ailem giderek yok oluyor

Büyük ablanizin psikolojik sorunları olabilir..Eşine, evine karşı nasıl ?
Yani en azından eşi tedavi için onu yönlendirmeli

Okadar büyüt besle gecelerce uykusuz kal o yasa getir cenazeden sonra yemek derdine düşsün güle oynaya çok yazık. . Anesini sevmeyen kimi sevebilir ki başka bu hayatta

kavga çıkmasın diye konuşmaya çalışıyorum yapma deme babam evlenmez evlenirse de mutlu olmaz cevabı banane benim evim ayrı yurdum ayrı beni ilgilendirmiyor sadece bu evden o gitsinde..
Derdi neymiş ki evi ayrı yolu ayrı ona ne ben sinir oldum burdan ablaniza

ah ah boşuna demiyolar yuvayı dişi kuş yapar diye..
benim de annem vefat ettikten sonra anladım, kalan 'biz'den bi b.k olmaz diye..
Allah gördüğümüz günü aratmasın ne diyeyim..

Hiç üzülmeyin bence.Böylesi insanlara üzülmemeli bence.

Okurken ah ben olsam alır yere carpardim diyordum ki ablaniz yapmış sağolsun , ne arsız terbiyesiz mis öyle görüşmeyin zaten

var 2 tane oğlu çok çokta zeki kavgadan sonra annesine kızdı susmayi öğren diye bunu diyen çocuk 9 yasinda
Çocuklarn bu kavgaya şahit olmasına çok üzüldüm
Yasananlar cok üzücü keşke böyle bir kavga olmasaymış ben şiddete karşıyım eğer ki çocuğa,havyana,ırza dokunulmadikca
Elbette böyle bir ablam olsa kesinlikle görüşmezdim
Basiniz sagolsun

Bence burda başka bir sorun var gibi..Özelikle rahmetli annenize karşı bir öfkesi varmış ablanızın onu yansıtıyor hepinize..Babamin evi babamin parası maaşı gibi kelimeler bana bunu gösterdi .Evlatlar arası ayrımcılık yapılıyor maalesef bu da ayrıştıran tarafı asilestiriyor ailemden biliyorum ki sizde annem onu pek sevmezdi demissiniz zaten..Istemiyorsaniz gorusmeyin hayat böyle şeylerle uğrasacak kadar uzun değil.

Bu abla neden böyle oldu ben konuya bakınca aklıma bu geldi ilk ...neden hepiniz birbirinize bağlıyken bu abla böyle oldu ...

Kendin yazmışsın annem pek sevmezdi diye ...genel anlamda acaba hep kendini dislanmis mi hissetti diye düşündüm ...evden kaçmış olmasına rağmen her istediği yapıldı derken sanki biraz aile olarak dislamissiniz hissi verdi. Ve tesettür konusu... tepkileri bile o kapalı değilsin hissi verilmişte Ona göre cevaplar vermiş gibi.

Kurbanin yarısını alıp gidiyor Demeniz bunlar bana vermez diğer evlatlarına yedirir mantığıyla almasini düşündürüyor bana ..tüm öfkesini sanırım dislanmislik olabilir...Cenaze zamanı gulmesini ne şekildedir bilemem ancak annemi kaybetttigimde ablamla ben de gülüyordum sanki annem yaşıyor gibiydi inanmiyorduk ölümüne soktaydik.

Ayrıntılı bilemem elbet ancak anlatimdan , kendini sanırım en başından sevilmeyen, dislanmis, istenmeyen biri olarak gormesinden olabilir bu sacmalama öfke,
....belki kaçarak evlenmesi bile bu yüzden kim bilir.

Ben ablan için üzüldüm sanki tek başına kalmış en başından ve bir şekilde varlığını hissettirmeye dikkat çekmeye çalışıyor.

Basın sağolsun .

küçük ablanızın eline koluna sağlık
büyük ablanızla görüşmeseniz daha iyi, onun kafa gitmiş

Geri adım atmayın annesinin cenazesine saygı duymayan evdeki bekar kardeşe küfreden para için kendini satan kişi kardeş değil imtihandir ailenizden uzak tutun..yine parlarsa yine haddini bildirin tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir kötek boşuna söylenmemiş..

ah ah boşuna demiyolar yuvayı dişi kuş yapar diye..
benim de annem vefat ettikten sonra anladım, kalan 'biz'den bi b.k olmaz diye..
Allah gördüğümüz günü aratmasın ne diyeyim..
aynen biz oyle olmasın diye ugrastik ama olmadi malesef

evet bende çocuklar adına çok uzuldum ve utandım küçükte oyle diyor ne gerek vardi çocuklarına rezil oldun diye

annem aslında onu çok severdi çok becerikliydi annem hep överdi 19 nda evlendi zorlada vermediler kacti ondan sonra değişti bana ne yaptınız diyor mesela ama herşeyi yapıldı babam düğününe gitmedi çöp takmiycaksin dedi annem 30 gr bilezik yaptı aslında ayrımı kendi yarattı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…