ailem eşimi evlerinde istemiyor

lafa gelince heryerden bulaşabilir diyorlar ama istemedi işte kadın açık açık.yaaa siz bile ne kadar üzüldünüz benimse kocam can yoldaşım birde beni düşünün ve ona çaktırmıyorum az önce aradı yazık diyorki annemlere cibinlik yapılacaktı yarın gideyim yapayım ben onlar uğraşmasın düşerler falan diyor .kıyamam yinede söylemedim onlar senin için böyle dyor diye.ama çok yıprandım.bu arada onun eşi yok 45 yaşında kendisi bebeğim oynarken gülerken iyi ağlayınca ayyy ben çekeme diyor.eşimlede bazen sorunlarımız oluyor olmaz değil ama özünde kötü biri değildir.evet tv yi ve ışıkları kapatmayacağım dua edinde elektrik kesilmesin :2:

bilmiyorum olmuyorlar işte defalarca söyledim ben bu adamla evliyim birgün gelmese birgün gelecek aşı olun dedim olmadılar.sebep söylemiyorlar.işte sözde anne ama bildiği halde aramadı bile.bebeğim 9 aylık

sız evlenırken nasıl onay verdıler pekı canım
tv yı ac ısığıda ac bebeğını al oyle uyu canım korkma bebısının meleklerı korur ıkınızıde

inşallah uyumayanlar arkadaşlar gelirler buraya dua edin gelsinler.içim nasıl yanıyor bir bilseniz sanki içimde mangal yakılmış için için yanıyorum.eşim farkında değil yazık çalışmaktan helak oldu

sız evlenırken nasıl onay verdıler pekı canım
tv yı ac ısığıda ac bebeğını al oyle uyu canım korkma bebısının meleklerı korur ıkınızıde

istemediler aslında .ama ben eşimi yarı yolda bırakmak istemedim .sonuçta sağlıklı biriyle de evlensem başıma gelecekse gelecek dedim.ayrıca bunun kazası var elinin kolunun kopma ihitmali var onun gibi bişiydi bana göre sırtımı dönüp gitmeyi yakıştıramadım kendime eşimide seviyordum o ayrılmak istedi fakat ben bırakmadım....amin inşallah çok sağol

Allah sabır versin zor bir durum. umarım aileniz tavrını değiştirir. hastalık bu, Allah korusun kime ne zaman ne olacağı belli değil. eşiniz anlamadan ailenizle bir orta yolu bulmanız lazım.Allah yardımcınız olsun.

offf gerçekten içim acıdı yazık. neyse üzmeyeyim şimdi sizi, takmayın kafanıza. eşinize de söylemeyin birşey yazık kırılmasın adamcağız. aileler bazen böyle saçma davranabiliyor, üzmeyin kendinizi. eminim onlar da anlar hatalarını.
gelirler kızlar, siz de geyik topiklerine takılın biraz, açın hafif de bir müzik, zaman nasıl geçer anlamazsınız. zaten bir alışınca korku da kalmıyor inanın. ben eskiden tek kalmaktan nasıl korkardım, ama zamanla alışılıyor. hele bebeğiniz biraz büyüyünce tam arkadaşlık yapar size. bakamam diye de düşünmeyin, mutlaka bakarsınız içgüdüsel birşey bu :)

yanı aılen cokta hızursuzluk yapmamıs evlenrken anladğım kadaryla
babanızdamı ıstemıyor esınızı

amin teşekkür ederim .hemde nasıl zoe Allah kimsenin başına vermesin ben hasta olsam daha kolay ama eşim olunca daha zoruma gidiyor

yanı aılen cokta hızursuzluk yapmamıs evlenrken anladğım kadaryla
babanızdamı ıstemıyor esınızı

baba yok 20 sene oluyor boşandılar:2:baksana yazınca farkettim hayatımda hiç mutlu anım yok.ne acı ne iğrenç bir durum

söylemedim zaten .nasıl söylenirki .böyle iğrenç bişiy adamın kafasına tencere indir daha iyi .değilmi?inşallah alışırım çok sağol

