- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Amaa böyle olmaz esımın aılesı cok tuhaf esinde de kişilik sorunu var Allah yardımcın olsunBenim babam.yok annem.var sadece ve kardeşlerim var ama.annem bin tane adama bedel bi kadın çalışan ayaklarının üstünde duran bi kadın annem.işin içine girerse olaylarin boyutu çok değişir
Amaa böyle olmaz esımın aılesı cok tuhaf esinde de kişilik sorunu var Allah yardımcın olsun
Eşinle de açık açık Konuş bence sonra kavga sebebi yapmasınHiç umrumda değil bana hiç bi faydaları yokki
fırsat ayagınıza gelmıs
annenızde kalın ve kayınvalıde kişisi gercekden küssün yuzune bakmasın defolsun
cok cıddıyım
bıde onla ugrasmaktan kurtulursun en azından
hıc dusunme bıle
nedenını soylıyım
emzırmeye bıle kalkabılır o kayınvalıden
ne altını degıstırebılırsın ne sevebılırsın kucagında bıle tutturmaz
yok sutun gelmıyor der yok cırkınsın der
bunalıma sokar senı
bırak bosver küssünler gelmesınler gormesınler
Eşinle de açık açık Konuş bence sonra kavga sebebi yapmasın
Bacım senin eşin daha anasından doğamamış
Sen bir zahmet doğurtacaksın bu hödüğü
Kararlı ve dişli ol
İnsan ömründe kaç defa Doğum yapıyorki
Tabiki annenle olmak en doğal hakkın
Kv falanda davet etme huzurunu bozacaksa
Ona doğurmuyorsun çocuğu neticede
Gelip görse ne görmese ne küsse ne küsmese ne
Ama işte o da huzursuzluk sebebi oluyor anneci adamla da uğraşmak çok zor ya hele de hamileykenAilesi için kavga edicek se benimle gitsin ailesiyle yaşasın
Ama işte o da huzursuzluk sebebi oluyor anneci adamla da uğraşmak çok zor ya hele de hamileyken
Çok meraklıysa yapsın bir tane dahaKv kalsa doğumhaneye giricek bebeğe sahip cikicakmishamile kaldigimdan beri aynı şeyi söylüyor
Dönüp dönüp senin konuna bakıyorum of cidden uyuz oldum. Ezdirme güzelim kendini taş yerinde ağırdır. Şimdi dogumda kanaman olacak belki dikişin olacak wcye oturamayacaksın o kayganamı yapcak bunları. Canım annem yanımdayı ondan bile çekindiğim oldu
Fazla da strese sokma kendini tamam mı hamilesinden çünkü kendine keyfine bak düşünmemeye çalışBunların acısını cikaricam ama
Yarın gelişmeleri yaz olurmu gidersen yani
Fazla da strese sokma kendini tamam mı hamilesinden çünkü kendine keyfine bak düşünmemeye çalış
Evet işte o Yüzden üzme kendini şu an kendinden çok bebeği düşünmek zorundasınElimde değil ıllaki sinirleniyorum kendim için değil bebeğim. Için üzülüyorum suan oda hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?