Ailem eşim kavga arada kaldim

Isterse aileniz şehrin sayılı zenginlerinden olsun arabayı alıyorsanız benzini doldurmalısınız. Tartışmaya açık bir konu bile değil benim acımdan.

Geziyorsanız bi zahmet benzinizi alın,eşiniz haksız ve ayıp ediyor,cimri midir nedir?

Eşin haksız nasılsa durumları iyi onlar mı yapsın diyor kendince

Tabikide eşin haksız öyle şey olur mu ? Sen söylemeden onun benzin alması lazımdı

Yani icinden gelirse doldururdu zaten zorla yaptirilacak bisey degil uygun gormemis yapmak istemiyor bosverin madem ailenizin durumu iyi bosuna kavga etmeye degmez

Eşin haksız.
Ailenin durumunun iyi olması, eşinin ailenin arabasıyla gezip gezip benzin koymasını gerektirmez ki.
Arabayı alan benzini koyar.
Eşin evine gelen misafiri iyi karşılıyor die karşılık bekliyor.
O iş ayrı bu iş ayrı.

Ben nişanlıyım bir defa aracımız yoktu dayımdan aldık alır almaz nişanlım biz benzinimizi alalım oldu yani fulleyip verme zorunluluğu yok ailenin eşin bu konuda haksız

İyi de senin aileniz benzinin bittiğini nereden bilecek?
Siz mi söyleyeceksiniz?

Eşiniz kaba ve menfaatçi bence.
Sizin ailenize yaptıklarını ortalığa dökmüş. Karşılık bekleyerek yapacaksa hiç bir şey yapmasın bir zahmet.
Yedirdiğini, içirdiğini, yaptığını başa kakan insanlara gıcık oluyorum.

tabiki de benzini dolduracak öyle şey mi olur hatta ben olsam gitmeden götürür yıkatır tertemiz bırakırım. kusura bakmayın ama çok ayıp gerçekten.

Kimse siz gezceksiniz diye depoyu fullemek zorunda degil. Evde misafir agirlamak yemek yapmak ayri gezdiginin dunya parasini odemek ayri. Zaten aileniz bunun lafini bile yapmamis ki o kadar gezmissiniz benzininiz bitmemiş bile, demek ki insanlar depoyu dolduruyor habire.
Esiniz normal biri olsaydi en azindan uc geziyorsa bir depoyu doldururdu. Ya da siz benzin alalim mi diye teklifle geldiginizde bozulsa bile size saldirip cirkinlesecegine uc kurusluk benzin koyar susar otururdu.
Menfaatci ve cok garip bir esiniz var isin kotu yani da sizin de ondan asagi kalir yaniniz yok. Evinizde agirladiginiz misafire yaptiginiz hizmetin karsiligini bekliyorsaniz bi daha kimseyi agirlamayin.

Bazı şeyler görgü işi. Eşinizde bu görgü yok sanırım. Haksız olduğu yetmez gibi atarlanmış bir de.
Tatile giden, gezen sizsiniz. Böyle olunca sizin gezme masrafınızı onlar karşılamış oluyor. Hoş mu bu? Durumlarının iyi olup olmaması fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…