- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Kızlar konuya gireyim .Sorunlu bir ailem var ama gerçekten sorunlu .öğretmenim ben durumu anlamanız için mesleğimi yazıyorum kusura bakmayın . bugünde avukatlar günü kız kardeşim avukat .Annem mesaj atmış ki okulda olduğumu biliyor müsait olunca beni ara diye . 10 dakikalık teneffüsüm var zaten öğretmenler bilir 10 dakika ama çocuklar sürekli soru vs. Sorar çay içmeden biter tenefüs zaten .Dedim heralde önemli bir şey arayıp sorayım neymiş . Aradım “bugün avukatlar günü kardeşine çiçek yollama , çiçek sevmiyormuş artık onun yerine biz para yolladık istediğini almak istiyormuş dedi “ Direk para istemedi ama ben de o zaman doğum günü gelince para yollayım anne şuan ay sonu yüklü bir şey gönderemem çiçek parası anca çıkar dedim . bu sefer de senden para mı istedim dedi . 6 aylık evliyim evde harcamaları eşim yapıyor biraz da düğün borcumuz var .benim maaş geldiği gibi altına yatırım yapıyoruz biriksin diye . Nasıl paran yok çift maaşlısın deyince ben de bunu söyledim .Ay sonuna doğru çok az param kalıyor . dedim o zaman çiçek parası yollayayım yok şimdi kocandan felan para alıp yollama dedi . Para istemek için aramadım zaten dedi .Arkadaşlarına mahcup olursun niye hiç kendine harcamaya para bırakmıyorsun dedi . Yani bırakıyorum ama çok az o da yetiyor başka türlü birikmez dedim . Neyse kızlar konu öyle kapandı yok para felan yollama dedi ama sinirlendi yanlış anladı . Evet iki maaşız ama sanıldığı gibi iki maaşlar çok da rahat olmuyor . Bizi aşırı zengin sanıyor heralde . Haftanın ilk günü kafam kazan gibi okuldan geldim . Ailem gerçekten bir gün sabrımı taşıracak ama ne zaman yani bunun için tenefüste aranır mı madem para istemiyorsun bunu demene gerek var mı . Toksik bir annem var benim de ruh sağlığımı bozuyor ,aşırı kendimi kastım son dersim kalmıştı öğrenciler anlamasın diye . Bıktım yaptıklarından artık annemim