kıyamam sana Allah hepimize yardımcı olsun bitanem. sana da bebişine de.elimden geldiğince seni yoklarım canım.sıkma kendini yüzünü yıka, tesbih çek canım,iyi geliyor insana...
Ayy bak şimdi düşünürken aklıma ne geldi, hastalık bu sonuçta allah göstermesin tabi ama ya sen olsaydın hepatitB ? O zaman yine gelme etme mi diyeceklerdi sana yada kullandığın çöataldan falan huylancaklar mıydı acaba? Canım çok kötü hissettim valla ben bile,
eşin böyle iyi niyetli oldukça sen daha çok üzülüyosun dimi kandırıyomuş gibi.
bak kanalD de Kuzey Güney'deki taksicinin yarışma programı var aç onu komik biraz kafan dağılır
arkadaşım çok üzüldüm ailenin yaptıklarına
eşini istemediği için sütyeni falan bahane etmeler,ne kadar ayıp şeyler
boşver arkadaşım
kal tek başına,yalnız kalmaya da alışırsın
insan nelere alışmıyor ki
Allah yardımcımız olsun
tv kafanı dağıtmıyosa biz dağıtırız hehehe
bebişin kaç yaşında? benziyo mu sana? bi de merak ettim eşin ne iş yapıyo mesaide falan mı
canım ablacım çok teşekkür ederim vallahi çok kötüyüm ben şuan yazdıklarını belki sabaha kadar okuyacağım inşallah dayanırım sabaha kadar benim yavrum daha minicik ...benim üzüntümden oda huzursuz oluyor inanki ve bunu bana yapan ailem ne yapayım ararlarsa yarın
sağol arkadaşım canımsın.bebeğim 9 aylık evet herkes bana benzetiyor:))eşim havalimanında çalışıyor mesai değil sezon kapanana kadar böyle gececi malesef yoğun günlerde çalışmak istedi satış yapabilmek için
senden de Allah razı olsun .nasıl iyi geldin bilemezsin.ama benim yüzümden uykusuz kalma lütfen çok üzülürüm .işinden gücünden kalma çok sağol varlığın için
valla hiç üzüme ablam sen onlar üzülsünler telefonada çıkmayıver ulaşamasınlar etekleri tutuşsun bakalım biraz ..gece vakti seni yalnız başına bırakmak neymiş görsünler küs sende anlasınlar donsuz gezsinler çok kıymetli evlerinde ... üzülüpte kendini harab etme güçlü ol malesef acılar büyütüyo insanları belki de büyümenin zamanı gelmiştir ne dersin .......
ne yapacağımı şaşırdım bebeğimi uyutup yine sizinle konuşmaya geldim .zira hiç kimsem yok .güçlü bir kadından zavallı bir anneye dönüştüm sanırım.eşim hepatit b taşıyıcısı evlenmeden öncede biliyordum ve sorun etmedim.akdeniz bölgesine evlendim.burası yazlık memleket annemler yazlığa geldiler .önce eşim yemeğe davet etti fakat gelmek istemediler .sanırım bulaşır diye evimde su bile içmezler.sonra eşim gelmek istedi kendisi gececi olduğu için bizde orada kalmaya başladık sabah işten çıkınca hem çocuğu görürüm hemde ailece kahvaltı ederiz dedi.fakat geldiğinde herkes uyuyordu atıştırıp gitti söyleseydin gelmezdim dedi.neyse ablam ve yeğenim döndü burada büyük ablam ve annem kaldı.dün gece yine dedi sabah kahvaltı edelimmi hep beraber bir sakıncası varmı dedi bende yok dedim annem istemeye istemeye tamam demişti çünkü.anne gelme diyememki dedim ısrar ettim tamam dedi.ama ablam yok ben sütyensiz geziyorum yok şöyle yok böyle yok ne işi var sabahın köründe(saat 9 da geliyor) bi ton laf söyledi bazılarını bana bazılarını anneme söylemiş gece vakti dönemedim sabah çocuğumun altını değiştirmeden eve geldim eşyalarımı toplayıp .eşim arayınca eve gel dedim.kahvaltı edecektik dedi.çocuğun yumurtasını unutmuşum evde o yüzden geldim dedim.ve geceleri yalnız kalmaya çok korkuyorum hiç kalmadım sabaha kadar yalnızım .anneme gelmeyeceğim dedim eşimi istemiyorsunuz bende gelmiyorum dedim sen bilirsin dedi .şimdi yapayalnızım ve korkuyorum ya bebeğime bakamazsam gece diye yada düşer bayılırsam .herşeyi geçtim ben haksızmıyım söyleyin bana lütfen
allaaahımm 9ayık küçücük :) yanaklarını sıkar mısııııııın lütfeeeen
eşine allah kolaylık versin bu saatlerde. az önce msjında gördüm sinek vardı falan demişsn bencede eşin geldiğinde sorcak söyle noldu diye, söylemeyi düşünüyomusun hiç
ben burada baska bir seye takildim...ailenn yaptigi ayip..gitmezsin olur biter bence... cocuguma nasil bakicam?ya bir sey olursa korkusu normal bir korku degil..dünyada herkes birisiyle mi büyütüyor cocugunu.....siz o cocugun annesisiniz.elbetteki bakabilirsiniz..
akanscığım,ben yine geldim...kaç yaşındasın bitanem.benim de 3 yaşlarında kızım var.anne olmak şahane bir şey...
evet beril normal değil izmit depremini yaşadım o yıllardan beri böyleyim yani normal değilim diyelim bebekten sonra dahada kötü oldum ya bana bişiy olurda yavrum ağlamaktan helak olursa diye endişeliyim.inşallah bakarım
ailene çok sinirlendim
bu şekilde eşini dışlamaları çok kırıcı, bencilce davranmışlar...
gece yalnız kalmakta korkmakta haklısın..
al bebeğini yanına bol bol ayetel kürsi oku
bu dua seni rahatlatacaktır emin ol...
sağ salim sabaha ulaşırsın inş...
ailen yoksa Allah var, sen ona sığın yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?