Ailem gidince üzülüyorum.

aileye saygi sevgi iyidir ama bu durum bagimlilik

Koloni şeklinde yaşayacaklar evlenmesin ya.
Bu taşlayıcı tutumdan nefret ediyorum. Kocam bu olayı sıkıntı etmediği halde ben kafama takmış gelmiş burada konu açmışım. Şöyle mesafe koyabilirsin böyle uzaklaşabilirsin diye fikir sunacakken lüzumsuz ve laubali yorumlar??
Neyin acısını çıkarıyorsunuz? Bu kırıcılık nedir yani? Boş boş yorumlar atıyorsunuz çözüm odaklı yaklaşmak varken. Evlenirken gelip sana mı soracaktık izin mi alacaktık. Haddinizi aşmayın.

Çok çirkin bir söz söylemişsiniz edep
Ne anlamda söylediğim çok belli o anlamda söylemedim. Sizi ilgilendiren alakalandıran ne manasında söyledim kötü bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Böylesi hadsiz yoruma anca bu kadar terbiyeli cevap verebildim.
Zaten sinirlerim tepemde kimsenin hadsizliğini çekemem.
Evlenirken ondan izin mi alacağım?

Aynı şehirde kalıyorsunuz yanlış anlamadıysam. Aynı şehirde yatılı kalmak evet gerçekten aşırılık bana göre. Böyle aile düzeniniz olmaz size zorluk olur. Yarın başka bir şehre giderseniz çok zorlanırsiniz. Günde iki kere görüntülü aramak da fazla bence. Bir orta yol bulmak lazim.

Neyse gerginsiniz lakin bu sizi terbiye sınırlarını zorlayabilirsiniz anlamına gelmiyor.

Bulmaya çalışıyorum. Oy kullanacağımız yerler yakın. Pazar günü kahvaltıya gelin oy kullanmaya beraber gidelim dedi annem.
Ben kabul etmedim bizim işimiz belli olmaz dedim. Bozuldu biraz ama ne yapayım artık.

Dediğim gibi terbiye sınırlarını aşan bir şey söylediğimi düşünmüyorum sadece gerektiği kadar ser cevap verdim. Evet gerginim yaşadığım durumdan dolayı.
O yüzden hiç bir şeye tahammülüm kalmadı. Tam pazar gününü baş başa geçireceğiz, eşim kendi annesini çağırmaya karar verdi.
Elbette görmek hakkı. Ama kaç gündür baş başa kalamıyorken saçma olmadı mı? Diğer hafta davet edebilirdi.
Neyse gerginsiniz lakin bu sizi terbiye sınırlarını zorlayabilirsiniz anlamına gelmiyor.

Sizde durum belli
Aşağısı sakal, yukarısı bıyık bilemedim.

[QUOTE="Yuuna_Ra, post: 56435687, member: am pazar gününü baş başa geçireceğiz, eşim kendi annesini çağırmaya karar verdi.
Elbette görmek hakkı. Ama kaç gündür baş başa kalamıyorken saçma olmadı mı? Diğer hafta davet edebilirdi. [/QUOTE] Eşiniz ile konuşup başbaşa bireysel plan yapmaya ,belki hayatınıza ana/baba dışında da birilerini (arkadaş cevrenizle vakit gecirmeye de ihtiyaciniz var) eklemeye ihtiyacınız olduğuna deginebilirsiniz.Once eşiniz ile ortak karar alın

Aynı,şehirde olup birbirinizde kalmak niye. Gündüz görüşün herkes akşam evine gitsin

Eşiniz ile konuşup başbaşa bireysel plan yapmaya ,belki hayatınıza ana/baba dışında da birilerini (arkadaş cevrenizle vakit gecirmeye de ihtiyaciniz var) eklemeye ihtiyacınız olduğuna deginebilirsiniz.Once eşiniz ile ortak karar alın[/QUOTE]
Benim de çok hatam var onun da. Arkadaşlarımızla da vakit geçirebiliriz aslında.

