- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Anonim12345
-
aynen öyle. başıma gelen olayların çok büyük kısmına akrabalarım sebep oldu. çevremde de genelde öyle. kan bağı lafına güvenmeyin.İnsanın başına ne geliyosa çoğu zaman kendi kanından geliyor. Örneğini çok gördüm. Her neyse. Sonuçta hayat sizin hayatınız. Sevgiliniz nasıl bir insan biz bilemeyiz yaşayarak göreceksiniz ama ailenizin sırf akraba diye size diretmesine izin vermeyin. İleride pişmanlık yaşamınızı istemem
Valla ben ne hikayeler duydum bununla alakalı.
Açıkçası kuzeninin ailesi de dar kafalı belli ki.
Çocuklarına akrabadan kız alıp istedikleri gibi idare edecekler.
Bunun başka açıklaması yok.
Kuzeniniz ayni kandan oldugu icin yalamazmiymis eminmiymiş?Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Çoğu iyiliğimizi istiyor gibi görünüp, aslında en dibe girmemizi bekleyen sürü topluluğu malesefaynen öyle. başıma gelen olayların çok büyük kısmına akrabalarım sebep oldu. çevremde de genelde öyle. kan bağı lafına güvenmeyin.
O euroları kolay yedirmeyecekler, ah bi bilse.Arada kalma sebebiniz:::sevgilinize üzüldüm. Sizin gibi biriyle olmamalı
O kadar saçma bir teoriki, beni akrabalar istedi ama ben sevdiğim kişi ile evlendim şimdi şükrediyorum çünkü akrabalar akbaba gibi resmen , bu işler hiç belli olmaz kan bağına güvenmeyin derimHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Kuzen kardeş gibidir bizde ne evlenmesiHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?