- Konu Sahibi truvalihelen
-
Gerçekten çok zor bir durum üzüldüm canım senin adına bende ilerde böyle şeyler yaşamaktan korkuyorum çok ve yaşıyacağım gibi :bbo:
canım Allah hakkında bır an once hayırlısını yapmayı nasıp etsınnn
canım sizde de mi kültür farkı var?of ne yapıcam ben ya...mafoldumben
evet canım malesef doğu-batı sorunu var benimle ilgili değilde ailem karşı çok mafoldumben
canım çok yıpratıcı bir süreç allah hepimize kolaylık versin...kaç yaşındasın öğrencisin galiba?
Evet öğrenciyim tekrardan üniversiteye hazırlanıyorumkaydirigubbakcemile
inş benim yaşadıklarımı yaşamazsın.yaşadıklarım yetmiyor gibi bir de ailesi evlenmesi için baskı yapıyormafoldumben
Babam büyük konuşuyor bende yaşayacağım sanırım inşallah yaşamam böyle üzücü ve zor bir olayı sizde kendinizi çok üzmeyin lütfen bir pskolog yardımı alabilirsiniz bence inşallah herşey yoluna girer :teselli:
QUOTE=truvalihelen;15796513]çok tşk ederim cnm.şuan görev yaptığım yerde psikolog bulmam imkansız maalesefbenim babam da çok büyük konuşuyordu tam ikna oldu derken bu hallere düştük mafoldumben
canım bende kaçmak istemiyorum ama ilk aşkım ve çok şey paylaştık unutamıyacağımı düşünüyorum.
Unutulur ama karşı taraf seni aldatır kötü söz söyler tamam ama severken ayrılan insanların birbirini unutacağını hiç sanmıyorum
canım senin adına cok üzüldümBenmde dün ayrıldığım kişi doğuluydu ve benmde babam çok karşıydı çok büyük konuşurdu her zaman.
Eğer ben bu kadar yıpranmamış bu kadar üzülmemiş olsaydım aynı şeyleri yaşayacaktık eminim ama sağolsun kendisi onları yaşamamıza fırsat vermeden benm herşeyi bitmeme sebep oldu.
Neyse bu benm derdimdi çok doluyum o yüzden önüme gelen yere yazıyorum kusura bakma canım
hakkında hayırlısı olsun canım üzülmemek elde değil uzun bi geçmiş var ama aile tekrar bulunmaz ezip geçmemekle en iyisini yapmışsın bence bende şu anda deli gibi seviyorum ama hem ailemi düşündüğümden hemde kendimi düşündüğümden bitirmek zorunda kaldım.
Bence acaba yanlışmı yapıyorum düşüncesine kapılma bi arkadaş daha demiş kzı istemeye gitmeseydi belki inanırdın ona ama gitmiş ve pek güvenme bence
yinede sen en iyisini bilirsin canım hakkında hayırlısı
canım ben de bundan korkuyorum.sonucta biz birbirimizi deli gibi seviyoruz.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım tatlım bak evvet sen deli gibi seviyosun bu belli zaten ama inan karşındaki insan öle sevmediği açık yani resmen gitmiş istemeye kızı bu olmaz.
hem gittiğinde bunu başına kakmayacağı ne malum arkanda da aile desteği olmazsa ne yaparsın allah aşkına. benim amcakızım kaçtı ve şuan tamam barıştılar belki ama hiçbişey eskisi gibi değil her bayram kenara itilmiş gibi bir hayat vs vs. sakın ama sakın ona güvenme
Birde kötü bir eşe düşersen bu pişmanlık seni ömür boyu bırakmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?