Benim babam hepatitB taşıyıcısı
küçükken iğne oluyorduk onun da nedeni, hani olur da babam traş falan olur kanar orda unutur da biz de onunla oynarız diye. Çünkü hepatitB kan yoluyla bulaşır. Biz hiç babamla bardaklarımızı, havlularımızı falan ayırmadık. Bu bir karantina hastalığı değil sonuçta. Aileniz keşke bunu anlayabilse.
Eşiniz için üzüldüm kendimi onun yerine koydum. Kahvaltı etmek istemiş bir de ayy yaaablanızın tepkisini de ona kadar kızdım ki. Onun eşi gelince siz öyle diyor musunuz ne kadar ayıp.
Mutlu bir aileniz var anladığım kadarıyla boşverin keyfini çıkarın ooohhhh.
Evde tek kalmayı da çok takmayın. Televizyonu açık bırakın. Evde ses olunca daha iyi hissedersiniz
bilmiyorum olmuyorlar işte defalarca söyledim ben bu adamla evliyim birgün gelmese birgün gelecek aşı olun dedim olmadılar.sebep söylemiyorlar.işte sözde anne ama bildiği halde aramadı bile.bebeğim 9 aylık
ailenizin yaptığına ayıp bile diyemiyorum, çok üzüldüm eşinize de yazık farkında bile değil muhtemelen ailenizin dediklerinin. aileniz madem bu kadar endişeleniyor aşı olsunlar, sizi kırmaktan daha zor olmasa gerek. korkmayın yalnız kalmaktan, allah yardımcınız olsun. burası sabaha kadar uyumaz yazın buraya, uykusuz kızlar size arkadaşlık yaparlar eminim :)
sız evlenırken nasıl onay verdıler pekı canım
tv yı ac ısığıda ac bebeğını al oyle uyu canım korkma bebısının meleklerı korur ıkınızıde
inşallah uyumayanlar arkadaşlar gelirler buraya dua edin gelsinler.içim nasıl yanıyor bir bilseniz sanki içimde mangal yakılmış için için yanıyorum.eşim farkında değil yazık çalışmaktan helak oldu
istemediler aslında .ama ben eşimi yarı yolda bırakmak istemedim .sonuçta sağlıklı biriyle de evlensem başıma gelecekse gelecek dedim.ayrıca bunun kazası var elinin kolunun kopma ihitmali var onun gibi bişiydi bana göre sırtımı dönüp gitmeyi yakıştıramadım kendime eşimide seviyordum o ayrılmak istedi fakat ben bırakmadım....amin inşallah çok sağol
Allah sabır versin zor bir durum. umarım aileniz tavrını değiştirir. hastalık bu, Allah korusun kime ne zaman ne olacağı belli değil. eşiniz anlamadan ailenizle bir orta yolu bulmanız lazım.Allah yardımcınız olsun.
yanı aılen cokta hızursuzluk yapmamıs evlenrken anladğım kadaryla
babanızdamı ıstemıyor esınızı
offf gerçekten içim acıdı yazık. neyse üzmeyeyim şimdi sizi, takmayın kafanıza. eşinize de söylemeyin birşey yazık kırılmasın adamcağız. aileler bazen böyle saçma davranabiliyor, üzmeyin kendinizi. eminim onlar da anlar hatalarını.
gelirler kızlar, siz de geyik topiklerine takılın biraz, açın hafif de bir müzik, zaman nasıl geçer anlamazsınız. zaten bir alışınca korku da kalmıyor inanın. ben eskiden tek kalmaktan nasıl korkardım, ama zamanla alışılıyor. hele bebeğiniz biraz büyüyünce tam arkadaşlık yapar size. bakamam diye de düşünmeyin, mutlaka bakarsınız içgüdüsel birşey bu :)
baba yok 20 sene oluyor boşandılar:2:baksana yazınca farkettim hayatımda hiç mutlu anım yok.ne acı ne iğrenç bir durum
Derdi veren Rabbim devasını da versin inşallah,çok üzüldüm bir insanı kim olursa olsun kendiinden soyutlamak ne demektir..bir aşıya bakar.annenize çok kızdım anne bu ne demek etki altında kalmak ablanızı susturmakda aslında ona düşerdi .kendinizi üzmeyin düşünün ki eşinizin işi dolayısıyla şark görevindesiniz,Allah'a sığının o sizi koruyacaktır inşallah .iki arada kaldım demişsiniz bence kalmayın eşinize de onunla ilgili düşüncelerini söyleyemiyorsanız ablamla tartıştım gitmeycem falan diyin neden derse çocuk durmuyor o rahatsız oluyor falan diyin bilemedim ki sütyensiz geziyorum ne demekmiş ayıp bişi bahaneye bak ahh işte aslında 1 koli sütyen alıp önüne atıcaksın böylelerinin başka bahane bul diyip çıkıp gitceksin ama abla işte çok kızdım gerçekten,,eşinize bebeğinize sahip çıkın lütfen
oyle deme tatlım senın hayatında bıkere enonemlısı bebeğın var Allahım onlara uzun omurler versın
bakalım aılen arıyacakmı senı
akans,senin için oturdum bilgisayarın başına biz yanındayız bitanem.en önemlisi Allahımız hep yanımızda dua et,bebişini kokla canım...
bu saate kadar aramayan artık aramaz yarın falan belki ararlar çocuğu görmek isteyecekler.oda eşime gösteriş için bence.evet en önemli bebeğim amin Rabbim benden alsın kızıma versin .gözümün bebeği o benim.olmayacak derken oldu kızım.eşin hasta çocuğun olmayacak dedi herkes.doktor bir ay zaman verdi o zamanda eşim kaza yapmıştı afedersiniz mecbur denedik ne eziyetlerle oldu yavrum.çok şükür onu verene
gormesınler cocuğu falan bugun aramayan yarında aramasın sonucta yalnz korktuğunu bılıyolar kusura bakma canım sınırlendm gercekten
demekkı dunyaya gelıcekmıs yavrun ıyıkıde olmus demı zorluklarla falan ama onlar unutturuyolar ınsana zorlukları
shinox ama beni ağlatma ....Rabbim en güzel günlerini yaşatsın sana bütün arkadaşlarıma ...ben kimsesiz değilmişim o zaman ...yarın işe falan gidersin dinlen ağlaya sızlaya geçecek bu gün mecbur ya cenazem çıkacak sabaha yada sağlam bedenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?