- Konu Sahibi yorgunummm
-
Büyük ablanizin psikolojik sorunları olabilir..Eşine, evine karşı nasıl ?3 ay oldu annem vefat edeli ..
çok zor Allah kimseye yasatmasin yada en en geç zamanda hayırlı ölüm nasip etsin yaşı 54 du konu annem değil ama hep onu anlatmak istiyor gibiyim 4 kardeşiz en küçük benim iki ablam 1 abim var buyuk ablam evli küçüğü bekar büyük olan hep kin nefret dolu degisik bir karakteri var her seferinde ağzında bana ne yaptınız bana ne verdiniz ki kaçtığı halde herşeyi yapıldı ama yapılacağını bildiği halde arsız çocuk gibi isterdi evlat ama annem pek sevmezdi maddi durumu iyi mesela kurban kesmez annemler kesince yarısını alır giderdi annem ses etmese bile babamın evi babamın maaşı annenin evinden mi getirdin falan derdi sürekli kavga ederdi annem vefat etti ikinci gün kahkahalar gelen yemeklere ayyy neler gelmiş neler demeler en son geçen hafta babamın evine gittim (başka şehirdeyim ve bekar ablamla babam yaşıyor) büyük olanda geldi durduk yere başladı bekar olana bu evden gideceksin bilerek evlenmiyorsun babamın maaşta sana kalır evde gideceksin bu evden benim adımda x se seni bu evde koymam yada babam evlendiricem vs saçmalıyor ve ağzı okadar bozukki anlatamam küfürler hat safada küçük olan öğretmen atanmayla uğraşıyor oyle evde oturayım birisi değil hep çabalar o dinliyor en son evde kalmış o... dedi ben dondum kaldim ablamın o kadar zoruna gitti ki kalkti saçından tuttuğu gibi yere vurdu ben çığlık atiyorum ayırmaya çalışıyorum yok zar zor ayırdim ama büyük olan sok oldu hiç beklemiyordu babam geldi o sıra kızdı hala diyo ki ya evleneceksin ya bu gidecek babam sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye büyüğü evden gönderdi o günden beri hiç birimiz onunla görüşmüyoruz he iyi mi oldu hayir ama lafla durdurmak mümkün olmadi bundan sonra ne olur bilemem ama ailenin tamamen dağıldığı kesin.
Derdi neymiş ki evi ayrı yolu ayrı ona ne ben sinir oldum burdan ablanizakavga çıkmasın diye konuşmaya çalışıyorum yapma deme babam evlenmez evlenirse de mutlu olmaz cevabı banane benim evim ayrı yurdum ayrı beni ilgilendirmiyor sadece bu evden o gitsinde..
Hiç üzülmeyin bence.Böylesi insanlara üzülmemeli bence.3 ay oldu annem vefat edeli ..
çok zor Allah kimseye yasatmasin yada en en geç zamanda hayırlı ölüm nasip etsin yaşı 54 du konu annem değil ama hep onu anlatmak istiyor gibiyim 4 kardeşiz en küçük benim iki ablam 1 abim var buyuk ablam evli küçüğü bekar büyük olan hep kin nefret dolu degisik bir karakteri var her seferinde ağzında bana ne yaptınız bana ne verdiniz ki kaçtığı halde herşeyi yapıldı ama yapılacağını bildiği halde arsız çocuk gibi isterdi evlat ama annem pek sevmezdi maddi durumu iyi mesela kurban kesmez annemler kesince yarısını alır giderdi annem ses etmese bile babamın evi babamın maaşı annenin evinden mi getirdin falan derdi sürekli kavga ederdi annem vefat etti ikinci gün kahkahalar gelen yemeklere ayyy neler gelmiş neler demeler en son geçen hafta babamın evine gittim (başka şehirdeyim ve bekar ablamla babam yaşıyor) büyük olanda geldi durduk yere başladı bekar olana bu evden gideceksin bilerek evlenmiyorsun babamın maaşta sana kalır evde gideceksin bu evden benim adımda x se seni bu evde koymam yada babam evlendiricem vs saçmalıyor ve ağzı okadar bozukki anlatamam küfürler hat safada küçük olan öğretmen atanmayla uğraşıyor oyle evde oturayım birisi değil hep çabalar o dinliyor en son evde kalmış o... dedi ben dondum kaldim ablamın o kadar zoruna gitti ki kalkti saçından tuttuğu gibi yere vurdu ben çığlık atiyorum ayırmaya çalışıyorum yok zar zor ayırdim ama büyük olan sok oldu hiç beklemiyordu babam geldi o sıra kızdı hala diyo ki ya evleneceksin ya bu gidecek babam sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye büyüğü evden gönderdi o günden beri hiç birimiz onunla görüşmüyoruz he iyi mi oldu hayir ama lafla durdurmak mümkün olmadi bundan sonra ne olur bilemem ama ailenin tamamen dağıldığı kesin.
