Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Dedikleri hiç birseyi kabul etmedi oralarda ne oturdum ne çalıştım dedi. Kötülemek için de söylemiş olabilirler dedi. Bende zaten onaylamiyorlar özellikle de yalan söylemişler diye düşündüm.

Dedikleri hiç birseyi kabul etmedi oralarda ne oturdum ne çalıştım dedi. Kötülemek için de söylemiş olabilirler dedi. Bende zaten onaylamiyorlar özellikle de yalan söylemişler diye düşündüm.
Dedikleri işyerlerine gidin sorun diyeceğim de, oraları tembihlemiştir o. Bi deneyin ama yine de. Zaten adamın ağzından çıkan her lafa inanma merakınızı bildiği için onlar evet öyle yaptı dese de herkeşler bana düşman herkeş iftira atıyor der siz de inanırsınız. Evlenin görün.

Nasil bir akil tutulmasi bu yarabbim, uc gunluk adam eminim size hep dogru konusuyordur, ama akrabalariniz hasetlikten cekememezlikten o gul gibi adama iftira atiyorlardir. Allah size akil fikir versin. Sizin icin aileniz icin uzgunum, onunuzde hayat sansi var, gidip bu adamla harcayin, anlamiyorsunuz hicbisey

Bir şey söyleyeyim mi bu kadar kadın burada boşuna bir taraflarını yırtıyor.
Konu sahibi sen evlen.
Adam harika bir baba, çok namuslu, yazık eski eşinden darbe yemiş, senin ailen onun kuyusunu kazıyor. Bu zor günlerde sevgilinin elini bırakma sakın.
Daha iyisini bulamazsın ne diyelim artık

Siz bunları bile bile evlenirsiniz bu adamla. Elin üç çocuğuna bedava bakıcılık yaparsınız artık. Boşanamazsınız da hayatınızı kaydırırsınız.
Bekleyin biraz, illa ki daha uygun biri çıkacaktır. 3 çocuklu 2 evlilik yapmış birinden mutlaka daha iyisi vardır. Bu kadar kötü olmaz şartlar bence. Olabilecek en zorunu bulmuşsunuz, nimet gibi de sarılıyorsunuz.

Evlen kölelik yap o zaman ne diyelim , gözün kör olmuş...

Gerçekten aklını yitirmişsin sen , Allah annene sabır versin senin gibi evlat düşman başına...

Yahu tabiki kabul etmeyecek ne kadar safsın sen , kaç kurtar kendini ...

Yahu adamın evet denilenler doğru demesini falan mı bekliyorsunuz?
Tabi ki yalanlayacak.
Kim niye iftira atsın sevgilinize?
Anneniz akıllı kadın ama size sirayet etmiş o özelliği ne yazık ki.

Şu zamanda çirkin olmanın imkanı yok be. Kadın başına boydak, koca yok parasına ortak, çocuk yok ayağına dolanacak, her türlü çalışır parasını kazanır, istediği yerini de yaptırır. Mesele buysa bunun çözümü ne halt yediği belirsiz herifin üç çocuğuna bakıcı gitmek değil ailesini ezip. Sokaktan adam çevirse daha iyisinin gelmesi daha yüksek ihtimal.

Yani illa ki bundan daha iyisi olur. Yani tek evlilik yapmış çocuksuzlar vardır. Yani hiç değilse 3 çocuk yoktur. Ki bekarlara da kıran girmedi. Niye gidip de 2 evlilik geçirmiş 3 çocuklu adama saplanıp kalıyor anlamadım.
Valla benim dayım var çocuksuz bekar, yengem vefat etti. 50 yaşlarında o bile şu adamdan iyidir, yaşını saymazsak.
Hepimizin çevresinde bekar, boşanmış çocuksuz adamlar var yani. Konu sahibi olmadığına o kadar inanmış ki, dünyada son kalan erkek bu adam gibi davranıyor.

Peki canım akıllı kardeşim evlendikten sonra çalışma saatleri mi azalacak bu adamın?

Anlasana seni eve hizmetçi alıyor tek başına çocuğun yemeği çamaşırı bulaşığı uğraşmayacağı için almamış yanlarına. Şimdi bedava bu işleri yapacak saf gözü kör birini buldu. Bunu nasıl görmezsin?

Ayrıca anneleriyle konuşmaya tenezzül bile etmeden çocukları hakkında karar vermiş. Ne kadar modern ne kadar düşünceli çocukların iyiliğini düşünen bir baba!!!

He zaten kabul edecekti.

Açsın e devleti sgk dökümünü çıkarsın bakalım çalışmış mı çalışmamış mı?

Sen ailen haklı çıkar diye bunu bile istemezsin.

Senin gibi gözü kör evladım olsa kahrımdan ölürdüm.

Ablacım gerçekten yazık kendine. Biz burada ne dil döksek faydasız. Ben de çevremi ailemi dinlemedim, işsiz güçsüz adamla 3 sene geçirdim. Evlenmedik. Yıprandım ve bitirdim . Ah vah ediyorum şimdi ama giden zaman giden psikoloji geri gelmiyor. Bir de evlenseydim ne olacaktı, yıllarca boşanamayacaktım belki. Bir de toplum içinde düştüğün durum, mental açıdan çökmen vs saymıyorum. gel bu yanlıştan bugün dön.
Yalnızlık kötü ilişkiden kat kat iyidir. Aşk da gerçek bişey değil.
Böyle bir hayata layık değilsin. Kimsenin ergen çocuklarıyla bu yaşta ugrasamazsın.

Çocuklar babannede sanıyordum heralde yanlış okudum. Annelerinden ne b.k yemeğe alıp düzenlerini bozuyormuş? Zor geliyor nafaka vermek tabi, eve yatabileceği bir hizmetçi alıp ona baktırcak. Pek akıllı bu maşallah ailenin zeka küpü.

Ev kimin üzerine ?
Annemin
Tabi ki azalmayacak evlenince düzeni oturacağı için cocuklarini yanina almak istiyor. Bende farkındayım onların yemeği çamaşırı bakımı olacağını. Çocuklarıyla konuşmuş onlar gelmek istiyormuş

Evde bakıcı olacak sonuçta gelirler babalarının yanına.
Siz işten sonra eve gelip 3 çocuğun yemeği, temizliği, size olan tavırları, nefes alacak vaktiniz kalırsa dua edin.
Ha kocanız da asla memnun olmayacak tabi.
Mükemmel hayat.
Hala da ayni yerdesiniz.

Tabi ki bir yere kadar 38 yaşında artık bunu anlamanız lazımdı şimdi yanına almıyor çocuklarını sizle evlenince alıyor bu matematik olarak bakıcı olacaksın demek ayrıca bu yaşlarda hiç evlenmemis erkeklerde var hadi onu geçelim boşanmis çocuksuz olanlar hadi onu geçelim tek çocuk olanlar sırtınıza bu kadar yükü neden alasiniz annenizi dinleyin kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…