ailem giderek yok oluyor

o gün banada laf saydı zaten annem ayrımcılık yapmis hep beni sevmis benim oğlumu sevmis onun çocuklarını sevmemis ki böyle bişey yok evet annem beni severdi çünkü ben hep destek olurdum üzülse güldürürdüm biseye kizsa sakinlestirirdim dedim ses yok

Derdi ne kendi çocuklarına, eşine davranışları nasıl? Bunun altında mutlaka psikolojik bir rahatsızlık vardır

Cünkü ablaniz annenize hic destek olmadi tam tersine üzdükce üzmeye devam etmis ki anladigim kadariyla sakin hic üzülmeyin babaniza destek olun moralinizi yüksek tutun, ablaniz kiskancliktan hirsini alamiyor hala cocuk gibi büyümemis birak kendi yoluna gitsin görüsmeyin zaten niye üzülüyosunuz? Iyi ki baban kovmus onu evden kardesini zorla evlendirmeye calismak ne ya veya babanizi zorla evlendirmek ne alaka manyak mi bu? Vicdani merhameti kalmadiktan sonra görüsmeye degmez baktin ablanda pismanligi var mi? Yoksa güle güle gitsin gelmesin ailenizin huzuru bozmaya gerek yok

Ohh ne guzel haddini bildirmissiniz. O kadar cok sinirlendim ki okurken karsimda olsa bende saldiririm su an. Birakin onu yahu. Siz birbirinize sarilin.

Kardeş ama bir yere kadar anneniz ölmüş annenizi bile sevmemiş saygısı yok cenazedeki davranışına bak ya ...ailem dağılıyor diye üzülme canım kusura bakmada bu ablaya çok tahammül etmişsiniz kendini bişey sanıyor çok sinir oldum kendini üzme baban kardeşlerin var o şahısta yalnız kalsın belki aklı başına gelir ama yeğen varsa o kötü işte ablan yüzünden olan size onlara oldu

iyi yapmış saçından tutmuş. şimdiden düşmüş miras derdine. onun aklından iyi şeyler geçmiyor. boşuna göndermeye çalışmıyor kardeşini. baban onun bulduğu biriyle evlenmeye kalkmasın. ya da başka bişey.bence görüşmeyin de tehlikeli. benim bile dövesim geldi. emin ol onun planları var. bir tane de bende var ordan biliyorum

Valla şimdiye kadar haddini bildirmemeniz hata olmuş. Keşke arada siz de çaksaydınız bir tane..

Ne hırsı varmış ki öz kardeşine? Nesini paylaşamamış bu kadar?

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Şiddet böyle insan görünümlü şeytanlar için var zaten..

Öncelikle başınız sağolsun.mekanı cennet olsun annenizin.ablanıza da çok üzülmeyin sürekli moraliniZi bozacağına babanız en doğrusunu yapmış.bugüne kadar babaların yanıldığını görmedim evlatları konusunda.zamana bırakın diğer Kardeşleriniz ve babanızla hayata devam edin

Bence görüşmeyin onunla uzunca bir süre. Barışırsanız da araya mesafe koyun. Annenize Allah rahmet etsin...

Sonlara doğru içimin yapı eridi.
Miss gibi dayağını yesin otursun.
Gerçekten kimin evinden kimi kovuyormuş?
Ne bu rezillik.
Bu konuda şiddetin arkasındayım.
Bu arada başınız sağolsun.

var tabi hakkını ister yakında hiç şüphem yok babam evlenmem diyor annemi acayip cok severdi ileride ne olur bilemem

Derdi ne kendi çocuklarına, eşine davranışları nasıl? Bunun altında mutlaka psikolojik bir rahatsızlık vardır
bilemiyorum hep böyle maddi olarak rahat MasaAllah sağlık sorunları yok enişteme harp canım cicim sesini dahi yukseltmez hep neşeli ama aniden ne dusunuyo ne oluyor bilmiyorum canavar oluyor ablam için babama calismiyor paranı yiyor diyor babam sanane diyor ben hayatta muhtaç olmam diyor babam sen olma o bekar benim evimde ben bakarım diyor sonra basa donuyor cidden var birseyler

Tam evire çevire dövmelik sanane ulan evlenmiş gitmişsin babanın yanında kim kalır evlenir

Ablaniz igrenc bir yaratik. Evde olan kiz az bile yapmus kesks agzini burnunu kirsaydi. Icimi bulandirdi abla dedigin o yaratik

Her evde bir tane var der annem böylerleri için Allah imtihan içinmi veriyor nedir o kendisine etmiş Allah size yardım etsin zor böylesiyle uğrasmak belasını bulur merak etmeyin

Haketmis ablanizin eline saglik bence onla gorusmeyip siz birbirinize sarilin annenin cenazesinde yemek derdine dusmek ne ya bu kadar karakt.sizlik olmaz sanirim Allah hayirli evlat versin boylesi hic dogmasin dahabiyi bu arada basiniz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…