Çocuklarn bu kavgaya şahit olmasına çok üzüldümvar 2 tane oğlu çok çokta zeki kavgadan sonra annesine kızdı susmayi öğren diye bunu diyen çocuk 9 yasinda
Bence burda başka bir sorun var gibi..Özelikle rahmetli annenize karşı bir öfkesi varmış ablanızın onu yansıtıyor hepinize..Babamin evi babamin parası maaşı gibi kelimeler bana bunu gösterdi .Evlatlar arası ayrımcılık yapılıyor maalesef bu da ayrıştıran tarafı asilestiriyor ailemden biliyorum ki sizde annem onu pek sevmezdi demissiniz zaten..Istemiyorsaniz gorusmeyin hayat böyle şeylerle uğrasacak kadar uzun değil.o gün banada laf saydı zaten annem ayrımcılık yapmis hep beni sevmis benim oğlumu sevmis onun çocuklarını sevmemis ki böyle bişey yok evet annem beni severdi çünkü ben hep destek olurdum üzülse güldürürdüm biseye kizsa sakinlestirirdim dedim ses yok
bekar olana bu evden gideceksin bilerek evlenmiyorsun babamın maaşta sana kalır evde gideceksin bu evden benim adımda x se seni bu evde koymam yada babam evlendiricem vs saçmalıyor ve ağzı okadar bozukki anlatamam küfürler hat safada küçük olan öğretmen atanmayla uğraşıyor oyle evde oturayım birisi değil hep çabalar o dinliyor en son evde kalmış o... dedi
babam geldi o sıra kızdı hala diyo ki ya evleneceksin ya bu gidecek babam sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye büyüğü evden gönderdi o günden beri hiç birimiz onunla görüşmüyoruz he iyi mi oldu hayir ama lafla durdurmak mümkün olmadi bundan sonra ne olur bilemem ama ailenin tamamen dağıldığı kesin.
sagolun evet çok zor..Başınız sağolsun ayrıca..Çok zor bir durum.
aynen biz oyle olmasın diye ugrastik ama olmadi malesefah ah boşuna demiyolar yuvayı dişi kuş yapar diye..
benim de annem vefat ettikten sonra anladım, kalan 'biz'den bi b.k olmaz diye..
Allah gördüğümüz günü aratmasın ne diyeyim..
evet bende çocuklar adına çok uzuldum ve utandım küçükte oyle diyor ne gerek vardi çocuklarına rezil oldun diyeÇocuklarn bu kavgaya şahit olmasına çok üzüldüm
Yasananlar cok üzücü keşke böyle bir kavga olmasaymış ben şiddete karşıyım eğer ki çocuğa,havyana,ırza dokunulmadikca
Elbette böyle bir ablam olsa kesinlikle görüşmezdim
Basiniz sagolsun
annem aslında onu çok severdi çok becerikliydi annem hep överdi 19 nda evlendi zorlada vermediler kacti ondan sonra değişti bana ne yaptınız diyor mesela ama herşeyi yapıldı babam düğününe gitmedi çöp takmiycaksin dedi annem 30 gr bilezik yaptı aslında ayrımı kendi yarattı gibiBence burda başka bir sorun var gibi..Özelikle rahmetli annenize karşı bir öfkesi varmış ablanızın onu yansıtıyor hepinize..Babamin evi babamin parası maaşı gibi kelimeler bana bunu gösterdi .Evlatlar arası ayrımcılık yapılıyor maalesef bu da ayrıştıran tarafı asilestiriyor ailemden biliyorum ki sizde annem onu pek sevmezdi demissiniz zaten..Istemiyorsaniz gorusmeyin hayat böyle şeylerle uğrasacak kadar uzun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?