Neden? Sana giren çıkan ne? Lüzumsuz hadsiz yorumunuzu alıp sayfadan gidin bir zahmet.
Siz her ne kadar o manada demedim desenizde okuyunca insanın aklına argodaki anlamı geliyor.
Burada bizlere yaptığınız atarı gideri ailenize yaparsanız bu derdinize derman bulmuş olursunuz.

Annemlerle bizim ev arası 2 dolmuş. 40-45 dk yol var.
Dolmuş ücretleri de tuzlu. E gelmişken en az 2-3 gün kalınmadan gidilmiyor.
Ama evet yine de çok fazla bence de normal değil.

Hayatımda hiç böyle saçma bir bahane duymadım.
Ailenizin sizde 3 gün kalması yada sizin kalmanızda ayrı masraf? Eğer bu meblağda paralar düşünülüyorsa?
Siz bunu dert etmişsiniz ama ona kırılırlar, buna kırılırlar, kardeşimi ikna edemem vs.. her şeye bahaneniz var. Kardeşiniz küçük değil 18 yaşında birey. Oy kullanacak, istese gider evlenir kazık kadar herif.
Aile hayatının ne olduğunu anlar diye düşünüyorum.
Çekin kenara konuşun madem diğerlerine alınırlar. Bizim başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacımız var, aile ile birlikte yaşayınca aile hayatımız etkileniyor, artık çocuk değilsin, bunu anlayacak yaştasın.bu görüşmeyelim demek degil, ama görüşme sıklığını azaltmamız, en azından yatıya kalma meselesini ortadan kaldırmamız lazım.
ama bu da kesin ayıp olur, bunu da söyleyemezsiniz.

Neden? Sana giren çıkan ne? Lüzumsuz hadsiz yorumunuzu alıp sayfadan gidin bir zahmet.

Ayrıca çok yakışıksız bir cevap olmuş. Herkes bunun ne anlama geldiğini bilir, öyle demek istemedim demeniz bir şeyi değiştirmiyor. Bu kadar sinirlenecek bir şey de yok ortada.

siz her hafta görüşürken bir pazar annesini davet etmesi sizi nasıl üzdü görüyor musunuz? bu işler karşılıklı çalma kapıyı çalarlar kapını hesabi... belki de eşiniz de sizin ailenizle ilgili darlaniyor ama ses etmiyor...
bu duruma en kısa zamanda çözüm bulmalisiniz

Siz her ne kadar o manada demedim desenizde okuyunca insanın aklına argodaki anlamı geliyor.
Burada bizlere yaptığınız atarı gideri ailenize yaparsanız bu derdinize derman bulmuş olursunuz.
Neden aileme atar yapayım durduk yere kalp kırayım? Daha akıllıca çözümler varken?
Boş ve gereksiz tavsiyenizi kendinize saklayın.

Böyle bir durumda pazar günü Eşinizin annesinin gelmesi kadar normal doğal bir şey yok. Hatta gelmişken 3 4 gün kalmalı bence.

40 45 dk iki araç bile.olsa aynı şehir içinde kalma olayı çok garip. Sürekli iç içe yaşama olayı çok garip.

Kırmadan açık açık konuşmanız gerekiyor önce eşinizle sonra ailenizle

Tavrımla ilgili açıklama yapmak zorunda değilim kimseye. Yakışıksızsa yakışıksız. Fikrinizi soran olmadı.
Gelip burada konu açmam hataydı zaten. Ve evet genelleme yapıyorum şu an;
Gereksiz gereksiz yorumlar yönlendirmeler yapmaktan başka hiçbir katkıları olmuyor kk üyelerinin.
Gerçekten burada boşa zaman harcıyorum anladım.
Çok gereksiz ve bir o kadar seviyesiz bir platform. Kimse haddini bilmiyorken benim bir iki lafımla ortalık kaynıyor. Ama kimse haddini aşan şahıslara laf söylemiyor.
Haddini aşana haddimi aşarak karşılık veririm. Hakettiği gibi...
Bence siz de fazla uzatmayın yoksa daha kırıcı olabilirim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…