eviniz kira ise iş durumunuz da müsait ise, evinizi annenizin oraya taşısanız. anneniz sizin evinizde bakıp gitse yine evine. (kız annleri kızı için herşeye katlanır işte)
yada işinize 2 yıl ara verme şansınız var ise iki çocuğunuza da siz bakın.
bence tavriniz cok yanlis.
hic kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil.
insanlar belli bir yastan sonra bebekmis cocukmus kaldiramiyorlar, ya da bakmak istemiyorlar...
cevremde de boyle yani...
babaanneler anneanneler ''cocuga ben bakamam artik rahat edecegim zaman, herkes kendi basinin caresine baksin'' diyor.
ayrica cocugunuzu yaparken kayinvalidenize mi guvendiniz de yaptiniz?
yani simdi ailenizin dagilmasinin sebebi olarak niye kayinvalidenizi gosteriyorsunuz ki, o zaman bebege kimin, nerde, nasil bakacagini planlayip yapsaydiniz 2. cocugu...
kizinizi o kadar buyutmus, bir de kalkip ona domuz inatli falan diyorsunuz ya pes dogrusu...
cok yanlis yoldasiniz...
umarim kayinvalidenizin kalbini kirmamissinizdir kendinizin hakli oldugunu dusunerek...
Maalesef evimiz kendi üzerimize. Maalesef diyorum çünkü daha 5 yıl bankaya konut kredi borcumuz var ev ipotekli. Kiracıdan gelecek gelire güvenip de evi kiraya verip, kiraya çıkamam. Kaldı ki annemin oturduğu muhitte kiralar çok yüksek.
Dedim ya, keşke çalışmak zorunda olmasaydım
Durumu nasıl da yanlış algılamışsınız. Kayınvalide falan mısınız yoksa. İhtiyacım olmasa zaten ona minnet etmezdim. Kalbini kırmam çünkü onunla muhatap bile olmam. Eşimin annesi eşim görüşür. Ayrıca kızım kaçtene doğurursa doğursun bütün çocuklarına bakarım seninkine bakmam diyor
ben hic bir seyi yanlis algilamadim.
yaa evet kayinvalideyim 7 damadim 5 gelinim var :1ninca: :bbo:
kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil, kaldi ki siz bi de kayinvalidem yuzunden yuvam dagilmak uzere diye sacma sapan seyler uyduruyorsunuz kafanizdan.
bakin kendi agzinizla soyluyorsunuz kayinvelideniz senin cocuklarina bakmam diyormus yani istemiyor.
koskoca kadini bak bak diye zorlayin sonra da kabul etmeyince yuvam dagiliyor deyin...
saka gibisiniz sempatiksalakcinni
ayrica muhatap olmayacak kadar deger vermedigin kadin senin cocuklarina niye baksin, niye sana iyilik etsin...
ben de etmezdim...
size olumlu yorum yazmak zorunda degilim.
ilk yazdigim mesajdaki elestirilerim de gayet yerinde ve dogru bir daha okuyun.
olumsuz elestirilere de biraz acik olun cunku bu konuda siz haksizsiniz.
bebek sizin mi? sizin...o zaman bebeginizden siz ve esiniz sorumlusunuz.
baskalarini da bakmiyor beni zor duruma sokuyor diye suclamak gibi bir hakkiniz yok cunku sizler ebeveynsiniz, baskalari degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?