- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Tayin isteyemem ailem burada demişsin
Gördün mü aile ne demekmiş?
Bazı gelinler en ufak olayı fırsat bilip eşinin ailesiyle tüm bağları koparmak istiyor
Bence abartmayın
Ne yaptı kaynananız? Dövdü mü? Sövdü mü?
Görüşmeyecek kadar önemli ne oldu?
kv bayram kutlamasına telefon açınca benimle kavga eden bir insan.Bayramlar ailelerle birlikte vakit geçirmek içindir.Güzel bayram sofraları birlik beraberliklik mutlu anlar demektir.Tatile de elbette gidersiniz ancak bana kalırsa eşiniz haklı.Mutlu bir evlilik istiyoırsanız bayramlara önem verin büyüklerin gönlü olsun sonra gezersiniz.
kendisi görüşmüyor, beraber gidelim diyorum ona da yanaşmıyor. illa benden adım bekliyor. ben onun ailesi ile birebir muhutap olmak istemiyorum işittiğim onca laftan sonra.Evlenmeden önce; bıktım bu evden, evlensem de kurtulsam, evlendikten sonra; ben her şeyi yapma söyleme hakkına sahibim, onlar benim ailem, saygı duyacaksın, anam o benim anam.
Kırgınlığınız aşılamayacak boyutta ise, kendi gitsin görüşsün, ona da bir şey demiyorsunuzdur zaten.
her şey. en ufak lafımdan, en ufak hareketimden neler yaşadıysak hepsini kafasına yazmış kötü niyetle harmanlayıp yorumlayarak benim ne kadar kötü, saygısız, terbiyesiz.... aklınıza ne gelirse tüm kötü özelliklere haiz bir gelin olmamSebep ne neden kavga etti alıp veremediği neymiş sizinle
Mukemmellik sart degil ama kavgasiz ve sevgili saygili bi iliski olsa yeter. Gitmemek bence cok buyuk bir saygisizlik ve bir ailenin kolay kolay affedecegi bir sey degil.ben eşimi asla ve asla ailesinden koparmadım, hatta teşvik ederim git diye. inatla bensiz gitmez, illa aramız mükemmel olacak. anlatabildim sanırım.
bayramlarin adi ne zamandan beridir tatil oldu? bayramlarda once esler gider ailelerini birlikte gezer bu ziyaretler bittikten sonra tatil yapabilirsin iyiysede kotuysede gidip gorusmek zorundasiniz ailelerinizle kim anasni babasini dunya kotusude olsa bi koseye koyarda hic gorusmez boyle bi mantik nerden geliyo. Kusura bakmayin sizde haksizsiniz once gidip ailelerinizi gezseydiniz tatilinizede mutlu huzurlu bi sekilde giderdiniz
ben gitmeyelim demiyorum ki , eşim illa ben zorlayayım istiyor illa ben atak olayım aman ailenle çok iyi olayım moduna gireyim istiyor.Mukemmellik sart degil ama kavgasiz ve sevgili saygili bi iliski olsa yeter. Gitmemek bence cok buyuk bir saygisizlik ve bir ailenin kolay kolay affedecegi bir sey degil.
Ben kimsenin kimseye durup dururken kusecegine inanmiyorum. Biriktirip kustu icindekileri demissiniz. Gorustugunuz zamanlarda da saygisizliginiz olnus ve insanlar sineye cekmis demekki. Bayram gunu ne konusuldu da patladi ollay? Bayramdan once hic arayip sormuyor muydunuz? En son ne zaman gittinuz?ben gitmeyelim demiyorum ki , eşim illa ben zorlayayım istiyor illa ben atak olayım aman ailenle çok iyi olayım moduna gireyim istiyor.
yuhhh nasıl bi kafa bu yaa ailemizin evinde 1 bardak su getirmicem prenses gibi yasıcam bide o mendebur karıya hizmet edicem defolsun gitsin valla kimseye hizmet etmek ici dünyayay gelmedin hele elin karısını hayattaBak arkadaşım kv ler biraz yağlanmayı ballanmayı sever.Bayramdan önce soracaksın "Anne yardım edilecek bir şey var mı tatlı yapayım mı vs.. diyeceksin",misafir geldiğinde ilgileneceksin özetle biraz ağırlığını koyup kv ni ele alacaksın.Artık annenin evindeki genç kız değilsin ona göre davran tabiki kendini ezdirme kullandırma ama elinden geleni yap.Belki de dediklerimi yapıyorsundur bilemem ama annemin bir lafı vardır "İşten korkma o senden korksun" diye.Biraz yönetmeyi bileceksin özetle.
kv benle küstü, sonra bayram kutlaması için telefon açınca ağzına ne geliyorsa sayarak benle kavga etti. herkes kenara çekildi ben suçlu oldum. yeterli mi?
eminn ol aileci biri icin bu tam tersi hep ailesini ister seneye yanlız gittigimde ne der biliyomusun keske annemlerde olsaydı sonra katil ol öldür o kocayıı ayyyyyyyyyyİşte sen atak olacaksın kv ni ele alacaksın bir anlamda.Sen kendini geri çekersen eşin de hiç bir dediğini yapmaz inadına onlarla vakit geçirmek ister.Ters mantık işliyo öyle düşün.Savunmaya geçiyo annesini.Mesela tatil ayarlayın onları da dahil edin planlarınıza.Mesela kiralık yazlıklar var haftalık öyle bir yerde tatil yapın hatta eşinize deyin ki annenler de gelsinbir sonraki sene başbaşa gidersiniz.Böyle böyle eşinizi kendinize çekin.Ama siz eşinizle çatıştıkça o da daha çok anneci olacak savunmaya geçecek.
eşine de ki, benim annem de seni arayıp hakaret etsin. ondan sonra sen benim annemle, ben senin annenle barışalım.ben gitmeyelim demiyorum ki , eşim illa ben zorlayayım istiyor illa ben atak olayım aman ailenle çok iyi olayım moduna gireyim istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?