değişen hiç bir şey yok arkadaşlar .dahada kötü herşey .eşim gececi olduğunda orda kalıyordum üzerimize incecik mendil kadar bir battaniye verdi annem dondum sabaha kadar kızımda buz gibi oldu kendi üzerimdekinide ona örttüm kendi üzerimede çarşafı aldım ...sonra çocuk ateşlendi sabah eşim işten gelince doktora gittik bademcik iltihabı olmuş evladım...bu gece kendi evimdeyim birazda tartıştık kafam allak bullak gitsen bi gitmesen bi.kızımın doğum günüde geliyor.ne yapıcam bilmiyorum.çarşamba sabah 7 den beri uyanığım kızım ateşli kocam gececi halim kötü yaşamak ise çok ama çok zor
değişen hiç bir şey yok arkadaşlar .dahada kötü herşey .eşim gececi olduğunda orda kalıyordum üzerimize incecik mendil kadar bir battaniye verdi annem dondum sabaha kadar kızımda buz gibi oldu kendi üzerimdekinide ona örttüm kendi üzerimede çarşafı aldım ...sonra çocuk ateşlendi sabah eşim işten gelince doktora gittik bademcik iltihabı olmuş evladım...bu gece kendi evimdeyim birazda tartıştık kafam allak bullak gitsen bi gitmesen bi.kızımın doğum günüde geliyor.ne yapıcam bilmiyorum.çarşamba sabah 7 den beri uyanığım kızım ateşli kocam gececi halim kötü yaşamak ise çok ama çok zor
Annenizi karşınıza alıp konuştunuz mu yani anladığım kadarıyla sadece eşinize değil sizi ve çocuğunuza da değer vermiyorlar.. Bence konuşun ve ona göre tavrınızı koyun gerekirse gidip gelmeyin ancak bu şekilde anlar hatasını..
Bu arada merak ettiğim bir şey var eşinizin hepatit b taşıyıcısı olduğu nikah öncesi yaptırılan kan testinde çıkmışmıydı tamamen merakımdan soruyorum
akans al karşına eşini konuş artık,yazık adama ne iyi bir insanmış...bir de onları deniz götürmüş gezdirmiş...
Ne demek bebekle sana bu havalarda battaniye gibi bir şey vermek.Ben sana şunu diyeyim annen sadece eşini DEĞİL SİZİDE İSTEMİYOR BENCE.
Daha önce yazmıştım sana.
Büyük ihtimal annen sende de mikrop var diye düşünüyor artık.
Yazık ediyorsun kendine.İYİ GÜVENLİ BİR KAPI TAKTIR EVİNE kapat yat canım.
Bu eziyet çekilmez.Yazık degilmi bebegine...Ben olsam çocugum hastalansa bir daha adım atmazdım.
ANNEN NE SENİN GİBİ NE EŞİN GİBİ İKİ EVLADI HAK ETMİYOR ...YAZIK...ÇOK YAZIK...RABBİM ONU HASTALIKLA SINAMASIN...ELDEN AYAKTAN DÜŞÜNCE KİME VE HANGİNİZE HANGİ YÜZLE SIGINACAK ?PESSS...
