- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Sonucu da bize bildirrrrr :)))yapicammmm
haftaya finalim var onlar bitsin annemle konusucam ne olursa olsun artik oule bir karar aldim umarim donmem karraimdanSonucu da bize bildirrrrr :)))
gelişmeleri yaz bize...inş.şu psikopat adamdan kurtulur..bundan sonra yoluna bakarsın...haftaya finalim var onlar bitsin annemle konusucam ne olursa olsun artik oule bir karar aldim umarim donmem karraimdan
umarim yagelişmeleri yaz bize...inş.şu psikopat adamdan kurtulur..bundan sonra yoluna bakarsın...
ailem ogrenirse evlendirir falan diyede dusunuyor yani hep baski herseyi tehtid ama haftaya finalimi verip annemle konsuucamYorumları okumadım sanırım ayrılma kararı vermişsin...
Ayrılmasan nereye kadar çekeceksin ki bunu? Bir ömür katlanılacak dert mi ve neden? Nefret ederek yaşayacak halin yok onunla.
2.si bence hiçbirşey yapamaz zaten... Kim bir kızın ailesinin karşısına çıkıp ben sizin kızınızla beraber oldum deme cesareti gösterir ya hu? Ben olsam gel anlat bekliyoruz ailece derim. Seni korkutmak ve böylece bağlamak için yapıyor... Rahat ol.
kayitta benim tek derdim ailemin falan ogrenmemesiydi okula yollamama yaparlarsa falan diye baya karisik oyle diimtehditlerini kayda al
evet birkac kisi daha bunu soyledi of ofBir de bildiğim kadarıyla zar diktirme operasyonu yaptırılsa bile doktor muayenesinde operasyon yapıldığı anlaşılıyor.
bir hafta boyunca cesaretimi toplamaya calisicam bakalim artik annem umarim arkamda dururda bende dahada boyun egmek zorunda kalmamyorumları okuyamadım ama sırf ailem çevrem ne der diye bu adamla evlenirsen tecavüzcüsüyle evlenen kader kurbanlarından farkın kalmayacak.
her gün ölmektense bir kez öl.
kararlı durman lazım.
ne olursa olsun kendini aciz gösterme, alttan alma.
çünkü bu tip adamlar genelde havlar havlar susar. güçlü olmazsan sana bir şekilde boyun eğdirir.
kararlı ve güçlü ol
arkandayız
ailem ogrenirse evlendirir falan diyede dusunuyor yani hep baski herseyi tehtid ama haftaya finalimi verip annemle konsuucam
bir hafta boyunca cesaretimi toplamaya calisicam bakalim artik annem umarim arkamda dururda bende dahada boyun egmek zorunda kalmamiste bu oyle degil ben herseyi goze almistim tum arkadaslarima bire bin katarak beni kotuledi anlatti herseyi baktim ailemede anlatacak anneme kizinin gercek yuzunu goremek ister misin yaip duruyordu amcami falan bile arardi basak telefonuna baksin derdi bende barismistim mechuren..
hayat cok kisa boyle musvettelere harcanmayacak kadr degerli.hayatin tadini cikarmak varken adam olamisa zamanini harcama.keske dememeye bak bidahaki sefere de hep.ne dusunursen o oluyo iyi dusun iyi olsun.allahin izniyoe kurtulacaksin inshaklisiniz ilk ona ne kadar net oldugumu gostericem devam ederse tehtidlere anneme ankaticam herseyi goze alip
ben yazin ayrilmak istedigim zaman yuzyuze kavga ettik sonra telefonunu verir misin birseye bakicam dedi yok falan dedim baya bagirdi verdim kendi gmailine girip rehberimi kopyalamis megerse ruh hastasiAçıkça söyleyemez. Valla ben olsam şey derdim. Senden önce herşeyi mecburen ben anlattım. Amcamın gözü döndü. Heryerde seni arıyor. Hatta beni sıkıştırıyor adresini alabilmek için, ben vermiyorum. Aklın varsa kaç, canını kurtar derdim. Sana yapabileceğim son iyilik bu derdim. Bak noluyor ondan sonra...
Bir de amcanın telefon numarası onda ne arıyor ki?
insallah yahayat cok kisa boyle musvettelere harcanmayacak kadr degerli.hayatin tadini cikarmak varken adam olamisa zamanini harcama.keske dememeye bak bidahaki sefere de hep.ne dusunursen o oluyo iyi dusun iyi olsun.allahin izniyoe kurtulacaksin ins
elinde ne kanit var net sekilde soulemedigi icin korkuyorum boyle bir karaktersiz aramiz iyiyken bile videolara almis olabilir anneme anlatmiimmi yani yasadiklarimi ay varya uyumadim bile gunlerdir hem sinavim var hem bu salak susmuyor hem napicam en dogruyu bulamaz haldeyimo pisliğin yaptığı bu abartılı hareketler kendini suçlu hissetmene sebep olmuş, suçlu değilsin yaşandı bitti gerçeği gördün ve döndün.
hiçbir anne evladının mutsuz bir yaşam sürmesini istemez. sana bu süreçte ne kadar kızsa da kalbini de kırsa sabret, emin ol sırf el gün ne der diye öyle bir hayat yaşaman anneni daha çok üzerdi.
ayrıca detaya girmek zorunda değilsin.
"elde edemeyince çirkefleşti" demen yeterli (ki öyle zaten)
"kedi ciğer meselesi, huzurumu bozmak için iftira atıyor gerçekten karakterli biri olsaydı ve beni sevseydi böyle yapar mıydı?" demelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?