Son düzenleme:
Derdi veren Rabbim devasını da versin inşallah,çok üzüldüm bir insanı kim olursa olsun kendiinden soyutlamak ne demektir..bir aşıya bakar.annenize çok kızdım anne bu ne demek etki altında kalmak ablanızı susturmakda aslında ona düşerdi .kendinizi üzmeyin düşünün ki eşinizin işi dolayısıyla şark görevindesiniz,Allah'a sığının o sizi koruyacaktır inşallah .iki arada kaldım demişsiniz bence kalmayın eşinize de onunla ilgili düşüncelerini söyleyemiyorsanız ablamla tartıştım gitmeycem falan diyin neden derse çocuk durmuyor o rahatsız oluyor falan diyin bilemedim ki sütyensiz geziyorum ne demekmiş ayıp bişi bahaneye bak ahh işte aslında 1 koli sütyen alıp önüne atıcaksın böylelerinin başka bahane bul diyip çıkıp gitceksin ama abla işte çok kızdım gerçekten,,eşinize bebeğinize sahip çıkın lütfen

baba yok 20 sene oluyor boşandılar:2:baksana yazınca farkettim hayatımda hiç mutlu anım yok.ne acı ne iğrenç bir durum

oyle deme tatlım senın hayatında bıkere enonemlısı bebeğın var Allahım onlara uzun omurler versın
bakalım aılen arıyacakmı senı

amin inşallah sibel .evde sütyensiz geziyormuş lafa bak.sanki eşimde saldıracak ona .ne kadar iğrenç bir laf bunlar ama söyletiyorlar işte.evet Allaha sığındım bak bir O birde siz varsınız ne anne ne abla .kızılmayacak gibi değilki .benim içim yanıyor içim

akans,senin için oturdum bilgisayarın başına biz yanındayız bitanem.en önemlisi Allahımız hep yanımızda dua et,bebişini kokla canım...

oyle deme tatlım senın hayatında bıkere enonemlısı bebeğın var Allahım onlara uzun omurler versın
bakalım aılen arıyacakmı senı

bu saate kadar aramayan artık aramaz yarın falan belki ararlar çocuğu görmek isteyecekler.oda eşime gösteriş için bence.evet en önemli bebeğim amin Rabbim benden alsın kızıma versin .gözümün bebeği o benim.olmayacak derken oldu kızım.eşin hasta çocuğun olmayacak dedi herkes.doktor bir ay zaman verdi o zamanda eşim kaza yapmıştı afedersiniz mecbur denedik ne eziyetlerle oldu yavrum.çok şükür onu verene

akans,senin için oturdum bilgisayarın başına biz yanındayız bitanem.en önemlisi Allahımız hep yanımızda dua et,bebişini kokla canım...

shinox ama beni ağlatma ....Rabbim en güzel günlerini yaşatsın sana bütün arkadaşlarıma ...ben kimsesiz değilmişim o zaman ...yarın işe falan gidersin dinlen ağlaya sızlaya geçecek bu gün mecbur ya cenazem çıkacak sabaha yada sağlam bedenim

gormesınler cocuğu falan bugun aramayan yarında aramasın sonucta yalnz korktuğunu bılıyolar kusura bakma canım sınırlendm gercekten
demekkı dunyaya gelıcekmıs yavrun ıyıkıde olmus demı zorluklarla falan ama onlar unutturuyolar ınsana zorlukları

bende onları almayayım eve diyorum gelirlerse .bilmezlermi hemde nasıl korkuyorum yalnız başıma odada bile kalamam ben .evet kızım benim mucizem .dünya bir yana kızım bir yana birde korkmasam stresim yansıyor yavruma:2:

kıyamam sana Allah hepimize yardımcı olsun bitanem. sana da bebişine de.elimden geldiğince seni yoklarım canım.sıkma kendini yüzünü yıka, tesbih çek canım,iyi geliyor insana...

Ayy bak şimdi düşünürken aklıma ne geldi, hastalık bu sonuçta allah göstermesin tabi ama ya sen olsaydın hepatitB ? O zaman yine gelme etme mi diyeceklerdi sana yada kullandığın çöataldan falan huylancaklar mıydı acaba? Canım çok kötü hissettim valla ben bile,
eşin böyle iyi niyetli oldukça sen daha çok üzülüyosun dimi kandırıyomuş gibi.
bak kanalD de Kuzey Güney'deki taksicinin yarışma programı var aç onu komik biraz kafan dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…