Ailem sözümü attırdı

bir şey değil canım..ailene iyi davranmana sevindim.sana bir itirafta bulunayım.sende bundan on yıl önceki halimi gördüm.ama bir konuda farklıyız. ailem gerçekleri görüp beni vazgeçirmeye çalıştı ve ben onları incitmeden yıllarca ikna etmek için çabaladım ve sonunda başardım onları ikna ettim.ama işin tuhaf yanı ben ikna olamadım.yani aklım başıma geldi.kendim vazgeçtim.iyi de yaptım.hiç pişman olmadım.toyluk işte.aşk gözümü kör etmişti.sonra gözlerim açıldı.hiç uygun bir çift olmamışız biz aslında.o kadar fedakarlıklar yapmaya değmezmiş bile bunu anladım.boş yere acılar çekmişim.ve şu an canım ailemleyim.ve onların sevgisinden daha üstün bir sevgi tanımadım.canlarım benim yaa.aman güzelim onların kıymetini bil.rızalarını al her zaman.dediğim gibi sen çok olgun,duyarlı ve vefalı bir insansın.herşey gönlünce olsun.benim için iyi dileklerde bulunmuşsun.amin hepimiz adına!turkbayragi:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar...uzun bir aradan sonra tekrar burdayım çok şükür.bu sırada birçok olay yaşadık kızlar.Beni rahatsız edici birçok mesaj attı.Hakaretler etti babamı aradı üzücü şeyler söyledi.(yüzüğümü geri verdim diye çok sinirlenmiş çünkü)Rahatsızlandı biraz telefondan destek olmaya çalıştım.En son evleneceğini söyledi ben de dayanamadım bu haftasonu buluştuk ve harika vakit geçirdik.Hertürlü şartımı kabul ediyor yeter ki birlikte olalım diyor.Bana bugün gel evlenelim dedi bende ailemi aradım hala katılar.Ailemle konuşmıcam birsüre çok üzülüyorum.Ben evlenmeye gitmiyorum diye ailesinin bulduğu kızla evlenecekmiş.Ben ailemin rızası olmadan evlenmem dedim.Zaman istedim vermedi.Bu akşam herşeyin biteceğini söyledi.İstemeye gideceklermiş.mafoldumben

canım senin sevgin kadar ailelerin uyumuda cok önemli çok sevgili bulunur ama aile bulunmaz vardır bi bildikleri keşke sevdiceginden ayrılmasaydın ben karsıyım buna ama kader kısmet hersey hakkında hayırlısı olsun tabiii onun içinde inşallahhh....:sinifsinif:

canım yaa üzülme demek kolay ama karşındaki okadar bencil bi insan olduğu belliki hem sen umrumda değilsin hemde isteyecekleri kızı bile düşünmüyo bence böyle sabretmeyen biri için değmezz inan zor olucaktır eminim ama illaki unutucaksın

Hala birbirimizi o kadar çok seviyoruzki...Haftasonumuz mükemmeldi zaman diyorum beklemeye tahammülü yok.Ailesi de çok kötü duruma düştük rezil olduk gururumuzla oynadılar deyip evleneceksin diyormuş.Ben de diyorumki sen erkeksin sesini çıkar.O da bizi öyle bir hale düşürdünüzki susuyorum ancak diyor.Ailesine o kadar kızgınım ki şuan onun hayatını belkide mahvedecekler.Okumamış cahil bir kızla evlendirecekler.mafoldumben

Unuturum dimi canımmafoldumbenBana gel evlenelim başka türlü ailemi ikna edemem beni evlendiriyorlar diyor.Zor olacak ama birlikte aşıcaz diyor.Herşeye rağmen annemlede babamlada kavga ettim anlattım biz ölürüz ama rıza göstermeyiz diyorlar.Onlar olmadan nasıl evleneyim.

canım seni madem bu kadar cok seviyosa ailesi ne kadar baskı yaparsa yapsın ben senin için yani ondan baskasıyla yapamam desin sende aileni ikna et baskasıyla mutlu olamyacagını hatta hiç evlenemeyecegini.....offff çok üzüldüm yaaa rabbim tüm sevenleri kavustur sen yaaaaaaaa :gitme: :gitme:

Evet cnm hadi beni düşünmüyor o kızı da mı düşünmüyor.Bana diyor ki artık benden kimse sevgi aşk beklemesin sadece seninleydi herşey.O kızla da ailem yüzünden evlenicem beni dinlemiyorlar diyor.Arkadaşıma anlattım nasıl aile onlar diyor oğullarının mutluluğunu hiç mi düşünmüyorlar sen nasıl o aileye gireceksin diyor.

