşındasın sanırım aynı yaştayız ezdirme kendini bugüne kadar dedin sustum ama artık yapma rahatsiz oluyorum de o sana birseyler diyince aglama duymamazliktan gel aglayacaksanda eşin yokken agla seni ezemeyecegini anlasin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…