- 6 Mart 2016
- 87
- 43
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayallerhayatlar
-
Ben ona ne yaptim bilmiyorum ki hep beni kucumsuyolar of cok bunalimdayimBence sorunları var. Normal bir anne biraz düşünür.
Bisey yapmaniz gerekmiyor. Kendilerinde bu hakki bulabiliyorlar. Ama siz onlara bu hakki vermeyin lutfen.Ben ona ne yaptim bilmiyorum ki hep beni kucumsuyolar of cok bunalimdayim
Ne demem gerekiyo bilmiyorum ki gercekten hic kotu davranmadim aileme cok seviyorum onlariDemek ki cevap vermeniz kendinizi savunmaniz gerekiyor. Siz sustukca ustunuzd gelirler. Anneniz de olsa kendinizi ezdirmeyin.
Merhaba kizlar cok canim sikildi yazip rahatlamak istedim ailemle cok olaylar yasadim beni surekli kiriyolar neden?onlara ne yaptim ben cok doluyum cok mesela bir ornek vereyim annem dugunumden onceki gun esime bizim kizimiz deli sen onu idare edeceksin artik demis esim her seferinde bunu onume koyuyo ailen bile seni istemiyo ben sana iyi katlaniyorum diyip duruyo annem neden boyle soyledi sizce
anneniz damadini oglu gibi gorup, kendince espiri yapmis; esiniz de hadsizmis, bunu kendine malzeme olarak yorumlamis...
esim, annem ile evlilik kararimiz hakkinda konusurken... annem "benim kizim yemek yapmayi bilmez" dediginde esim "olsun ben yaparim" demisti. sorun aileniz degil bu noktada, sorun bunu kendine koz olarak alan esiniz. bana gore.
Canım Benim çok ince düşünceli hisli bi kızsın, canini sıkma boşver desin, kafana herşeyi takarsan hasta olursun.Oglumun kirkini cikarirken hani suyuna bugday falan atiyoruz ya sen elleme dedi bana cocuk sana benzer kardesime attirdi bugdaylari o an aglamamak icin kendimi zor tuttum
Ne gibi kotu huylarkotu huylarin varmi neler
En kotu huyum cok sigara icmem bagimli oldum resmen napiyim cok yoruldum cok yasama hevesim kalmadiNe gibi kotu huylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?