çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için .ama ilk kez kalıyorum yalnız hem canım sıkkın hemde korkuyorum.evet biraz atıştık desem bişiy olmaz sanırım.kendileri de biliyorlar öyle bulaşmayacağını aile hekimine götürdüm anlattı adam ama sebep neyse istemiyorlar işte en çok da ablam istemiyor annemde korkudan onaylıyor onu mecburen yada oda istemiyor bilmiyorum.ama bir anne olarak tavrını koyması gerekirdi.ben uyuyamamki sabaha kadar.sabahta çocuğa nasıl bakıcam pazara kadar böyle geçicek((olan bebeğime olacak işte
Neden korkuyorsun ki yalnız kalmaktan? Yaşadığınız semtte güvenlik problemi mi var anlamadım ben. Yada rahatsız mısın, ya bayılırsam demişsin de...
Ben olsam senin yerinde aileme ciddi tavır alırdım. Hasta bile değil eşin taşıyıcı. Nasıl bu şekilde davranabiliyorlar? Ne tuhaf insanlar var ya...
Türkiye'de hepatit b baya yaygın diye biliyorum ben:26:
O zaman kimse kimseyle görüşmesin, olur mu öyle şey. Ailen koruyucu önlemleri alsın. Ama eşini incitmeyecek kırmayacak şekilde. Mesela onun tabağı bardağı farklı olsun içleri rahat edecekseBöyle soyutlamayla olmaz ki, yazık günah sana da eşine de
Hem hastalık sana veya çocuğuna bulaşsa(Allah esirgesin) senle de mii görüşmeyecekler? Ailen çok onur kırıcı davranıyor
bizim sitede güvenlik yok((hem hırsızdan hemde elekrik kesintisinden yanı karanlıktan korkuyorum.birde yalnızlıktan (büyük deprem yaşadım yalnız kalamıyorum ve karanlıkta (((yok rahatsız değilim karanlıkta kalırsam telaş yaparım biliyorum bir yere çarpıp düşer kalırım bebeğim yalnız kalır ağlar diye korkuyorum.nasıl tavır alabilirimki.ne diyim aramadılar bile korkularımı biliyorlar . tv yi ac ısıkları kapama mum bulundur ve kendine acımayı bırak seni çok önemseselerdi ararlardı onlara muhtac olma bebeginin elini tut
o zaman ailen hastalığı bahane ediyor bence başka bir dertleri var eşinle
ben olsam arıza çıkartır görüşmezdim eşime de uydururdum bişeyler sen ve çocuk ta gitmesin bakalım o zaman napacaklar
evde yalnız kalma konusuna gelince ben de senin gibiydim Ay ben yalnız kalamam falan derken üç aylık çocukla tek başıma kaldım iki sene cehennem gibiydi ilk zamanlar hergün ağlıyordum ama alıştım eşim iş dolayısıyla başka bir şehirdeydi....demem o ki alış güzelim başka yolu yok
bebegin oldıguna göre yasca benden küçük oldugun kanısına vardım .kardeşim diye hitap etmek istedim .bnm güzel kardeşim niye korkuyorsun ki güçlü ol cesaretli ol.anaya babaya baglı kalma ayaklarının üstünde dur.benim eşimde ilk evlendiğimizde gececi olurdu ama bebegim yokken bile korksamda inat ettim eger o zaman kalmasaydım evimde hiç kalamazdım 16 sene calıştı gece vardiyalı düşün..Allaha dua et güzel kardeşim korkma kalk bi abdest al ayetel kürsi oku nas felakları oku.onlar seni korur.niye korkuyorsun ki rabbimiz zaten hep yanımızda böyle zayıf olma ! ablana da cok fena gıcık kaptım tavrını koy bence sen fazlaca iyisin onlara göre bebekle gitmeyiver annende anlasın agırlıgını koysun duruma .ne demekmiş bnm eşim için gelmesin diyecekler bende gitmem bi daha ner demek! anne de bi yere kadar ezdiriyorsun sen kendini onlara bence ablan resmen eşinden rahatsız oluyor . hastalık konusuna gelince ailenin tutumu cook yalnış dermanı olan bişey sonucta git aşını ol evladını üzme deger mi? sen cekiver elini ayağını bak izle ve güçlü ol kardeşim bak tecrübe konusuyor burda ellerinin altında oldugunu bildikleri içn rahatlar tavrını bi koy bak neler olcak selametle kal dediğim gibi güçlü ol Allah mazlumların yanında unutma selametle kal ...
