- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
kaç yıldır tanıdığım biri bu. öyle yoldan geçen biriyle kalıcam demiyorumBu ara kahvaltıda yürek yemek moda galiba. Cinselliği de geçtim münevverler özgecanlar hiç mi ders olmaz bu kadınlara anlamadım gitti.
Evet dün de vardı bir kız. Anadan doğma soyunmuş ama kötü bişey yapmıcaklarmış. Hay allah çocukta birden parmağını sokuvermiş. Anladın sen!kötü bişey yapmıcaz zaten de. hayır bence her aile izin vermiyor diye bir şey yok gayette veriyolar
Kız ile erkek muhakkak yan yanyana kaldığında cinsellik olmasa bile elle kolla göster çek ile karşı karşıya kalır.arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum
Ya bu kızlar sanıyorlar ki çocukla kalırsam öper kokarsa beni daha çok sever. Yok öyle bir dunya.önceki konularına baktım.
senin uzun süre dediğin kişi 7 ay. çoğu ayrı geçmiş zaten. seninle hiç ilgilenmiyor, hatta bence seni aldatıyor, sen hala onu kazanmak için kendini 1 gecede feda etmeye hazırsın. sana göre tek sorun ailenin sıkı olması mı? kendini kandırma. biz senin kötülüğünü isteyecek değiliz.
Konu sahibi aklına başına topla. Videonun çekse sadece otururken bile olsa geceliğini giyerken bile cekseler şantaj yapsalar ne yapacaksın! Görüşünü gere gere göster len herkese korkmuyorum gidip şikayet edici diyebilir misin? Her yediğine içtiğini ilaç uyuşturucu madde koymadığını nasıl emin olacaksın. Ot içer kafası gider seni keser döver? Wc gittin bi bakarsın evde 3 kişi olmuşlar kendini nasıl koruyacaksin?arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum
arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum
erkek ve kız çocuğu ayrımı yapmadığınız için size büyük saygı duyuyorum8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
Kız o neydi öyle gülerken gözlerimden yaş geldi yeminle8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
8 aylik bir oglum var. 22 yasina geldiginde "anneaa ben bu gece zalımsu ile sabahlicam" derse agzina lavabo pompasi sokarim. Sıkı degilim sadece erkek ve kadinin sabahlarken izafiyet teorisini tartismayacagini biliyorum. Evet bizzat kendimden biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?