Ailem sözümü attırdı

inş benim yaşadıklarımı yaşamazsın.yaşadıklarım yetmiyor gibi bir de ailesi evlenmesi için baskı yapıyormafoldumben

Babam büyük konuşuyor bende yaşayacağım sanırım inşallah yaşamam böyle üzücü ve zor bir olayı sizde kendinizi çok üzmeyin lütfen bir pskolog yardımı alabilirsiniz bence inşallah herşey yoluna girer :teselli:

çok tşk ederim cnm.şuan görev yaptığım yerde psikolog bulmam imkansız maalesefbenim babam da çok büyük konuşuyordu tam ikna oldu derken bu hallere düştükmafoldumben

QUOTE=truvalihelen;15796513]çok tşk ederim cnm.şuan görev yaptığım yerde psikolog bulmam imkansız maalesefbenim babam da çok büyük konuşuyordu tam ikna oldu derken bu hallere düştükmafoldumben[/QUOTE]

inanın çok iyi anlıyorum sizi bu sebepten çok üzüntü yaşadım bende 5 yıl birlikte vakit geçirmişsiniz az bir zaman değil :1no2:[

QUOTE=truvalihelen;15796513]çok tşk ederim cnm.şuan görev yaptığım yerde psikolog bulmam imkansız maalesefbenim babam da çok büyük konuşuyordu tam ikna oldu derken bu hallere düştükmafoldumben

inanın çok iyi anlıyorum sizi bu sebepten çok üzüntü yaşadım bende 5 yıl birlikte vakit geçirmişsiniz az bir zaman değil :1no2:[[/QUOTE]

Evet cnm az zaman değil.Çok da güzel anılarımız var.Hala soruyor ne zaman geleceksin diyemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Benmde dün ayrıldığım kişi doğuluydu ve benmde babam çok karşıydı çok büyük konuşurdu her zaman.

Eğer ben bu kadar yıpranmamış bu kadar üzülmemiş olsaydım aynı şeyleri yaşayacaktık eminim ama sağolsun kendisi onları yaşamamıza fırsat vermeden benm herşeyi bitmeme sebep oldu.

Neyse bu benm derdimdi çok doluyum o yüzden önüme gelen yere yazıyorum kusura bakma canım
hakkında hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil uzun bi geçmiş var ama aile tekrar bulunmaz ezip geçmemekle en iyisini yapmışsın bence bende şu anda deli gibi seviyorum ama hem ailemi düşündüğümden hemde kendimi düşündüğümden bitirmek zorunda kaldım.

Bence acaba yanlışmı yapıyorum düşüncesine kapılma bi arkadaş daha demiş kzı istemeye gitmeseydi belki inanırdın ona ama gitmiş ve pek güvenme bence

yinede sen en iyisini bilirsin canım hakkında hayırlısı

canım senin adına cok üzüldümhayırlısı neyse o olsun canım.aslında tam olarak isteme yok biraz da beni gaza getirmeye calısıyor anlasılan.kızla tanışmış işte aile ortamında tabiki gururuma yediremiyorum bu durumu ama bende cok yanlışlar yaptım yarıyolda bıraktım onu getirdiği çikolatayı bile geri verdimmafoldumbeno da otuz yasında artık ben olmayacaksam önüne bakmak istiyor.bugün ev arkadasım aradı onu o kadar kötüydü ki sesimafoldumbenben de perişanım ne uyku ne yemek bazen ölsem huzuru bulucam diyorum.of of ofmafoldumbenmafoldumben

canım ben de bundan korkuyorum.sonucta biz birbirimizi deli gibi seviyoruz.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım tatlım bak evvet sen deli gibi seviyosun bu belli zaten ama inan karşındaki insan öle sevmediği açık yani resmen gitmiş istemeye kızı bu olmaz.
hem gittiğinde bunu başına kakmayacağı ne malum arkanda da aile desteği olmazsa ne yaparsın allah aşkına. benim amcakızım kaçtı ve şuan tamam barıştılar belki ama hiçbişey eskisi gibi değil her bayram kenara itilmiş gibi bir hayat vs vs. sakın ama sakın ona güvenme

Benimde aynı durum başımdan geçti. Aileler arası kültür farkı çok önemli. Ben kimseyi doğulu batılı diye ayrılmasından hoşlanmıyorum asla ama iki kültür birbirinden çok farklı.Örfler farklı adetler farklı yemek kültürü farklı herşey farklı. Evet sevgi olunca herşey güzel diyoruz önemli değil diyoruz ama aşk dediğin kaç gün sürerki? O kültüre alışabilecekmisin ya o senin kültürüne.? Onun ailesine görede sen çok farklısın..Ailelerin birbiriyle uyumuda çok önemli.. Uyum yoksa onları nasıl biraraya getireceksin? Önemli olan ikimiziz diyemezsinki. Kapımı kapatırım ailelerle görüşmeyiz diyemezsinki..

bence sen yeterince sevmiyorsun..sevseydin ne olursa olsun ikna ederdin..ailen seni atacak deil günün birinde mutlaka bagrına basarlardı..ama sevdgni kaybetmek.. asla geri gelmeyebilir o fırsatlar.

bilmiyorum canım benim yakeşke gitmeseydi hala diyorum gerçekten gittinmi gittim valla diyor.güvenim sarsıldı ama bana da gel dediğinde tamam dedim sonrada gitmedim bende suçluyum.yine de gitmemeliydi dimi?gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.evet onunla gizlice evlenirsem hiçbirşey eskisi gibi olmıcak ama evlenmezsem de içimde kalıcakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Birde kötü bir eşe düşersen bu pişmanlık seni ömür boyu bırakmaz....

evet canım doğruşimdilik çok iyi geçmişte benim sorum yaptığım şeyleri bile kabul ediyor serbest bırakıyor her konuda.tabi evlenince değisirmi diyorum.çok iyi tanıyorum onu söz verdimi tutar ve bana söz verdi.yine de insanın başına ne geleceği belli olmaz.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…