- Konu Sahibi truvalihelen
-
Bence artik yazik etmeyin çocuga...madem ailesenin ilerde kari$malarina ve ailene göre olmadiklarini dü$ünüyorsun uzatmanin anlami ne? Ben kendimden örnek verdim zitlik içindeyiz ama mutluyuz!
Kar$i tarafa artik haksizlik etmeyin olmuyosa olmuyordur :umursamaz:
BENIM ESIMDE DOGULU TABI ARDA KULTUR FARKLILIKLARI OLUO AMA SEN ONLARA ONLARDA SANA AYAK UYDURURLARSA PROBLEM OLMAZ BENCE BENIM ESIMDE BENI COK KISKANIR GIYDIME DISARI CIKMAMA KARISIR AMA DOZUNDA AYNI SEKILDE BENDE ONA KARISIRIM AMA BIZ BIRBIRIMIZI OYLESINE COK SEVIORUMKI VE ASLA KAYBETMEYI GOZE ALMADIM AILESIYLE BAYA PROBLEM YASADIM HATA KIZ KARDESI ILE BIRBIRIMIZE GIRDIK DUSUN YANI SUAN ARAMIZ SOLE BOLE AMA ESIM BENI KORUDU VE BNM IÇIN BIR SURE AILESINE SOGUK OLDU VE DEDIKI EGER ESIMI Kabul etmıYOSANIZ BENIDE UNUTUN DEDI EVLERIMIZ AYRI BENIM ESIM SUAN ASKER AILEMIN YANINDAYIM VE EVIMIZDE AYRI KAYINVALDEMDE COK CAHIL ARADA SACMA SAPAN DAVRANISLARI OLSADA BEN ESIMI ESIMDE BENI COK SEVIO BILIORUMKI BENI ASLA KIMSEYE EZDIRMEZ BENCE BI DUSUN AILESIYLE DEIL ESINLE BIR OMUR YASIYCAN VE SENI KORUYABILECEKMI
Gerçekten yazık ettiğimi mi düşünüyorsunuz?Ben de çok üzgünüm belki ben onu onun beni sevdiğinden çok daha fazla seviyorum.Ama bunları düşünüyorum yavaş yavaş.Belki sizin evliliğinizde eşiniz size fazla karışmıyordur bilmiyorum ama inanın bana şimdiden facebook açmaya dahi izin vermiyordu o.Çok da önemli bişey değil diyebilirisiniz ama kendisi nedenn açıyordu öyleyse?Hem de benden gizli.Çok ufak şeyler belki ama daha böyle çok şey var bende.Gerçi o beni herkesten sakındığını söylerdi.O kadar çok seviyorum ki onu.Her istediğine evet dedim çünkü tek istediğim onunla yaşlanmaktı aileme de hiç birşey anlatmadım hatta arkadaşlarıma dahil beni şöyle kısıtlıyor böyle yapıyor falan diye anlatmadım.Tabiki kısıtlamalar yapabiliir ama ben ona yapmazken onun bana yapması koyuyordu.O yeri geldi kendi aramızda taktığımız yüzüğümüzü takmadı ben takı takamam takmıcam falan dedi o kadar içim sızladı ki.Ben ne yaptım tabi kızıdm ama içime attım neyse o öyle dedim demekki içinden gelmiyor dedim.Belki evlenince değisir dedim bilmiyorumbelki de bu kadar taviz vermemeliydim.Hep onun mutluluğunu düşündüm.Belki de şimdi şimdi kendimi düşünmeye başlıyorum.
Benim sevgilim de izin vermiyor facebooka çok mu lazım yani, o yanımda dursun baska bişi istemiyorum,onsuz bu hayatı düşünemiyorum Şeniz
Yok ancak kırk yılda bir araya gelebilirlerdi o da olmasın dedim ben aileme.Tamam görüşmeyin istemezseniz dedim ama bu onların benim için hayal ettikleri bir evlilik değilmiş
Aileler ne kadar uyumlu olursa mutluluğun o kadar maksimum seviyede olacağını savunuyorlar
♥gözyaşı♥;15038635 .!.:Onların hayal ettiği evlilik... Peki sizin hayal ettiğiniz evliliği hiç düşünmüşler mi? Aileler destek olmak yapıcı olmak için vardır. Ben daha tanımadan yanlışını görmeden bunu yapan insanlara çok kızıyorum. Sizin için hayal ettikleri şeyleri isterken sizi hiç ama hiç düşünmüyorlar. kendi mutlulukları ön planda siz ise arkada. Onlar değil siz evleneceksiniz. Yarın bi gün onların hayal ettiği evliliği yapıp onların hayal etmediği acıyı çekebilirsiniz... Sevgi emekdir ve kolay kazanılmaz. Ve bişey söyleyeyim şimdi evliyim ama içimde kanayan unutamadığım bir yara var. Bazı şeyler asla iyileşmiyor.. Eşimi çok seviyorum ama bazı şeyleri hatırlamayada engel olamıyorum. Bu hayat ailenizden çok sizin. tabi ki her iki tarafıda yani hem kendinizi hem aienizide mutlu etmek en güzeli olurdu ama şimdi sadece onlar mutlu siz perişan.. Bunu kendinize yapmayın..
Kızlar şuanda telden görüşüyoruz sık sık.Ailemden gizli konuşuyorum.O ailemin benim iyiliğimi düşünmediğini söylüyor.Evlenelim desem evlenicek.Senin beni sırtımdan vurabilecek güçte olmadığını biliyorum ailen yüzünden yaptın gel evlenelim kimseye bişey olmaz diyor.Kimse kızı gizlice evlendi diye ölmez diyor.Ben umut vermemeye çalışıyorum.Allah sonumuzu hayır etsinondan başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor...
ne yani gizlicemi evleniceksiniz ohaoldumsmileiyi düşün derim hemen bi söze kanmayın
bu güzel gelişme. şundan emin olmalısın: gururu incindiği için inat etmiş olup olmamasından. ailenin yaklaşımı kötü olmuş gerçekten. daha önce sorun yok birden istemiyorlar. onun için çok zor olmuştur.
şu cümleye takılmadım desem yalan olur: "Senin beni sırtımdan vurabilecek güçte olmadığını biliyorum "
bunun üzerinde durmalısın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?