canım öncelikle isteyecekleri kız için cahil demen çok yanlış ki senin eski nişanlının davranışlarına nazaran o kızın neyini görebilirsinki.
asıl meseleye gelince yani ilişkinizin neden bu noktaya geldiğini bilmiyorum tam okumadım geçmişi anltattınmı onu da bilmiyorum ama sen bence doğru olanı yapıyosun yani ailen ölümüne izin vermiyosa demek ki vardır bir bildikleri diyorum.
şuan beni seven kişi amcaoğlum ve buna benim ailem de çok karşı çıkacağını bildiğim için
ben hiç bi zaman karşımdakine söz veremiyorum çünkü eğerki ailem gerçekten bi şekilde olucaklarını düşünürlerse benim direnişlerime kayıtsız kalamazlar heralde diye ümit ediyorum .ama buna rağmen beni deli gibi seven ve herşeyi yapacağından emin olmama rağmen ailemi bi kenara atamam diyebiliyorum. Yani karşındaki insan erkek çocuğu ne demek zorla evlendiriliyorum seni seven resti çeker . Anlattıklarına göre bence üzülmeye bile değmez

Evet beni çok seviyor üçbuçuk ayda acılar onu değiştirmiş.Ben insanlar değişmez derdim ama o ne dersem tamam diyor tek şartı evlenirsek aileleri karıştırmamamız.Onun dışında ne kıyafetime ne başka şeye karışmıyor.Gerçekten tanımasam yalan söylüyor derdim ama tanıyorum ve evlilikte istediğim şeyleri yapacağı belli.Ailesine rest çekemiyor.Sadece ben gidersem olurmuş bende zaman ver ikna edelim dedim ikna olmazlar diyor.Ne yapıcam bilmiyorummafoldumben

hem demekki ailesinin boyunduruğuna bu derece düşen erkek diyelimki senle evlendi seni ailesine karşı nasıl korucak bi düşünsene

Canım belki o kız için cahil demem yanlış ama şuan onu doğru bir ruh haliyle göremiyorum.Ama biz ikimiz de üniveriste mezunu insanlarız ve paylaşımlarımız çok farklı gerçi o kızı tanımıyorum ama bilmiyorum ama ne biliyim işte.O da diyorki bu zmana kadar bekledim olmadı daha bekleyemem.Geçmişimizi anlattım canım.mafoldumben

hem demekki ailesinin boyunduruğuna bu derece düşen erkek diyelimki senle evlendi seni ailesine karşı nasıl korucak bi düşünsene

Bana artık bizimkilerde seni istemiyor diyor.Ama ne yapacaklarsa bana yapsınlar sana laf söyletmem diyor.Ama ailesine de karşı gelmiyor ancak şerefi bu şekilde kurtulurmuş.O yüzden artık ailesinden korkuyorum benim için neler diyorlar kimbilir.

vay be erkeklerinde böyle derdi olurmuymuş şaşırdım doğrusu
el üstünde tutulan erkek anlayışı onların ailelerine tezahür etmemiş anlaşılan
rabbim yardımcın olsun....

Canım senin durumunda zormuş Allah kolaylık versin.Cahillik konusuna gelince arkadaşlar yanlış anlamasın sakın okumuş cahiller de var önemli olan kişinin kendini geliştirmesi ben kimseyi yargılamıyorum sadece o kızın ona uygun olmadığını anlatmak istemiştim.

vay be erkeklerinde böyle derdi olurmuymuş şaşırdım doğrusu
el üstünde tutulan erkek anlayışı onların ailelerine tezahür etmemiş anlaşılan
rabbim yardımcın olsun....

Doğru diyorsun canım vallaonların aile de bir anne ve iki abla var herkese yeter iyice anladım.Babası o kadar iyiki.Annesi ve ablaları daha önce abilsinede karışmış istedikleri gelini zorla aldırmışlar abisine şimdi de gelinden şikayetçiler.Her zaman en doğrusunu onlar bilir.Yok bunlar birbirini seviyor falan dinlemezler.Bir de ablası birzamanlar çok sevmiş güya.Gerçi benimkinin de canı istiyor demekki.Hiç şansımız kalmıcak zamana bırakalım diyorum yok olmazmış.

bence o cocuk sana layık değil :1hug:

gene kendimden örnek vericem ama dayanamıyorum seven insan herşekilde bekler ya ne demek bekleyemem . benim askerime söz vermeme rağmen belkide duygularımdan emin değilim dememe rağmen sen evlenmeden asla kimseyle olamam diyebiliyor.Evet aslında eski nişanlınıda anlıyorum onun içinde zor bir durumdur bunalmıştır ve belkide bu yüzden senin işleri hızlandırman adına isteme olayını da uyduruyo olabilir gibi geldi.Ama seni beklemeyen insan evlendiğinde daha nasıl bi benciklikleri olurdu hak getire

Evet haklısın birde arkadaşlarıma o evlenmeden evlenmem diyordu hepsi yalanmış.Bana ölsem mezarımın üzerinde bir karış ot çıksa yiine seni unutmam biliyorum ama ailemin şerefini kurtarmam lazım dedi.Ben sözü attım diye üstünmüşüm o kötü durumdaymış.Ben diyorum banada çevrem neler diyor dedikodumu yapıyorlar ama anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…