ailem eşimi evlerinde istemiyor

bebegin oldıguna göre yasca benden küçük oldugun kanısına vardım .kardeşim diye hitap etmek istedim .bnm güzel kardeşim niye korkuyorsun ki güçlü ol cesaretli ol.anaya babaya baglı kalma ayaklarının üstünde dur.benim eşimde ilk evlendiğimizde gececi olurdu ama bebegim yokken bile korksamda inat ettim eger o zaman kalmasaydım evimde hiç kalamazdım 16 sene calıştı gece vardiyalı düşün..Allaha dua et güzel kardeşim korkma kalk bi abdest al ayetel kürsi oku nas felakları oku.onlar seni korur.niye korkuyorsun ki rabbimiz zaten hep yanımızda böyle zayıf olma ! ablana da cok fena gıcık kaptım tavrını koy bence sen fazlaca iyisin onlara göre bebekle gitmeyiver annende anlasın agırlıgını koysun duruma .ne demekmiş bnm eşim için gelmesin diyecekler bende gitmem bi daha ner demek! anne de bi yere kadar ezdiriyorsun sen kendini onlara bence ablan resmen eşinden rahatsız oluyor . hastalık konusuna gelince ailenin tutumu cook yalnış dermanı olan bişey sonucta git aşını ol evladını üzme deger mi? sen cekiver elini ayağını bak izle ve güçlü ol kardeşim bak tecrübe konusuyor burda ellerinin altında oldugunu bildikleri içn rahatlar tavrını bi koy bak neler olcak selametle kal dediğim gibi güçlü ol Allah mazlumların yanında unutma selametle kal ...

bence aileniz gerçek bir aile değil.nasıl bir bencillik yapıyorlar size ve eşinize?benden size tek tavsiye; eşinizin yanında olun bu günlerde. sakın korkmayın!çünkü siz bir annesiniz artık,kimseye ihtiyacınız olmamalı bu durumda...güçlü olun ve dua edin...

bizim sitede güvenlik yok((hem hırsızdan hemde elekrik kesintisinden yanı karanlıktan korkuyorum.birde yalnızlıktan(büyük deprem yaşadım yalnız kalamıyorum ve karanlıkta(((yok rahatsız değilim karanlıkta kalırsam telaş yaparım biliyorum bir yere çarpıp düşer kalırım bebeğim yalnız kalır ağlar diye korkuyorum.nasıl tavır alabilirimki.ne diyim aramadılar bile korkularımı biliyorlar

evet yaygın kimse söylemiyor ama her 10 kişiden nerdeyse 8 i taşıyıcı .öyle tabak bardaklada bulaşan bişiy değil aslında ama onada razıyım ablam istemiyor işte ....sebebi başka ne olabilir

Son düzenleme:

bencede başka bişiyler var .yada ablam kıskanıyor evli çocuklu olmamı sözde kızımı çok seviyor ama sadece işine gelince pazara markete giderken bizi pek istemez yanında çocukla zor oluyor çünkü .nasıl alıştınız acaba banada yardımcı olsanız

canım ablacım çok teşekkür ederim vallahi çok kötüyüm ben şuan yazdıklarını belki sabaha kadar okuyacağım inşallah dayanırım sabaha kadar benim yavrum daha minicik ...benim üzüntümden oda huzursuz oluyor inanki ve bunu bana yapan ailem ne yapayım ararlarsa yarın

evlat gibi muamele görüyormuyum sence sevda ....yok eşime söylemem çok kırılır adam yani.10 dakika ötede otuyorlar eşim anlarsa görüşmediğimizi ne derim

inan her evde böyle üvey muamelesi gören oluyor.. hiç görüşmemezlik yapmada ama bişekilde rahatsizliğını belli ett annenlere eğer böyle davranırlarsa birdaha oraya gitmeyeceğnii hissettir ama kavgasız sakin sakin.. bulaşıcı olmadığını falan söyle anlat anlayabiliecekleri dilden.. kocanı ezdirme kendinide üzme.. bence onlarda farklı biliyrlardır bende nişanlıyım bak nişanlım iki gün üst üste gelse kardeşlerim çok sevdikleri halde evde rahat dolaşamdıkları için vs. rahatsız oluyorlar yani her evde oluyor buna benzer şeyler sanırım

Hay Allah...

Canım korkmamaya çalış. Bir şey şöyleyim mi sana, yanında on kişi olsun yaşanacak şeyler varsa yaşanıyor. Salonun lambasını açık bırak yatarken.

Eşim yurtdışındaydı görevli olarak ben aylarca evde tek başıma kaldım. Evimiz birinci kat üstelik düşün yani. Hiç korkma. Olmadı bilgisayarda film aç kısık sesle, uyumaya çalışırken açık kalsın. Yada TV karşısında uyumaya çalış.

Ailene müdara etme şu durumda. Çok ayıp yaptıkları çok...

