- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Gercekten ona sahip koruyucu seven bi ailesi olsaydi imkani yok bu kadar gorusmeye karsi cikardi cunkuEşimin hiçbir zaman böyle bir ailesi olmamış. Baba yokla var arası. Anne ilgisiz. 16 yaşında evden kovulmuş ve irtibat neredeyse kesilmiş gibi. Ara ara anneyle görüşmüşler sadece.
Biz tanıştığımızda abisiyle yaşıyordu.
Ve benim babam çok sıcak karşıladı. (ilk başta sorunlar oldu tabii istememeler hatta kavga ettiler annemle ama tanıdıkça bağlandılar)
Babamı gerçekten babası gibi görüyor ailemi çok benimsedi. Arada bazı sorunlar anlaşmazlıklar çıksa bile etkilemedi.
Yani kısaca eşim ailemi gerçekten benimsedi.
Biz daha sevgiliyken ailecek ona sürpriz doğum günü partisi yapmıştık. Donakalmıştı çünkü ilk defa yaşamış.
O zamanlardan beri çok iyi ailemle.
Baldız? Ben kardeşimin kız oldugunu söylemedim ki. Kardeşim erkek bu bir. İkincisi normal olmadığını absürt olduğunu söyleyin eleştirin diye açmadım konuyu. Çözüm arıyorum ben de farkındayım olayın ki gelmiş konu açmış çözüm arıyorum. Ayrıca gayet de aileyiz. Beni o anlattığınız kişiyle karıştırmayın. Ev işinde yemekte falan sorun yaşamıyorum idare edebiliyorum evimi.Eniştesine bu derece deliren bir baldız bence normal değil,ergen deyip geçmişsiniz ama ne oluyorsa o dönemlerde oluyor.
Ben malesef bu tür konulara toz pembe bakamıyorum.
Heleki hergün duyduğumuz onca çirkin haberlerden sonra,bunu bu kadar normal gibi rahatıkla yazmam.
Kuzeniniz beni alakadar etmiyor. Ben de zaten saçmalığın farkında olduğum için buraya konu açtım. Çözüm odaklı yaklaşın ben ailemi kırmadan nasıl mesafe koyarım. Herkesi herkesle de karıştırmayın. Benden çok eşim davet ediyor gitmek istiyor...Kuzenim bu şekilde hatun tarafın eşiyle çok biraradaydı,hatun çalışıyordu çocuklara bakıyorlardı evi çeviriyorlardı velhasıl bi gün kuzenim üç çocuğa rağmen çatt diye evi terketti,yeminle çatt diye “ zaten aile değiliz ki durmanın anlamı yok” dedi,altı aydır her fırsat eşine dönmesi için uğraşıyoruz,her geçen günde içimde parça parça bitti o evlilik buz gibi soğudum diyor,çocukları için bile dönmedi ki her ay yaklaşık dört bin nafaka veriyor,henüz resmi bi boşanma yok ama maddi anlamda mağdur etmiyor,ama benimsediği bi minik çekirdek bi ailesi olmamış hiç,başbaşa rahat bi haftasonları bile olmamış,hep hatunun ailesinim gölgesi ve bu durum yedi yılda bu hale geldi,yapmayın çekirdek ailenize bu saçmalığı yaşatmayın,yazıktır,kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz haftada bir gün yemek yeriz mesela,3-4 gün birarada kalmak çok gereksiz
Çirkin zihniyetinizi hemen dışarı vurmuşsunuzEniştesine bu derece deliren bir baldız bence normal değil,ergen deyip geçmişsiniz ama ne oluyorsa o dönemlerde oluyor.
Ben malesef bu tür konulara toz pembe bakamıyorum.
Heleki hergün duyduğumuz onca çirkin haberlerden sonra,bunu bu kadar normal gibi rahatıkla yazmam.
Ben de ondan bahsediyorum. Zamanı geldi de geçiyor. Hoş eşim halinden memnun. Ona kalsa kardeşimi yollamayacak.Bu sıklıkta kv gorseniz ne hissederdiniz.ben erkek olsam rahatsiz olurdum.siz bu sekilde bi aile olamazsiniz ki.hepimiz ailemizi cok seviyoruz ama ben en fazla 2 gun kalirim gelirim ayda bir giderim.bence yavas yavas uzaklasmanin zamani geldi de geciyor.
Ki ben kardeşimin kız olduğunu söylemedim. Kardeşim erkek.Çirkin zihniyetinizi hemen dışarı vurmuşsunuz
Evet ama yine de en azından 2 haftada bir gidilip gelinse daha hoş olur. İnsan kendi ailesi bile olsa çekirdek ailesiyle evinde vakit geçirmek istiyor.Bu bir dert değil ki ...
Ne guzel anne baba var iyi anlaşıyorsunuz da .
Ne guzel işte
Annemlerle bizim ev arası 2 dolmuş. 40-45 dk yol var.Aynı memlekette yatıya mı kalıyorsunuz ailenizle karşılıklı... valla damada maaşallah. Ancak biz karı koca bunca içli dışlı hayata gelemezdik birbirimizin aileleriyle.
Aaaa daha da vahim erkekse.Ki ben kardeşimin kız olduğunu söylemedim. Kardeşim erkek.
Komikler ya... Bilmeden etmeden saçma sapan yorum yapıp komik duruma düşüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?