- 6 Mart 2016
- 87
- 43
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayallerhayatlar
-
Evet canim ayni yastayiz cok saol moral oldun bazen keske hic yasamasaydim diyorum oglum tek yasama sebebim onun karsisinda guclu bir anne olarak durmak istiyorum ezik bi annesi olsun istemiyorumEşin kendine başına kakmak için bir şey bulmuş söylüyor ezdirme kendini annem sana bir espiri yaptı ısıtıp ısıtıp önüme koyma de belirt yani rahatsiz olduğunu. Benim annemde sevdicegimle görüşünce konusunca yapar espiriler benim kız çatlak ama sen idare et artık diyip oda o benim prensesim kusuru yok varsa da göremem der şakayla karışık ciddi olaylarda belli edilir sen küçük yasta gelin olunca sanırım eşin biraz fazla ezmiş ama şimdi 20 yaşındasın sanırım aynı yaştayız ezdirme kendini bugüne kadar dedin sustum ama artık yapma rahatsiz oluyorum de o sana birseyler diyince aglama duymamazliktan gel aglayacaksanda eşin yokken agla seni ezemeyecegini anlasin artık
Esinin surekli yuzune vurmasi daha kotu.. Belki yaşın cok kucuk diye deli caglari manasinda demistir.. Demese iyiymis ama olmus artik.. Esinle aran nasilTamam evlendigimde 16 yasindaydim cahildim ama deli deildim onlara kardi cok kirginim onlari kirmamak icin hic yuzlerine vurmadim ama onlar hic acimiyorlar nedenn
Öyle düşünme oğlun büyüdüğünde anlayacak herşeyi zaten seni ezik olarak görmez eminim babasinin sana yaptığı haksizliklari anlayacaktır. Sen her zaman dimdik dur canım ezilme ezdirme izin verme baslarda çok zor olcak eşin kabullenmeyecek çünkü canı istedikce eziyordu ama böylede gecmezki 4 sene zor geçmiş ömür gecirmek hiç kolay olmaz esinin kendine ceki düzen vermesi lazim canım..Evet canim ayni yastayiz cok saol moral oldun bazen keske hic yasamasaydim diyorum oglum tek yasama sebebim onun karsisinda guclu bir anne olarak durmak istiyorum ezik bi annesi olsun istemiyorum
Bence o boyle geldi boyle gidicek degismez artik bide bizim uc sene falan cocugumuz olmadi biraz gec geldi oglum annemde evlenirken buna demiski iki sene cocuk dusunmeyin buda neymis efendim annem dedi diye yapmiyomusum cocuk sanki yumurtadan cikaricam cocuguÖyle düşünme oğlun büyüdüğünde anlayacak herşeyi zaten seni ezik olarak görmez eminim babasinin sana yaptığı haksizliklari anlayacaktır. Sen her zaman dimdik dur canım ezilme ezdirme izin verme baslarda çok zor olcak eşin kabullenmeyecek çünkü canı istedikce eziyordu ama böylede gecmezki 4 sene zor geçmiş ömür gecirmek hiç kolay olmaz esinin kendine ceki düzen vermesi lazim canım..
Rabbim her şeye bir zaman vermiştir zamani gelince olur herşey hem annen çok mantıklı söylemiş iki sene yapmayin diye gencecik kızdın daha sen çocuk denebilcek yastayken annelige hazir olamazdin eşin cok bencil davranmış ve davranmayada devam ediyor yaş farkınız cok mu görücü usulu ile bir evlilik mi yaptınızBence o boyle geldi boyle gidicek degismez artik bide bizim uc sene falan cocugumuz olmadi biraz gec geldi oglum annemde evlenirken buna demiski iki sene cocuk dusunmeyin buda neymis efendim annem dedi diye yapmiyomusum cocuk sanki yumurtadan cikaricam cocugu
Canım ya sen 16 iken o 28 yaşındaydı yani ne kadar cok fark varmış bu catismalar birazda bu yüzdenBi kac senimde boyle gecti esim benden oniki yas buyuk 32 yasinda bey efendi neymis yasim geciyo cocugum bana dedemi diycek uc sene bana cektirmedigi kalmadi cocuk olmuyo diye o zaman evlenseydin 20 25 yasinda beni mi bekledin
Evet canim yukarida yazdim suan 32 yasinda ben ise 20 oglum bir yasina basmasina uc ay var masallah :)Rabbim her şeye bir zaman vermiştir zamani gelince olur herşey hem annen çok mantıklı söylemiş iki sene yapmayin diye gencecik kızdın daha sen çocuk denebilcek yastayken annelige hazir olamazdin eşin cok bencil davranmış ve davranmayada devam ediyor yaş farkınız cok mu görücü usulu ile bir evlilik mi yaptınız
Ama simdi gorseniz resmen ayni yasta gibi duruyorux yipratti beni coktum coktumCanım ya sen 16 iken o 28 yaşındaydı yani ne kadar cok fark varmış bu catismalar birazda bu yüzden
Merhaba kizlar cok canim sikildi yazip rahatlamak istedim ailemle cok olaylar yasadim beni surekli kiriyolar neden?onlara ne yaptim ben cok doluyum cok mesela bir ornek vereyim annem dugunumden onceki gun esime bizim kizimiz deli sen onu idare edeceksin artik demis esim her seferinde bunu onume koyuyo ailen bile seni istemiyo ben sana iyi katlaniyorum diyip duruyo annem neden boyle soyledi sizce
sevmediğinden ve seni kıskandığından olabilir miMerhaba kizlar cok canim sikildi yazip rahatlamak istedim ailemle cok olaylar yasadim beni surekli kiriyolar neden?onlara ne yaptim ben cok doluyum cok mesela bir ornek vereyim annem dugunumden onceki gun esime bizim kizimiz deli sen onu idare edeceksin artik demis esim her seferinde bunu onume koyuyo ailen bile seni istemiyo ben sana iyi katlaniyorum diyip duruyo annem neden boyle soyledi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?