evlat gibi muamele görüyormuyum sence sevda ....yok eşime söylemem çok kırılır adam yani.10 dakika ötede otuyorlar eşim anlarsa görüşmediğimizi ne derim
bizim sitede güvenlik yok((hem hırsızdan hemde elekrik kesintisinden yanı karanlıktan korkuyorum.birde yalnızlıktan (büyük deprem yaşadım yalnız kalamıyorum ve karanlıkta (((yok rahatsız değilim karanlıkta kalırsam telaş yaparım biliyorum bir yere çarpıp düşer kalırım bebeğim yalnız kalır ağlar diye korkuyorum.nasıl tavır alabilirimki.ne diyim aramadılar bile korkularımı biliyorlar
bence aileniz gerçek bir aile değil.nasıl bir bencillik yapıyorlar size ve eşinize?benden size tek tavsiye; eşinizin yanında olun bu günlerde. sakın korkmayın!çünkü siz bir annesiniz artık,kimseye ihtiyacınız olmamalı bu durumda...güçlü olun ve dua edin...
Hay Allah...
Canım korkmamaya çalış. Bir şey şöyleyim mi sana, yanında on kişi olsun yaşanacak şeyler varsa yaşanıyor. Salonun lambasını açık bırak yatarken.
Eşim yurtdışındaydı görevli olarak ben aylarca evde tek başıma kaldım. Evimiz birinci kat üstelik düşün yani. Hiç korkma. Olmadı bilgisayarda film aç kısık sesle, uyumaya çalışırken açık kalsın. Yada TV karşısında uyumaya çalış.
Ailene müdara etme şu durumda. Çok ayıp yaptıkları çok...
ne yapacağımı şaşırdım bebeğimi uyutup yine sizinle konuşmaya geldim .zira hiç kimsem yok .güçlü bir kadından zavallı bir anneye dönüştüm sanırım.eşim hepatit b taşıyıcısı evlenmeden öncede biliyordum ve sorun etmedim.akdeniz bölgesine evlendim.burası yazlık memleket annemler yazlığa geldiler .önce eşim yemeğe davet etti fakat gelmek istemediler .sanırım bulaşır diye evimde su bile içmezler.sonra eşim gelmek istedi kendisi gececi olduğu için bizde orada kalmaya başladık sabah işten çıkınca hem çocuğu görürüm hemde ailece kahvaltı ederiz dedi.fakat geldiğinde herkes uyuyordu atıştırıp gitti söyleseydin gelmezdim dedi.neyse ablam ve yeğenim döndü burada büyük ablam ve annem kaldı.dün gece yine dedi sabah kahvaltı edelimmi hep beraber bir sakıncası varmı dedi bende yok dedim annem istemeye istemeye tamam demişti çünkü.anne gelme diyememki dedim ısrar ettim tamam dedi.ama ablam yok ben sütyensiz geziyorum yok şöyle yok böyle yok ne işi var sabahın köründe(saat 9 da geliyor) bi ton laf söyledi bazılarını bana bazılarını anneme söylemiş gece vakti dönemedim sabah çocuğumun altını değiştirmeden eve geldim eşyalarımı toplayıp .eşim arayınca eve gel dedim.kahvaltı edecektik dedi.çocuğun yumurtasını unutmuşum evde o yüzden geldim dedim.ve geceleri yalnız kalmaya çok korkuyorum hiç kalmadım sabaha kadar yalnızım .anneme gelmeyeceğim dedim eşimi istemiyorsunuz bende gelmiyorum dedim sen bilirsin dedi .şimdi yapayalnızım ve korkuyorum ya bebeğime bakamazsam gece diye yada düşer bayılırsam .herşeyi geçtim ben haksızmıyım söyleyin bana lütfen
eğerkı bulassa esınden sana sendende onlara bulasabılır ama sen ası olmussun onlar nedn olmayı kabul etmıyolarkı boylece kafalarında soru ısaretı kalmaz bencede baska sebepler var gıbı geldı
bıde senın yalnız kalamadğını bıldklerı halde senı yalnz bırakıyolar nasıl bı vıcdan bu
bebeğın nekadarlık canım
arkadaşım işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun. kendimi eşinin yerine koydum eğer onun ailesi bana bu şekilde davransa çok çok zoruma giderdi. evde yalnızlıktan korkmanı anlıyorum ama bence bu konuda güçlü olman lazım. bebeğinle aynı odada yatarsan belki bir nefes daha olması seni rahatlatacaktır. ailenin yaptıklarının yanlış olduğunu anlamaları lazım. Allah eşine de sabır versin, bence sana söylemese anlıyordur.
Benim de kayınvalidem hepatit b taşıyıcısı ne kendim nede çocuğum için tedirginlik duymuyorum.
Bu arda söyleyin ablanıza sütyensiz dolaşırsa memeleri sarkar Allah muhafaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?