çok sağolun sizde bana dua edin alışayım bu duruma.yanımda olun sizinde dediğiniz gibi bir ailem bile benim gerçekte.ama siz varsınız yanımdasınız biliyorum bunu

tv yi ac ısıkları kapama mum bulundur ve kendine acımayı bırak seni çok önemseselerdi ararlardı onlara muhtac olma bebeginin elini tut[/QUOTE]

doğru söylüyosun ablacım.yanıma aldım çakmak ışıldak telefon hepsi yanıbaşımda.evet aramadılar sütyensiz gezsinler evlerinde işte Allah bildiği gibi yapsın.birde evlenemedi diye bizi suçluyor banane ben sana evlenmemi dedim gelmiş 45 yaşına bir adam buldu ortaokul arkadaşı adamı 1 ayda bezdirmişki adam arama başkasıyla evleniyorum demiş kaçmış bir diğeri evliydi zor bıraktı ruh hastası

eğerkı bulassa esınden sana sendende onlara bulasabılır ama sen ası olmussun onlar nedn olmayı kabul etmıyolarkı boylece kafalarında soru ısaretı kalmaz bencede baska sebepler var gıbı geldı
bıde senın yalnız kalamadğını bıldklerı halde senı yalnz bırakıyolar nasıl bı vıcdan bu
bebeğın nekadarlık canım

ben yatamamki lineum:2:yatamam korkarım biliyorum kendimi .yarın bebeğime nasıl bakıcam bilmiyorum((((((((sizlerden feyz alıp ayakta kalmaya çalışıyorum

arkadaşım işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun. kendimi eşinin yerine koydum eğer onun ailesi bana bu şekilde davransa çok çok zoruma giderdi. evde yalnızlıktan korkmanı anlıyorum ama bence bu konuda güçlü olman lazım. bebeğinle aynı odada yatarsan belki bir nefes daha olması seni rahatlatacaktır. ailenin yaptıklarının yanlış olduğunu anlamaları lazım. Allah eşine de sabır versin, bence sana söylemese anlıyordur.

Benim de kayınvalidem hepatit b taşıyıcısı ne kendim nede çocuğum için tedirginlik duymuyorum.
Bu arda söyleyin ablanıza sütyensiz dolaşırsa memeleri sarkar Allah muhafaza.

Son düzenleme:

bilmiyorum olmuyorlar işte defalarca söyledim ben bu adamla evliyim birgün gelmese birgün gelecek aşı olun dedim olmadılar.sebep söylemiyorlar.işte sözde anne ama bildiği halde aramadı bile.bebeğim 9 aylık

amin arkadaşım çok sağol.evet güçlü olmaya çalışıyorum ve sizden başka desteğim yok((yazık anlamıyor safım benim aradı şimdi diyorki evde cibinlik yapılacaktı onlar uğraşmasın ben yapayım yarın diyor yaaaaaaa yazık bu adama yaaa

Benim de kayınvalidem hepatit b taşıyıcısı ne kendim nede çocuğum için tedirginlik duymuyorum.
Bu arda söyleyin ablanıza sütyensiz dolaşırsa memeleri sarkar Allah muhafaza.

duyulacak bir durum yok cünkü .olayın farkındasınız işte .bilinçli şekilde kan içirecek değiliz.keşke siz olsaydınız benim ailem .beni anlayan birileri var çok şükür.evet evet taş gibiymiş 25 yaşında hissediyormuş.ama memeler göbeğinde kilo 90 ama taş gibi.kompleksli

Benim babam hepatitB taşıyıcısı
küçükken iğne oluyorduk onun da nedeni, hani olur da babam traş falan olur kanar orda unutur da biz de onunla oynarız diye. Çünkü hepatitB kan yoluyla bulaşır. Biz hiç babamla bardaklarımızı, havlularımızı falan ayırmadık. Bu bir karantina hastalığı değil sonuçta. Aileniz keşke bunu anlayabilse.
Eşiniz için üzüldüm kendimi onun yerine koydum. Kahvaltı etmek istemiş bir de ayy yaa ablanızın tepkisini de ona kadar kızdım ki. Onun eşi gelince siz öyle diyor musunuz ne kadar ayıp.
Mutlu bir aileniz var anladığım kadarıyla boşverin keyfini çıkarın ooohhhh.
Evde tek kalmayı da çok takmayın. Televizyonu açık bırakın. Evde ses olunca daha iyi hissedersiniz

ailenizin yaptığına ayıp bile diyemiyorum, çok üzüldüm eşinize de yazık farkında bile değil muhtemelen ailenizin dediklerinin. aileniz madem bu kadar endişeleniyor aşı olsunlar, sizi kırmaktan daha zor olmasa gerek. korkmayın yalnız kalmaktan, allah yardımcınız olsun. burası sabaha kadar uyumaz yazın buraya, uykusuz kızlar size arkadaşlık yaparlar eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…