- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Anlamadim yanlis olan ne?Aferin. Sana da buna çanak tutan çevrene de.
Ee sen yardimci mi oldun simdi banaResmi bir şey yok klasik bir Türk ailesi bu durumu razı gösteripte ailesi gelsin demez sanırım TV o dizileri izleyerek gerçekte olmayan uygulamaları ailene diretme derdindesin
Kendimi onun yerine koysaydim bende bozulurdum. Ailemi zaten ezdirmiyorum boyle bi seyi konusmaya bile gerek yok.Ne hakla kavga ediyor seninle bu konu yüzünden ? Aileni ezdirme kesinlikle ..ortada fol yok yumurta yok ne sıfatla sıcak davranacaklar mis...ayrıca sevgilin olgun olsaydı ses etmezdi..artık evlenince bunu bahane Edip aileni sevmez gelip gitmez. Size gelince sürat asar vs hadi hayırlı olsun
Aferin. Sana da buna çanak tutan çevrene de.
Ezdirmeseydin sürekli kavga konusu olmazdı ...böyle bir şeyi sorun Edip asla kavga çıkaramaz benim nişanlım çünkü olgunluk ve saygı duymak bunu gerektirir...Kendimi onun yerine koysaydim bende bozulurdum. Ailemi zaten ezdirmiyorum boyle bi seyi konusmaya bile gerek yok.
Bence de konusma hala beraberiz diyorum. Tanimadan sadece yasa bakarak, kalkmis sevgilime sapik diyorsun. Bu hakki kendinde nasil buluyorsun? Lutfen haddinizi bilin.Bu arada sen 15 yaşındayken sevglin 20 yaşında bu bence sapıklık berbat bir şey ...neyse konuşmayım Allah'ım korusun kizlarimizi
evet durumu izah ederek elin oğlu için anneni ve babanı üzmeye değmez, sabırlı ol babanın ahını almaEe sen yardimci mi oldun simdi bana
Allah bagislasin, annem babamla 16 yasindayken tanismis aralarinda 6 yas var 21 yasinda da evlenmisler :) sevmek sevilmek guzel sey. Umarim cocugunuzda cok sever ve sevilir :)Bu konu için çok şey yazdım yazdım sildim,benimde çocugum var bişey demek istemiyorum...
Çok net buluyorum bu hakkı kendimde 15 yas çocuktur .netBence de konusma hala beraberiz diyorum. Tanimadan sadece yasa bakarak, kalkmis sevgilime sapik diyorsun. Bu hakki kendinde nasil buluyorsun? Lutfen haddinizi bilin.
Kimseyi karsima aldigim yok amacim zaten iki tarafi uzmeden de halletmekti. Biraz yanlis anladiniz sanirim..evet durumu izah ederek elin oğlu için anneni ve babanı üzmeye değmez, sabırlı ol babanın ahını alma
Her şeyin bir vakti ve zamanı var kızım koca kaçmıyor
12 yasinda evleniyor dedikleriniz istismardir. Tecavuzdur. Istem disidir. Ben kimseyle evlenmedim hanimefendi. 15 yasinda sevdim sadece, ve onunla buyudum. Cok guzel sevmis ve sevilmisim ki hala beraberiz. O yuzden sevgilime sapik deme hakkini size vermiyorum. Cunku asik olmak sapiklik degildir. Sevmeyi ve sevilmeyi size de tavsiye ediyorum :)Çok net buluyorum bu hakkı kendimde 15 yas çocuktur .net
12 yaşında evlenip hala evli olanlar var 40 yaşına gelmiş bu onları sapik bulmadigim gerçeğini degistirmiyor
Belki de haklisinizdir ben anlayamadigim icin boyle bi konu actim. Gerci konu nerelere geldi :)Gayet normal, bi sıkıntı yok yani ailenizde, hiç mi merak etmiyorlar demissiniz ya sezgilerim bana ailenizin onlar hakkinda sizin bildiğinizden daha fazlasını bildiğini ama sizi yanliş yönlendirmemek veya daha çok itmemek yani sizi korumak için sessiz kaldığını söylüyor...ben biri var ciddi düşünuyoruz dediğimde babam çoktaaaan 7 sülalesini biliyomus mesela :) ha sonra dinledim mi onları, dinlemedim, o ayrı
Onlar 15-20'ye takıldılar.20-25 olsa sorun olmazdı ilk tanıştığınız yaş.Belki de haklisinizdir ben anlayamadigim icin boyle bi konu actim. Gerci konu nerelere geldi :)
Tesekkur ederim hic bir sey icin acelem yok zaten, elime meslegimi alayim her sey ondan sonra.Sevmek ve sevilmek gerçekten çok güzel ama herşey vaktinde güzeldir.Anne ve babanızın dönemiyle artik bu dönem bir degil,sorun bakalim annenize şimdiki aklı olsa ne yaparmışti. Benim babanemin döneminde 18 yaş evde kaldın gözüyle baktiklari bi yaşmış.
Bence aileniz dogru olanı yapıyor,yaşınıź çok genç düsünceniz degişe bilir zamana bırakmalri ve resmiyet koymalrı çok normal.
Sizde evlat sahibi olunca eminim ailenizi ve burada yazılanları daha iyi anlayacaksınıźdıŕ.
Ins. herşey gönlünüze göre olur,ailenizde sizde mutlu olursunuz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?