Herkesin bir aile ahlakı vardır. Kardeşim kız olsa bile böyle birşeyin imkânı yok. Yakıştırma gerçekten çok çirkindi. Sanki fikrini sormuşum gibi ben olsam bu kadar rahat anlatmazdım bla bla diyor.Aaaa daha da vahim erkekse.
İyy iğrenç bı şakaydı pardon fnfnfnf
Ben de enişteme bayılırım. Enişte diye sevmeyelim mi
zihniyetim çirkin değil,sadece çok fazla bu tür çirkinlikleri duyup görüyoruz hergünÇirkin zihniyetinizi hemen dışarı vurmuşsunuz
İste annesi gelip evi cekip ceviriyormus haliyle alisiyor. Kayinvalideler de tatli dilli, hos sohbet ve islere yardimci olsa kimse neden geldiniz demez. Esit davranmak sacma bence artik mottom ne kadar ekmek o kadar kofte
Haha hiç şüphesiz. Kv de bana sevecen olsaydı belki olabilirdi. Inanin adımi ağzından hiç duymadım. Kesinlikle adımı söylemiyor. Oysa çok severim "kızım" diyen büyükleri.Aynısını kv de için yazmazdınız ama :))
Evimle çocuğumla gayet iyi ilgilendiğimi düşünüyorum. Sadece elim biraz ağır ama hiçbir şeyi eksik etmiyorum her şeyi yetiştiriyorum.Ben böyle konularda bir tarafın yaka silkip eşe dosta yakınacak kadar hosnutsuz olduğuna ama konuyla ilgili muhataplara hep canım,balım şeklinde yaklastigina sahit oldum.Bence esinizi gozlemleyin,gercekten onlari çok sevdiği için mi yoksa sizin ev ve cocuk ile başa cikamadiginizi düşünerek mi ailenizi istiyor...ailenizi gozlemleyin sizin yetişkin ve kendi sorunlarınızi cozebilecek durumda olduğunuzun farkındalar mi?
Siz aileniz ile olmaktan memnunsunuz,eşiniz memnun,aileniz memnun...Bu durumda ortada sorun olacak birşey de yok..Burada yaptığımız yorumlar olaylara kendi bakış acimizi ve deneyimlerimizi yansıtıyor..ben ne kendi ailemle ne de esimin ailesi ile aynı şehirde 3 gün aynı evde kalmadım..hatta ev tutarken eşimin ailesinden "gelip kalmayalim diye mi oturma oturması yapmiyorsunuz" diyen oldu.Esim " siz evcilik oynayacaksanız diye gidip iki katı kira verecek değilim , ayni sehirdeyiz kendi evinizde uyursunuz " dedi.Biz böyle yasamaktan mutluyuz,siz öyle ...doğru yada yanlış yok bence..Evimle çocuğumla gayet iyi ilgilendiğimi düşünüyorum. Sadece elim biraz ağır ama hiçbir şeyi eksik etmiyorum her şeyi yetiştiriyorum.
Bir yemek 1 saatte yapılıyorsa ben 2 saatte yaptığım için erken başlıyorum yemek yapmaya.
Yani eşimden hiç şikayet duymadım bu konularda. Aksine senden bu kadarını beklemiyordum der hep.
Bence gerçekten sevdiği için bu kadar samimi.
Kv yüzüme bakmaktan aciz.Kv de gelip yemektir temizliktir her seye yetisirse yazardi bence
O zaman bundan sonra siz çizin mesafeyi .Evet ama yine de en azından 2 haftada bir gidilip gelinse daha hoş olur. İnsan kendi ailesi bile olsa çekirdek ailesiyle evinde vakit geçirmek istiyor.
Hani onu geçtim benim bir düzenim var. Ama annem hep düzenime karışıyor kendince bana yardım ediyor ama yine de istemiyorum. Her şeyi eksiksiz yapabiliyorum sadece elim biraz ağır. Yer silsem elimden alıyor seni izlerken ben daralıyorum diyerek. Yemek yapsam elini atıyor yavaş yapıyormuşum.
Misal ben yemekten kalkar kalkmaz bulaşık yıkamayı sevmiyorum. Yakarım bir sigara 5 dk otururum önce. Bulaşık kaçmıyor sonuçta eni sonu yıkanacak. Ama annem bekleyemiyor hemen yıkıyor bulaşığı. Tabakların tencerelerin yeri değişiyor haliyle. Benim düzenimi beğenmiyor.
Ben bundan gerçekten sıkıldım. Laf da ettim değiştirme dedim ama ben öyle yapamam ben gidince değiştirirsin diyor. Çok da bir şey diyemiyorum tatsızlık çıkacağına onlar gidince kendime göre düzenlerim diyorum ama bu böyle sürmez.
Sorun bu.
Annem de farkında çok gelinip gidildiğinin.
Son zamanlarda eşim davet edince gelmeyelim biz falan kem küm etmeye başladı.
Ama kardeşim sağolsun herşeyi bozuyor orda annemin beynini yiyor ben de ayıp olmasın diye ne var ki gelin çocuk istiyor diyorum e hadi gelelim madem diyorlar.
Evet ailemi seviyorum. Onlarla vakit geçirmeyi de seviyorum. Ama çok sık bir arada olduğumuz için ailemle çatışmalarım da olmuyor değil.Siz aileniz ile olmaktan memnunsunuz,eşiniz memnun,aileniz memnun...Bu durumda ortada sorun olacak birşey de yok..Burada yaptığımız yorumlar olaylara kendi bakış acimizi ve deneyimlerimizi yansıtıyor..ben ne kendi ailemle ne de esimin ailesi ile aynı şehirde 3 gün aynı evde kalmadım..hatta ev tutarken eşimin ailesinden "gelip kalmayalim diye mi oturma oturması yapmiyorsunuz" diyen oldu.Esim " siz evcilik oynayacaksanız diye gidip iki katı kira verecek değilim , ayni sehirdeyiz kendi evinizde uyursunuz " dedi.Biz böyle yasamaktan mutluyuz,siz öyle ...doğru yada yanlış yok bence..
Ya ne tatlı aileniz var. Yerim onları
Haha yazarken aklima gelmemisti. Boşan derdik galibaAy aynı konuyu adam acsaydi annemler hep geliyor ya da biz gidiyoruz deseydi ne derdik acaba :)
Ama aynı şehirde 2-3 gün kalmak cidden fazla.Annemlerle bizim ev arası 2 dolmuş. 40-45 dk yol var.
Dolmuş ücretleri de tuzlu. E gelmişken en az 2-3 gün kalınmadan gidilmiyor.
Ama evet yine de çok fazla bence de normal değil.
Allah başınızdan eksik etmesin onları maşallah ne güzel valla.2 yıl olmak üzere.
Bir dönem epey ayrı kaldık ankaradaydık evliliğin ilk yılı. 1 yıl içinde sadece bir kez misafir oldular evime. Sonra memlekete geri taşındık ailemin yardımı çok oldu hatta onlar taşıdılar diyebilirim. Yaklaşık 7-8 ay oldu memlekete taşınalı ve o zamandan beri çok içli dışlıyız
aynı şehirde iseniz yatıya kalmadan yine sık görüşebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?