- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Size yapmaniz gerekeni soyledik. Herkes kizar sinirlenir ama kizi sevisti diye olmez oracikta. Siz olseniz daha mi iyi?of su gunlerim geçse bı huzura erebılsem keşke sonunda yoldan çıkıp ya canıma kıyacam ya ona zarar verıp hapse girecem diye korkuyorum
Kiza kendiai ulasmak istemedi cunku elinde biseyi yoktu ailesi ogrendikten sonra. Durumu bilen insanlara ne anlatip tehdirt edecekti. Kuzenim 19 yasinda falan sanirim.kıza bır daha asla ulaşmadı mı pekı arkadasşlarına falan yada satastı mı of of bırde kaç yaşındaydı kuzenınız
Güzelim ya annen bu kadar hassassa neden yaptın ah canım ya anneni bir daha üzme lütfenanneme öpüştüğümü söyledim felç geciriyordu kadın o tepkısınden sonrada cesaret edemedim hala kavge edince yuzume vurur kaç yaşıma gelmişim ama öpüşmemede felç geciren tansıyonu düşen ayılıp bayılan kadın ölür diye korkuyorum
öyle olmadığımı sen benden iyi biliyorsun deyip yine anlatırmıki acaba aslında bı fırsat bulursam deneyecegım tesekkur ederim yaAy canım inşallah çözüm bulunur. Benim de arkadaşım vardı evli adam tehdit ediyordu kızı
annem peşimi bırakmadığını bılıyor gecen ay gül yollamıştı eve çope attım kapıda aldığım gıbı noktada bır daha ayrılmak istersen not değil başka seyler yollarım hemde ailene demişti annemse bana bu ınsanları peşine takan sensın aglama öpturmuşssun deyıp duruyor başka laf bılmıyordeli misin divane misin? birak ne hali varsa gorsun. maden seni tehdit ediyor ve aileni karistiriyor sen de yavas yavas yolunu yap bazi seyler. ailene seni bogdugunu cok kiskndigini anlat mesela haraketlerinin rahatsiz etmeye basladigini anlat. siddetten korktugunu anlat iftiradan korktugunu anlat. yavas yavas akillarina isle. sonrada bas tekmeyi bumanyaga ne hali varsa gorsun. tehditlerinden de korkmadigini belli et ona. sen de onu tehdit et taciz etti beni derim de. mesajlari senin attigin ne malum belki o senin telefonunu senden alip kendi kendine atti olamaz mi???
of of sizin gıbı kuzenım olsaydı keşke yaOyle dusunmeyin. Onun ailesi de tutucu degil ama cok sikidir. Kizi sokaga bile salmazlardi dogru duzgun. Ama kabullenmeyip napacaklardi? Kavga edersiniz hersey olur ama alttan alirsaniz mutlaka normale doner hersey. Yeter ki yalan soylemeyin.
yokkı açığı allahın belası benle ugrasmaktan okuluma gelmekten kendi sınıfını geçemedi ıkıncı donem okulunu bıraktı evde sureklı bilgisayar oyunu oynuyor eşşek kadar adamSende onun bi açığını bulamazmisin belki korkar bırakır pesini
öyle olmadığımı sen benden iyi biliyorsun deyip yine anlatırmıki acaba aslında bı fırsat bulursam deneyecegım tesekkur ederim ya
kafede falan lavaboya gıderde telefonunu umarım bırakırda yaparım umarım ya ederim valla sizi tatile bıle yollarım bu yolla kurtulabılsem kurtulabılsem yeminim olsunSen yap önce kendin inan al ekran resmini yaz onun tlf kendine. Sonra karşı tehdit, sakın belli etme bir süre herşey çok iyi gibi davran. Rahatlasın ve planı uygula buda onu çok yıpratır, ama yap bunu bana dua edersin bir ömür :)
kafede falan lavaboya gıderde telefonunu umarım bırakırda yaparım umarım ya ederim valla sizi tatile bıle yollarım bu yolla kurtulabılsem kurtulabılsem yeminim olsun
annene opturduysem olmem mi gerek de. topla ne kadar kadin cinayeti haberi varsa hepsinin ciktisini al dosya yap annenin ve babanin onune koy. boyle olmaktan korktugunu anlat. topla arkadaslarini gec annenin karsina arkadaslarinin da sahitlikleri ile bu manyagin sana neler yaptigini nasil dunyani dar ettigini anlat. ayrilmak istedigini ama manyagin tehdit ettigini anlat. kafayi seninle bozdugunu anlat. ona da ne b*k yollarsa yollamasini korkmadigini soyle. ama once aileni arkana al.annem peşimi bırakmadığını bılıyor gecen ay gül yollamıştı eve çope attım kapıda aldığım gıbı noktada bır daha ayrılmak istersen not değil başka seyler yollarım hemde ailene demişti annemse bana bu ınsanları peşine takan sensın aglama öpturmuşssun deyıp duruyor başka laf bılmıyor
evet bunu deniycemSen bana dua et yeter. Ama çok çok dikkatli ol akıllı davran. Birkaç mesaj olsun ama birkaç konuşma farklı günlerde ve onun tlf silmeyide unutma kendi tlf saklama hemen bilgisayarına at. Senin tlf bakar belki görmesin.
dediğim zamanlar oldu bana git bakalım dondugunde öğrenmeyen kalırmı bunu deyip durmuştuDurumunuza üzüldüm. .insanların ne tür karakterleri olduğunu bilmeden çabuk guvenebiliyoruz bazen ne yazıkki. .kendimi senin yerine koyuyorum, aileni düşünmeni anlıyorum ama bana birazda seni zor duruma düşünmekten hoşlanıyorum gibi geldi. Belki biraz güçlü görünsen savcılığa giderim bi daha ağzını acarsan fln desen gözü korkar ve senin onun kölesi olmadığını görür. . Çok tuhaf ama ya sen bunları onunla yaşadın sırf erkek ya ona sıkıntı olmuyor ama sen kizsin herseyi düşünmen lazım tukureyim bu işe
korktuğum şeyde aileminde beni okuldan alabilme ihtimali annem dunden razı olur bu duyulursa cunku...ailen seni nasil okuttu onu hatirlat ailene ve okulu bile birakmayi dusundugunu nefes bile aldirmadigini anlat. suan kizimi salliyorum ayagimda annecigin de seni sallamistir o serefsizden daha degerlisin sen bunu hatirlat ailene
Nasıl biri bu böyle ya ? Çok şaşkınım psikopat sanırımdediğim zamanlar oldu bana git bakalım dondugunde öğrenmeyen kalırmı bunu deyip durmuştuvalla ya of of nefret ediyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?