ailem eşimi evlerinde istemiyor

kıyamam sana Allah hepimize yardımcı olsun bitanem. sana da bebişine de.elimden geldiğince seni yoklarım canım.sıkma kendini yüzünü yıka, tesbih çek canım,iyi geliyor insana...

senden de Allah razı olsun .nasıl iyi geldin bilemezsin.ama benim yüzümden uykusuz kalma lütfen çok üzülürüm .işinden gücünden kalma çok sağol varlığın için

yaaa ne kadar doğru söylüyorsun ama koca kadınlar düşünemiyor işte.bendende huylanıyor ablam bir gün evde su istedi şaşardım bende içmez normalde kendininki bitmiş verdim ayyy banada bulaşmasın dedii.nasıl kırıldım anlatamam .açtım tv açıktı zaten ama kafamı dağıtamıyorumki:2:

arkadaşım çok üzüldüm ailenin yaptıklarına
eşini istemediği için sütyeni falan bahane etmeler,ne kadar ayıp şeyler
boşver arkadaşım
kal tek başına,yalnız kalmaya da alışırsın
insan nelere alışmıyor ki
Allah yardımcımız olsun

tv kafanı dağıtmıyosa biz dağıtırız hehehe
bebişin kaç yaşında? benziyo mu sana? bi de merak ettim eşin ne iş yapıyo mesaide falan mı

geleceği yarım bilemedin bir saat neden derseniz bütün gece çalışıyor sabah gelecek çocuğu görüp gidecek o arada hep birlikte kahvaltı yapalım dedim adam .şimdi evde yalnızım deyince şaşırdı tabi ne onlar geldi ne ben gittim niye diye sordu sinek var falan dedim ama huylandı aklıda bende kaldı uyuyamam çünkü biliyo diyorki keşke gitseydin yada onlar gelseydi .çocuğa nasıl bakıcan yarın diyor .adam bile biliyor 2 senelik karısının huyunu.amin inşallah

tv kafanı dağıtmıyosa biz dağıtırız hehehe
bebişin kaç yaşında? benziyo mu sana? bi de merak ettim eşin ne iş yapıyo mesaide falan mı

sağol arkadaşım canımsın.bebeğim 9 aylık evet herkes bana benzetiyor:))eşim havalimanında çalışıyor mesai değil sezon kapanana kadar böyle gececi malesef yoğun günlerde çalışmak istedi satış yapabilmek için

valla hiç üzüme ablam sen onlar üzülsünler telefonada çıkmayıver ulaşamasınlar etekleri tutuşsun bakalım biraz ..gece vakti seni yalnız başına bırakmak neymiş görsünler küs sende anlasınlar donsuz gezsinler çok kıymetli evlerinde ... üzülüpte kendini harab etme güçlü ol malesef acılar büyütüyo insanları belki de büyümenin zamanı gelmiştir ne dersin .......

allaaahımm 9ayık küçücük :) yanaklarını sıkar mısııııııın lütfeeeen
eşine allah kolaylık versin bu saatlerde. az önce msjında gördüm sinek vardı falan demişsn bencede eşin geldiğinde sorcak söyle noldu diye, söylemeyi düşünüyomusun hiç

ben burada baska bir seye takildim...ailenn yaptigi ayip..gitmezsin olur biter bence... cocuguma nasil bakicam?ya bir sey olursa korkusu normal bir korku degil..dünyada herkes birisiyle mi büyütüyor cocugunu.....siz o cocugun annesisiniz.elbetteki bakabilirsiniz..

senden de Allah razı olsun .nasıl iyi geldin bilemezsin.ama benim yüzümden uykusuz kalma lütfen çok üzülürüm .işinden gücünden kalma çok sağol varlığın için

akanscığım,ben yine geldim...kaç yaşındasın bitanem.benim de 3 yaşlarında kızım var.anne olmak şahane bir şey...

