Ailem benden ne istiyor!!

Evet canim ayni yastayiz cok saol moral oldun bazen keske hic yasamasaydim diyorum oglum tek yasama sebebim onun karsisinda guclu bir anne olarak durmak istiyorum ezik bi annesi olsun istemiyorum

Tamam evlendigimde 16 yasindaydim cahildim ama deli deildim onlara kardi cok kirginim onlari kirmamak icin hic yuzlerine vurmadim ama onlar hic acimiyorlar nedenn
Esinin surekli yuzune vurmasi daha kotu.. Belki yaşın cok kucuk diye deli caglari manasinda demistir.. Demese iyiymis ama olmus artik.. Esinle aran nasil

Evet canim ayni yastayiz cok saol moral oldun bazen keske hic yasamasaydim diyorum oglum tek yasama sebebim onun karsisinda guclu bir anne olarak durmak istiyorum ezik bi annesi olsun istemiyorum
Öyle düşünme oğlun büyüdüğünde anlayacak herşeyi zaten seni ezik olarak görmez eminim babasinin sana yaptığı haksizliklari anlayacaktır. Sen her zaman dimdik dur canım ezilme ezdirme izin verme baslarda çok zor olcak eşin kabullenmeyecek çünkü canı istedikce eziyordu ama böylede gecmezki 4 sene zor geçmiş ömür gecirmek hiç kolay olmaz esinin kendine ceki düzen vermesi lazim canım..

Bence o boyle geldi boyle gidicek degismez artik bide bizim uc sene falan cocugumuz olmadi biraz gec geldi oglum annemde evlenirken buna demiski iki sene cocuk dusunmeyin buda neymis efendim annem dedi diye yapmiyomusum cocuk sanki yumurtadan cikaricam cocugu

Bi kac senimde boyle gecti esim benden oniki yas buyuk 32 yasinda bey efendi neymis yasim geciyo cocugum bana dedemi diycek uc sene bana cektirmedigi kalmadi cocuk olmuyo diye o zaman evlenseydin 20 25 yasinda beni mi bekledin

Rabbim her şeye bir zaman vermiştir zamani gelince olur herşey hem annen çok mantıklı söylemiş iki sene yapmayin diye gencecik kızdın daha sen çocuk denebilcek yastayken annelige hazir olamazdin eşin cok bencil davranmış ve davranmayada devam ediyor yaş farkınız cok mu görücü usulu ile bir evlilik mi yaptınız

Bi kac senimde boyle gecti esim benden oniki yas buyuk 32 yasinda bey efendi neymis yasim geciyo cocugum bana dedemi diycek uc sene bana cektirmedigi kalmadi cocuk olmuyo diye o zaman evlenseydin 20 25 yasinda beni mi bekledin
Canım ya sen 16 iken o 28 yaşındaydı yani ne kadar cok fark varmış bu catismalar birazda bu yüzden

Evet canim yukarida yazdim suan 32 yasinda ben ise 20 oglum bir yasina basmasina uc ay var masallah :)

Maşallah canım öp benim yerime oglusunu Rabbim nazardan korusun inşallah :) kendine bak canim bakım yap yaşıtlarin gibi görün o üzülsün biraz sen değil yani ne güzel karım var niye üzüyorum onu desin düşünsün ezdirme kendini bitmiş bir evliliginiz var gibi görünüyor ama işte ortada var olan bir çocuk olunca işler biraz değişiyor.

kızım senin zorun neydi o yaşta ewlenecek kadar bu kızlar ewliliği bi b.k zannediyor.
Hayatınızı yaşayın çalışın gezin tozun gelin bi 30 a yaklaşın öyle ewlenin. Senin yaşında kıçımın üstünde fındık kırıyordum ben ewlilik öte dursun.
Bak sonra böyle oluyo işte 20 yaşındasın ya günah değil mi sana ?
Eşinde tam hanzoymuş nerden buldun onu
Çok kızıyorum çok bunları senin yaşındakiler okur da aynısını yapmazlar İnş.
Senin içinde ne diyeyim boşan desem annen pek kabul Ediceğe benzemiyor düzelir İnş ne diyim

Fazla detaylı bir anlatım olmamis

sevmediğinden ve seni kıskandığından olabilir mi

Eziliyorsun hem ailen hem eşin tarafından bu açık ama bunun sebebi senin karşılarında dik durmaman maalesef. Şimdi bir de anne olmuşsun, eğer sesini yükseltip dik duruş sergileyemezsen ileride çocuğun da ezilecek. Böyle olmasını istemiyorsan silkelen lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…