Normalde araba ödünç alınıyorsa benzin konulması nezakettir. Yani nasıl aldiysak öyle iade ediyoruz demektir bu. Haksız bu konuda. Ki aynı hassasiyetler ailen tarafından da yapılmalı. Ama ailen de duyarsizsa aynı duyari gostermezdim ben
Yani ne olursa olsun o arabayla siz geziyorsunuz koskoca adam utanmaz mi kp ı kayınbiraderi benzin parasını verecek. Eşiniz hatalı çünkü yapılan şeylerin lafı yapılmaz bu böyle olur bilinir siz eviniz de herseyinizle agirlamissiniz kimse sizden bu yönde talepte bulunmamış öyle değil mi? Öyleyse eşinizin de yüzsüzlük edip bu şekilde konuşması saçma olmuş.Kizlar sizce bu normal miiii.
Simdi ben ailemden çok uzak bir sehirde yasiyorum ve suan onlarin yanina tatildeyim esimde 2 üç gun once geldi.
Ve babamin ve abimin ortak arabasini her istedigimizde seve seve veriolar .
Ve gun boyu şehri alt ust ediyoruz ve hala da gitmeyi dusundugumüz yerler var.
Bugun bir yerden gelirken benzin mi koysak arabaya dedim.
Esti gürledi bagirdi çağirdi ne gerek var ona buna bakmamalari lazim diye.
Ben onlara nasil davraniyorum onlar nasil davraniyora getirdi lafi.
Ve bu arada ailemin durumu bizden çok çook daha iyi .
Ben onlara boylemi davraniyorum diye.
Bu konuda hakli simdi ailem yanima gelince biz hep özeniyoruz ve baya baya abartiyoruz bu hep boyle .
Fakat benim ailem biraz rahat insanlar sizi evden sayiyoruz yok oyle sizin gibi misafir gibi davranmak diyorlar ve oyle davraniyorlar.
Evlendigimizden beri ailem 5 yil icinde bir cok kez geldi fakat esim ilk defa ailemin yanina misafirlige geliyor.
Sizce kim hakli.
Gez toz arabaya benzin koymaya gelince bağır çağir baştan sona esin haksizKizlar sizce bu normal miiii.
Simdi ben ailemden çok uzak bir sehirde yasiyorum ve suan onlarin yanina tatildeyim esimde 2 üç gun once geldi.
Ve babamin ve abimin ortak arabasini her istedigimizde seve seve veriolar .
Ve gun boyu şehri alt ust ediyoruz ve hala da gitmeyi dusundugumüz yerler var.
Bugun bir yerden gelirken benzin mi koysak arabaya dedim.
Esti gürledi bagirdi çağirdi ne gerek var ona buna bakmamalari lazim diye.
Ben onlara nasil davraniyorum onlar nasil davraniyora getirdi lafi.
Ve bu arada ailemin durumu bizden çok çook daha iyi .
Ben onlara boylemi davraniyorum diye.
Bu konuda hakli simdi ailem yanima gelince biz hep özeniyoruz ve baya baya abartiyoruz bu hep boyle .
Fakat benim ailem biraz rahat insanlar sizi evden sayiyoruz yok oyle sizin gibi misafir gibi davranmak diyorlar ve oyle davraniyorlar.
Evlendigimizden beri ailem 5 yil icinde bir cok kez geldi fakat esim ilk defa ailemin yanina misafirlige geliyor.
Sizce kim hakli.
Kizlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?