telefona çıkmasam kapıya gelirler ablacım.ben ve eşim onlar vize vermeden ve aramadan asla gidemeyiz evlerine ama onlar kocam evdeyken bile aramadan çıkıp gelirler çocuğu sevicez diye .evlerin arası 10 dakika çünkü .....evet bu gece benim doğum günüm büyüyorum .ağlayarak

ailene çok sinirlendim
bu şekilde eşini dışlamaları çok kırıcı, bencilce davranmışlar...
gece yalnız kalmakta korkmakta haklısın..
al bebeğini yanına bol bol ayetel kürsi oku
bu dua seni rahatlatacaktır emin ol...
sağ salim sabaha ulaşırsın inş...
ailen yoksa Allah var, sen ona sığın yeter...

ailenin tavrı eşine karşı bence çok kötü hepatit taşıyıcısı olabilir ama herşey bizim için ve bir dakika sonramız bile belli değil hem kime sorsan hasta olmak istemez ailen dikkat edebilir bazı şeylere ama bu tavır çok yanlış bence eşinde içten içe üzülüyodur belki sana belli etmiyodur yer gök dua canım kapını kilitle duanı et yat bebeğinede bakarsın çünkü bir bebeğe en iyi annesi bakar. herkes kendince haklı işte. annenlerde hemen itiraz etmeden kabullenmişler gelmeyeceğim eşimi istemiyorsanız benimde işim yok deyince canlarına minnetti herhalde Allah kolaylık versin

sıkarım sıkarım mıncıklıyorum ama fazla değil kıyamıyorum teyzesi:)))işte aradı biraz önce öyle sinek falan dedim odayı ayarlamışlar sinirlendim dedim geçiştirdim.onlar gelseydi o zaman dedi bu sefer ben korkuyorum biliyor çünkü.işte boşver falan dedim geçiştirdim yani tamamen ne diyeceğimi bilmiyorumki

evet beril normal değil izmit depremini yaşadım o yıllardan beri böyleyim yani normal değilim diyelim bebekten sonra dahada kötü oldum ya bana bişiy olurda yavrum ağlamaktan helak olursa diye endişeliyim.inşallah bakarım

akanscığım,ben yine geldim...kaç yaşındasın bitanem.benim de 3 yaşlarında kızım var.anne olmak şahane bir şey...

canım shinox um.ben 33 yaşındayım ya sen?benim kızım 9 aylık .evet anne olmak çok güzel kendimi çok şanslı hissediyorum .ona yetemem diye korkuyorum elimden geleni yapıyorum .ve sayenizde beynimdeki uyuşukluk azaldı.çok iyisiniz

akans,
hepatit b nin aşısı var. sizin tüm aileniz aşılansın.sorun kalmaz. 3 doz aşı olmaları gerekiyor.aşı kesin koruyucudur.siz de aşılandınız sanırım evlenmeden önce.

yaa deme öyle bence bebeğin çok şanslı böyle ailesine karşı babasının arkasında duran bi annesi olduğu için, gece demeyip gelecekleri için çalışan bi babası olduğu için.
hem bak az önce dedin stresimi bebeğim hissediyo diye derin derin nefes all bir kiiii bir kiiiiii

onlara sinirlenmene hiç üzülmüyorum çünkü hakediyorlar bence.ama ben haketmedim bu cezayı.benim kocamda haketmedi en mühimi bebeğim haketmedi duaların için sağol .evet kimsem yoksa Allah ım var

“Hepatit B Taşıyıcılığı” Ne Demektir ?

Bu virüs ile temas eden her 10 bebekten 9’u ve her 10 erişkinden 1’i belirli bir süre sonunda (>>6 ay) mikrobu vücudundan atmayı başaramazsa yaşam boyu taşıyabilecek ve insanlara yayacaktır. Ancak taşıyıcılarda hastalık durumu farklılık gösterebilmektedir. Karaciğerlerinde oldukça ağır hasarın ortaya çıktığı bireylerde, yıllar sonra Karaciğer Yetmezliği, Siroz ve Karaciğer Kanseri görülebilmektedir. Kronik hepatitlilerin %25’i Primer Karaciğer Kanseri ve Siroz nedeniyle ölmektedir. Hepatit B Primer Karaciğer Kanserlerinin %60-80’inden sorumludur. Ve karaciğer kanserleri kanser ölümleri içinde ilk 3 sırada yer almaktadır. Hepatit b virüsü sigaradan sonra bilinen en yaygın kanserojendir(kanser nedenidir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…