konuyu okuyunca okadar üzüldümki allah yardımcın olsun.senin yerinde olsam ben gitmem bende .sende uyuma gecelerielinin altında bilgisayarında var gece yemeklerini yap işini fazla ses yapmadan bu seferde komşular rahatsız olmasın sabah kocan gelince onunla uyu .2 yada 3 saat uyusan yeter. gececi olduğu günleri atlatısın
haklısında psiko nasıl söylenirki böyle bişiy.nasıl anlatırım hangi cümleleri kurarım birdaha asla görüşmemem gerekir.daha bikaç gün önce mesela hastaneye gittik eşim aradı sende gel dedi.kek pide yapmış biz arkada oturuyoruz eşim önce kızıma verdi bana verdi eşime vermedi teklif dahi etmedi.eşimde salak anne acıktınmı anne kahve içicenmi anne sana sana canım feda diyooo.bendece istemiyor sürekli söyleniyor zaten ev dağıldı heryere kırıntı döktü çocuk yok ben temizlemeden duramam falan ayy çok yoruldum çocuk çok yoruyor insanı sanki ne yapıyosa çocuğuma herşeyini ben yapıyorum.akşam gidiyorum sabah erkenden dönüyorum ne istiyo anlamadım .yakında bayram ya kızları gelecek konuşmaya mevzuları olsun işte .aldım geldim çocuğu ben sonra aradık hastayım dedi hadi gittim bi ihtiyacın varmı diye doğru düzgün yüzüme bakmıyor.boğazı yanıyomuş gripmisin diyorummm bilmiyorumki diyo kocaaaa kadın gripmi değilmi bilmezmi sanki ben onun kocasıyımda bana kapris yapıyo .söyledim bende eğer gripsen çocuğu eve götürücem dedim .hala bilmiyorum diyo aldım çocuğu kapıdada ben sana muhtacım diye böyle yapıyosun ama benim Allahım var kimseye muhtaç değilim dedim.valla psikocum bana sığınamaz hem ben hem çocuğum donduk diyorum sana donduk resmen yemin ediyorum sana iğne verdi doktor antibiyotik şurup ve başka bir şurup daha yazık değilmi bu evlada.ben kafayı sıyırıcam artık bende bi tuhaflık var galiba yaaa
Sen çok bile sabırlısın ne tuhaflığı...
NASIL SÖYLENİR Kİ DEMİŞSİN YA...
OTURT KARŞINA DEKİ: YAPTIKLARIN ARTIK BANA FAZLA GELİYOR !
BENİ DE TORUNUNUDA İSTEMİYORSUN...
ÇOCUK HASTA OLDU CANIMA TAK ETTİ.
YA KENDİNİ DÜZELT YADA KOCAMI ALIP KARŞIMA HEPATİT DEN DOLAYI SENİ DE BİZİDE EVLERİNDE İSTEMİYORLAR GELMESİN SOFRAMA OTURMASIN VS DİYE ARKANDAN KONUŞUYORLAR ARTIK DAYANAMIYORUM BENİM ANNEMİN AİLEMİN GERÇEK YÜZÜ BU ...diye anlatacagım ama BU SAATTEN SONRA DÖNÜŞÜ OLMAYACAK EŞİM BUNLARI DUYUNCA ARTIK YÜZÜNÜZE BAKMAZ
BEN --EŞİM-TORUNUN KAPINI DAHİ AÇMAYACAGIZ BUNU GERÇEKTEN İSTİYORSAN SÖYLE.DEVAM ET -AMA KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEKSEN HEMEN YAPMAN LAZIM demelisin
Bence zoru görünce düzelecektir.YADA SEN İŞKENCE ÇEKMEZSİNİZ ARTIK NE DİYEYİM.EŞİNE GERÇEKTEN ÜZÜLÜYORUM ...İYİ BİR EVLAT OLMAYA GAYRET EDİYOR.AMA NAFİLE...
BEBEGİN HASTALANMASINA DA ÇOK ÜZÜLDÜM NE DEMEK ANTİBİYOTİK --İĞNE --ÇOCUK ZATÜRRE OLABİLİR ALLAH KORUSUN.DİKKAT ET.ÜZERİNDE TERLİ EŞYA BIRAKMA.KAFASI SAÇI TERLİYORSA SAÇ KURUTMA İLE KURUT.SAKIN SADECE HAVLU BEZ FELAN SOKUP ÜZERİNDE SOGUTMA.TÜMDEN DEGİŞTİR.ODASINI SICAK AMA NEMLİ TUT.KALORİFERİNE SULUK ASMANI ÖNERİRİM.BURUN AÇICI VERDİYSE DR ONU İHMAL ETME RAHAT NEFES ALSIN.
ALLAH A EMANET..YAZIK SİZİN GİBİ EVLATLAR BULMUŞ ETTİKLERİNE BAK...
GEÇMİŞ OLSUN.
