ailem eşimi evlerinde istemiyor

ne yaptığımız en son konuda yazıyor...hiç iç açıcı değil ...istersen gel oku ...

Hadi canim "35 yasinda kafaya... "
bu konuyada bakmistim nutkum tutulmustu.. konu sahiplerine bakmadan arastirmadan sadece konuyu okuyup yorum yapabileceksem yapiyorum. ..
Kusura bakmayin..
Insallah sorunlu aile iliskiniz duzene girer ama pek saglikli dusunen karar veren bir aileniz yok gibi. Allah hidayet eylesin..

amin sağol...evet işte o konuda benim konumdu ...yoruldum işte bu son olay

3 kız kardeş 47 46 35 yaşlarımız biri boşandı bir oğlu var biri hiç evlenmedi anneleride boşandı bir ben evliyim...

aılenız cok ayıp etmıs gercekten uzuldum durumunuza ama yapıcak bırsey yok gecelerı tek kalmayada alısmalısınız.benım esım vardıyalı calıısyor tekken bıraz korkuyordum aslında ılk gecelerde zamanla alıstım helekı bebegım oldukdan sonra cok daha rahat uyudum aldım oğluşumu yanıma karyolamda uyuduk bırlıktedualarınızı okuyun yatın uyuyun

3 kız kardeş 47 46 35 yaşlarımız biri boşandı bir oğlu var biri hiç evlenmedi anneleride boşandı bir ben evliyim...

Cekememezlik ust noktada anladigim kadariyla..
Allah yardimcin olsun, bence bu yasadiklarini bir de kagida yazip sonra buyuk bir zevkle hışımla yak yirt. Cok iyi geliyor. Psikolojide de yontem diye kullaniliyor diye biliyorum. En kisa zamanda kendin icin psikologa gitmelisin..

bilmiyorum ki 50 yaşına merdiven dayamış hemde kan bağı var belki de kıskanıyor onları savunmayı düşünmüyorum açıkçası herşey beklerim çünkü...bencede gitmeliyim çünkü hiç enerjim yok

daha da gitmeyin bence..sizin asıl ailenizin kim oldugunu görün..sizin yerinizde olsam dimdik dururum..gidip orda kalacagıma gece kokrkumun üstüne giderim. felak nas dua okuyun yatın..ne olucak sanki?

bir de hala gidip canınızı sıktıgnıza deymez

2 aydır kalıyorum evimde ...çünkü hava çok sıcak kızım isilik oluyor ve vantilatörü vermiyorlar...ben vantilatör alsam bu sefer elektrik parası ister bunlar

bu eski konum birde yeni koyu görseniz neler dersiniz acaba...bu olay 2 yıl önce olmuştu artık evimde kalıyorum 2 aydır...

simdi internetten baktim genelde cinsel ve cok yakin temasla bulasir diyor annen ve ablan ikide bir esini elliyecek halleri yok bir de asi olsunlar hic bir sey olmaz ben hastanede calistim kim bilir kac tane hebatit b hastasi geldi sira verirken hastalarin kimliklerini aliyoduk bulassa bana bulasirdi bide cok guzel tevekte maddeleri simdi eczanelerde arada onlari kullanirlae huc bir seycik olmaz asi olsunlar bi zamet ben asi bile olmadim

senin eşine böyle yapıyorlar sende onlarla hala
konuşuyorsun öylemi anında silmen gerek

2 aydır kalıyorum evimde ...çünkü hava çok sıcak kızım isilik oluyor ve vantilatörü vermiyorlar...ben vantilatör alsam bu sefer elektrik parası ister bunlar
Şaka gıbı bır uyenınde dedıgı gıbı bencede sızı kıskanıyor aılenız.hıcbırı aradıgı mutlulugu bulamamıs bellıkı sızıde evınızde cocugunuzla mutlu gordukce sındıremıyorlar bırde ya vedud esmasını çekmenızı önerebılırım muhabbetı artırır hergun bır tesbih 'ya vedud ' dıyerek cekersenız ve aılenızın yanına gıtmenız gerektıgınde ayetel kürsi okursanız bol bol faydasını gorursunuz emnım

ne kadar acı ve cahilce bende hepatit B hastasıyım. Tedavi görüyorum şuan
su içtiğin bardaktan yemek yediğin çataldan bulaşmaz o hastalık.
hem çözümüde var aşı oluyorsun ve en az seni 5 yıl koruyor..
Gerçi bizde eşimin ailesine söylemedik, bu muameleyi görmekten korktuk galiba..
çünkü onlar çok cahiller..hastalık Allahtan gelen bişey...
ben eşime diyorum aileni götür aşılat diye ama götürmedi halen...
ben uyarayımda onlar ister yaparlar, ister yapmazlar..

Ananla ablan cahil mi acaba?

Hepatit B kahvaltı masasında bulaşmaz, ayrıca eşin hepatit B li ise sen de kapmış olabilirsin ve çocuğunda olma olasılığı yüksek, test yaptırdınız mı acaba?

Ayrıca o kadar çok hepatit B'li hasta var ki acaba anan ve ablan takıldıkları konu komşunun, otobüste giderken yanlarında oturarın insanın, alışveriş yaptıkları pazarcının hepatitli olup olmadığını nerden biliyor. Yani öyle kolay geçiyosa onlardan da geçer.

Bence senin ailen o kadar cahil madem, eşim test yaptırdı Hepatit-B hastalığı iyileşmiş kalmamış de anangile, buna da inanırlar.

4 yıl yaptırın dedim yaptırmadılar zaten son konumu okursanız olaylar çok başka yöne kaydı ve reddettik birbirimizi...

bilmem olabilirmi acaba öz anne ve abla ....ama olabilir elbette...sonuçta kızım kucağımdayken yumruk atabiliyorlarsa herşey beklenir...gitmeyi düşünmüyorum yanlarına

bize bulaşması imkansız çünkü ben nişanlıyken öğrendim ve aşı oldum...öyle evlendik...kızımda aşılı...yani sorun yok ...iyi ki söylememişsiniz ben söylediğime pişman oldum ama sorun çıkaracak insan her ne olsa çıkaracak...inan buna

ben evlenmeden biliyordum aşılandım sonra evlendik...kızımı da kontrol altında tutuyoruz aşılı oda....ailemle görüşmüyorum...yeni konum var bununla ilgili...bu 2 yıl önceki konum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…