ailem eşimi evlerinde istemiyor

akans ablaamm eşine yine üzüldüm ben ya kıyamam hala nası iyi niyetli tabi hakkında düşündüklerini bilmiyolar. ne güzel hala birşeyler yapmak istiyo. annenlerin de aradaki soğukluğu gidermek için evet diyeceklerine naz yapmışlar.
bir de önceki sayfadan okudum ablan sadece kafasını göstererek açmış ya kapıyı YUH dedim. ablanın bence biraz psikolojisi bozuk, eziklik psikolojisi olabilir. adam vebalı mı ya. sen sarıl kocana abla vallahi boşver, böyle olcaklarsa olmasın. sen onların yüzünden bebeğine bağırıp üzülceksen bırak olmasınlar. siz eşinle birbirnize yetersiniz artarsınız

taşıyıcılar bilidiğim kadarıyla cinsel ilişki ve kan la bulaşıyor benimde çok tanıdığım var taşıyıcı ama hiç kim dışlamıyor gayet rahat görüşüyoruz eşe ve çocuğa koruyucu iğne vuruluyor sadece arkadaşın ailesi fazla abartmış

kırklanmış çocuklar gibi saf saf bakıyorum hayata.....kırklandım büyüdüm ...büyüdüm üşüdüm....kırk suyumla aldırın abdestimi....kefenleyin beni.... yavruma en yakın yere bırakın bedenimi...yırtmak istiyorum kalbimi içime dağılsın şuursuz öfkem ....

benim kardeşimin eşi de hepatit b taşıyıcısı.aileniz gerçekten bu konuda çok cahil ve bencilmiş.kucucuk bebegi olan kızını düşünmeyip can derdine düşmüşler.oysa neyin garantisi var ki kaldı ki hepatit b kan yoluyla bulaşan bir hastalık ama ailenizi tanımak adına iyi olmuş.herkes aile olamıyor maalesef

2 gündür seni merak ettim ne bu karamsarlık yakında olsan sacını başını yolucam haa az kaldı...aklını başına toplasana kızım sen ... evde mi kalıyorsun annenlerle görüştünmü naptın nettin anlatsana aklımız sende kaldı valla

Benim eşimde taşıyıcı. Nikah işlemleri sırasında öğrenmiştik. Aşı vurulduk. Hiç bir problem yok. Zor bulaşan bir hastalık. Biz aşıları vurulmadan önce birlikte olmuştuk. Yinede bulaşmadı birşey.

Sizide tebrik ederim. Eşinizi korumanız ezdirmemeniz çok güzel birşey.

eşim evde onun yanında yazmak istemiyorum görürse üzülmesin o yokken anlatırım gelişmeler var

aynen öyle eşim yokken detaylı konuşuruz öptüm

teşekkür ederim.eşim benim aşı tutana kadar öpmedi bile beni diş etlerim kanayabilir diye böylede hassas bir adam

eşine sezdirmemeye çalışmak zor biliyorum bende çok çabaladım sen ailene sahip çık gerisi gerçekten boş

Ne yapabilirsin bilmiyorum ama ailenle esin arasinda kalmak cok zor birsey…hani burda hep kaynana madurlari gelinleri okuyoruz ya iste o gelinlerin kocalari dengeyi kuramiyor genelde…ama arada kalan biz kadinlar olsak eminim bizde cok zorlanirdik o dengeyi kurmakta…

Allah yardimcin olsun…cok bir durum…

bence bazen sorunlar hemen çözülmüyor , senin sorununda yıllzrca sürebilir ondan diyoruz evlilik zor zanaat

ya hepatit b taşıyıcılığı sadece cinsel yolla ve kan yolu ile bulaşiır.. bence ailene bunun ile ilgili bilgileri göster bilmiyorlar demek

sarılık ile hepatit b taşıyıcılıını karştırıyorlar demek. bnece eşinizi savunun...

ayıp ediyo sizinkiler bariz..
benim arkadaşımın da eşi hepatit b taşıyıcısı çıktı nikah işlemleri sırasında öğrendiler. kız iyiki söylememiş evdekilere..
sizin önlem almanız yeterli ki almışsınız belli ki bebeğiniz var.. onlar da abartmasınlar nerden bulaşacak onlara.. ayıptır yazıktır valla.. siz de eşinize belli etmemişsiniz iyiki.. öğrenmesin bence ailenize kırılır.. haklı da.

Son düzenleme:

hemde nasıl zor muşşşş.yazık zavallının bişiyden haberide yok .

arkadaşlar eşimin ortayı bulma çabaları ısrarla onlarıda denize götürmek istemesi .ve kapıya dayanırım sabah hazırlanın deyip noktayı koyması.banada o senin annen yapma böyle diye uyarması neticesinde .çaylarına kadar biz ısmarlamak suretiyle ceplerindn tek kuruş çıkmadan onları bi güzel gezdirdik.annem eşime köfte yapmış sadece.çok iyi davrandı eşime.mecburen uzatamadım .yüzeysel görüşüyorum gidip kalıyorum çünkü eşimde böyle olmasını istiyor.aklı bizde kalmıyormuş böylece.napiyimki bilmiyorum .hergün yeni bi sorun çıkıyor

eşin maşallah ne kadar kalbi temizki aklına bişi getirmiyor. Ailenide ayırt etmek istemiyor. Rabbim bozmasın böle temiz saf insanları. Okuyunca üzüldüm insanın bu dünyada ailesinden başka kim olabilirki yanında yalnız bırakmışlar seni. Yalnız kalmaya alış eşin mesaili çalışıyorsa hayatın boyunca orda kalamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…