Aileniz çok enterasan
Hastalık bu kimin ne zaman yakalanacağı belli olmaz
Bu tabaktan çanaktan da bulaşan bişey olsa önce sana ve yavruna bulaşırdı
Saçmalıyolar resmen
rahatsız olduğumu belli ettiğimde öyle bir kıvırırki ben hasta diye demiyorum ama önünden yesin falan demeye başlar zaten ikramda etmiyor bişiy artık .beni üzüyormuşda onun için bişiy ikram etmek istemiyormuş evede istemiyormuş eee zaten tavrına bakılırsa bizide istemiyor .üzüyor dediğide her evde olacak ufak tefek sorunlar sanki beni duvardan duvara sallıyorda.biraz gamsız eşim evde tv izlesin oyun oynasın tarzında ama yap dediğim şeyleride yapmaya çalışıyor diklenmiyor .evi o süpürür örneğin ben ev hanımı olmama rağmen ben toz alırım.yemek yoksa yapar yada sorun etmez ekmek peynir yer.bazen kızmıyormuyum evet kızıyorum ama hep canım cicimmi yani bu evlilik öyle değilmi
Sanki baban anneni hiç üzmemiş
Sizde babana burun kıvırın o zaman hep beraber, ne güzel çözüm..
ne yapacağımı şaşırdım bebeğimi uyutup yine sizinle konuşmaya geldim .zira hiç kimsem yok .güçlü bir kadından zavallı bir anneye dönüştüm sanırım.eşim hepatit b taşıyıcısı evlenmeden öncede biliyordum ve sorun etmedim.akdeniz bölgesine evlendim.burası yazlık memleket annemler yazlığa geldiler .önce eşim yemeğe davet etti fakat gelmek istemediler .sanırım bulaşır diye evimde su bile içmezler.sonra eşim gelmek istedi kendisi gececi olduğu için bizde orada kalmaya başladık sabah işten çıkınca hem çocuğu görürüm hemde ailece kahvaltı ederiz dedi.fakat geldiğinde herkes uyuyordu atıştırıp gitti söyleseydin gelmezdim dedi.neyse ablam ve yeğenim döndü burada büyük ablam ve annem kaldı.dün gece yine dedi sabah kahvaltı edelimmi hep beraber bir sakıncası varmı dedi bende yok dedim annem istemeye istemeye tamam demişti çünkü.anne gelme diyememki dedim ısrar ettim tamam dedi.ama ablam yok ben sütyensiz geziyorum yok şöyle yok böyle yok ne işi var sabahın köründe(saat 9 da geliyor) bi ton laf söyledi bazılarını bana bazılarını anneme söylemiş gece vakti dönemedim sabah çocuğumun altını değiştirmeden eve geldim eşyalarımı toplayıp .eşim arayınca eve gel dedim.kahvaltı edecektik dedi.çocuğun yumurtasını unutmuşum evde o yüzden geldim dedim.ve geceleri yalnız kalmaya çok korkuyorum hiç kalmadım sabaha kadar yalnızım .anneme gelmeyeceğim dedim eşimi istemiyorsunuz bende gelmiyorum dedim sen bilirsin dedi .şimdi yapayalnızım ve korkuyorum ya bebeğime bakamazsam gece diye yada düşer bayılırsam .herşeyi geçtim ben haksızmıyım söyleyin bana lütfen
sizin konuları görünce okumak istedim tuaf bir aile yasantınız var
ne yaptığımız en son konuda yazıyor...hiç iç açıcı değil ...istersen gel oku ...Siz bu mesaji atınca konu one çıktı. Bende konuyu ilk defa okudum ve simdi merak ettim acaba ne yapiyorlar diye...
sizin konuları görünce okumak istedim tuaf bir aile yasantınız var
ben sizde bi anormallik cözemedim bence aileniz icinde kac kardessiniz tam olarak?çok iyi yapmışsınız okumakla ...nede olsa objektif olacak birisiniz hatalarım varsa neler söylermisiniz...çünkü burada kimseden çekinmeden dosdoğru anlatıyorum ne yaşadıysam...neden oluyor bunlar bende bir anormallik varmı...
ben sizde bi anormallik görmedim aileniz icinde kac kardessiniz tam olarak?
anne abla dost olmuslar beraber sana karsı cephe almıslar bi sebepten oturu ya kendi evlilikleri kötü gittiği icin sizinkini kıskanıyorlar yada farklı sebepler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?