ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
Yorumları okumadım sanırım ayrılma kararı vermişsin...

Ayrılmasan nereye kadar çekeceksin ki bunu? Bir ömür katlanılacak dert mi ve neden? Nefret ederek yaşayacak halin yok onunla.

2.si bence hiçbirşey yapamaz zaten... Kim bir kızın ailesinin karşısına çıkıp ben sizin kızınızla beraber oldum deme cesareti gösterir ya hu? Ben olsam gel anlat bekliyoruz ailece derim. Seni korkutmak ve böylece bağlamak için yapıyor... Rahat ol.

Bir de bildiğim kadarıyla zar diktirme operasyonu yaptırılsa bile doktor muayenesinde operasyon yapıldığı anlaşılıyor.

ailem ogrenirse evlendirir falan diyede dusunuyor yani hep baski herseyi tehtid ama haftaya finalimi verip annemle konsuucam

yorumları okuyamadım ama sırf ailem çevrem ne der diye bu adamla evlenirsen tecavüzcüsüyle evlenen kader kurbanlarından farkın kalmayacak.
her gün ölmektense bir kez öl.
kararlı durman lazım.
ne olursa olsun kendini aciz gösterme, alttan alma.
çünkü bu tip adamlar genelde havlar havlar susar. güçlü olmazsan sana bir şekilde boyun eğdirir.
kararlı ve güçlü ol
arkandayız

bir hafta boyunca cesaretimi toplamaya calisicam bakalim artik annem umarim arkamda dururda bende dahada boyun egmek zorunda kalmam iste bu oyle degil ben herseyi goze almistim tum arkadaslarima bire bin katarak beni kotuledi anlatti herseyi baktim ailemede anlatacak anneme kizinin gercek yuzunu goremek ister misin yaip duruyordu amcami falan bile arardi basak telefonuna baksin derdi bende barismistim mechuren..

ailem ogrenirse evlendirir falan diyede dusunuyor yani hep baski herseyi tehtid ama haftaya finalimi verip annemle konsuucam

Hayır canım yapamaz. Babacığın yokmuş ama diğer aile büyüklerin var. Canına susamış olması lazım bunu yapabilmesi için. Çünkü namus meselesine girer.

Annene beraber olduğunu değil de tehdit ettiğini söyle bence. Peşimi bırakmıyor, iftira atmasından korkuyorum de. Bu kadar psikopat biri olduğunu ögrenince inan kadının aklı çıkar, aklı hep sende kalır...

o pisliğin yaptığı bu abartılı hareketler kendini suçlu hissetmene sebep olmuş, suçlu değilsin yaşandı bitti gerçeği gördün ve döndün.
hiçbir anne evladının mutsuz bir yaşam sürmesini istemez. sana bu süreçte ne kadar kızsa da kalbini de kırsa sabret, emin ol sırf el gün ne der diye öyle bir hayat yaşaman anneni daha çok üzerdi.
ayrıca detaya girmek zorunda değilsin.
"elde edemeyince çirkefleşti" demen yeterli (ki öyle zaten)
"kedi ciğer meselesi, huzurumu bozmak için iftira atıyor gerçekten karakterli biri olsaydı ve beni sevseydi böyle yapar mıydı?" demelisin.

Açıkça söyleyemez. Valla ben olsam şey derdim. Senden önce herşeyi mecburen ben anlattım. Amcamın gözü döndü. Heryerde seni arıyor. Hatta beni sıkıştırıyor adresini alabilmek için, ben vermiyorum. Aklın varsa kaç, canını kurtar derdim. Sana yapabileceğim son iyilik bu derdim. Bak noluyor ondan sonra...

Bir de amcanın telefon numarası onda ne arıyor ki?

haklisiniz ilk ona ne kadar net oldugumu gostericem devam ederse tehtidlere anneme ankaticam herseyi goze alip
hayat cok kisa boyle musvettelere harcanmayacak kadr degerli.hayatin tadini cikarmak varken adam olamisa zamanini harcama.keske dememeye bak bidahaki sefere de hep.ne dusunursen o oluyo iyi dusun iyi olsun.allahin izniyoe kurtulacaksin ins

ben yazin ayrilmak istedigim zaman yuzyuze kavga ettik sonra telefonunu verir misin birseye bakicam dedi yok falan dedim baya bagirdi verdim kendi gmailine girip rehberimi kopyalamis megerse ruh hastasi

elinde ne kanit var net sekilde soulemedigi icin korkuyorum boyle bir karaktersiz aramiz iyiyken bile videolara almis olabilir anneme anlatmiimmi yani yasadiklarimi ay varya uyumadim bile gunlerdir hem sinavim var hem bu salak susmuyor hem napicam en dogruyu bulamaz haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…