yahu adamın işi gücü var, maddi durumu iyi, üni mezunu. daha ne istiyorlar. 4 yıllık üni mezunları seneler sonra ev alabiliyor. normalde aile istemiyorsa sıcak bakmam ama aileniz saçmalamış.evet ailem sadece eğitim konusunu sorun ediyor. Arkadaşım 30 yaşında ve işi gücü yerinde sigortacılık işiyle uğraşıyor kendi acentesi var ve maddi durumu da iyi, oturacağımız evi dahi aldı. yalnızca ailemin güzellikle evet demelerini bekliyoruz.
ailesinde ne gibi durumlar varki öyle düşünüyorlar ?bir diğer karşı çıkmaları da Ailesini tanıdıkları için, o aileden adam çıkmaz vs. gbi tutumlar.
yani şöyle : ablası eşinden ayrılmış, annesi çok dedikoducuymuş ama babası efendi adammış diyor annem.ailesinde ne gibi durumlar varki öyle düşünüyorlar ?
ama o öyleymiş bu böyleymiş sizi ne bağlar ki..yani şöyle : ablası eşinden ayrılmış, annesi çok dedikoducuymuş ama babası efendi adammış diyor annem.
kesinlikle, annem ve babam'ı ikna etmek tek problem değil, etraftan amcamın eşi mesela "ben isterdim ki hakim ve savcı ile evlensin ama kendine yazık ediyor" gbi sözler edince annemin gururu inciyormuş işte "eltim bile senin yüüznden beni aşağılıyor acelen ne bekle mesleğinde kariyer yap" vs. diyor. Annem ve Babamı üzmek istemiyorum onları üzüp evlenmek istemiyorum bu sefer hiç mutlu olamam...ama o öyleymiş bu böyleymiş sizi ne bağlar ki..
sizi direkt etkileyen bi durum yoksa, ki öyle görünüyor,
aileniz sizden çok çevreyi düşünüyor..
çok seviyorum. ve karşımdaki kişi bir eşya değil offf diyip atayım.Başında öyle bir anlatıyorsun ki sanki ailen görüştüğün kişi ön lisans mezunu diye karşı çıkıyor diye anlaşılıyor, ailesini de tanıyorlarmış kötü insanlar demek ki karşı çıkıyorlar , ailenin yanıldığı nadir olmuştur özellikle anneler hisseder yani bence ailenin sözünü çiğneme pişman olma riskin yüksek.
evet canım haberi var ve Allah'a şükür hiç bir zaman ailemin bu tavırlarına karşı bi kötü sözü olmadı. herşey güzel olacak beni tanıdıkça sevecekler vs. diyor.erkek arkadaşının bunlardan haberi var mı? ailen çekilecek dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?