• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ve kocammm

bizimkiler biraz modern takımı eşimin ailesi biraz daha geri kafalı bişey bilmeyen insanlar.. ama gel gelelşm aynı sülaleden akrabayız.. annem onların yaşam tarzından rahatsız.. cahil olduklarını düşünüyor.. tamam olabilir herkesin standardı farklı olabilir. ama annem kabul etmiyor asllında annem cok ince düşünen birisidir herseyin iyisini yaşasın ister.. kına günü bana neden ayakkabı almamış die sorun etti anne diyorum ona para vereceğime başka bişeyimi alsın.. neden gelinliği istediği gibi çizmemişte onların dediği yerden almısız zaten aldığım gelinlik yeniden dikildi 2800 tl verildi.. herseyimi yaptı yapmaya calıstı.. neden kınada içeçek almamışlar.. yani vs vs vs böyle ufak seylerden konular büğyüdü de büyüdü.. sonrasında yine bir araya gelindi ama dedim ya samimiyeti eşim hiç yakalayamadı... oraya gittiğinde hep sıkılıyordu ne yalan bende öyle çünkü konusacak bisi yok hadi ben alışkınım ama eşim için zor oluyrdu bende eşimin ailesinde sıkılıyorum cünkü herşeylerini birbirlerine anlatıyorlar asırı bi samimiyetçilik var.. diyeceğim o ki artık barış olsun konu ne olursa olsun boşanmak istemiyorum oda öyle yoksa simdiye coktan bitmişti ama bu tartsmalar son bulsun :KK43:

paracı olan anneniz bence. eşinizi eleştirdiği her konu maddi şeyler. görüşmesinler olsun bitsin.

bizimkiler biraz modern takımı eşimin ailesi biraz daha geri kafalı bişey bilmeyen insanlar.. ama gel gelelşm aynı sülaleden akrabayız.. annem onların yaşam tarzından rahatsız.. cahil olduklarını düşünüyor.. tamam olabilir herkesin standardı farklı olabilir. ama annem kabul etmiyor asllında annem cok ince düşünen birisidir herseyin iyisini yaşasın ister.. kına günü bana neden ayakkabı almamış die sorun etti anne diyorum ona para vereceğime başka bişeyimi alsın.. neden gelinliği istediği gibi çizmemişte onların dediği yerden almısız zaten aldığım gelinlik yeniden dikildi 2800 tl verildi.. herseyimi yaptı yapmaya calıstı.. neden kınada içeçek almamışlar.. yani vs vs vs böyle ufak seylerden konular büğyüdü de büyüdü.. sonrasında yine bir araya gelindi ama dedim ya samimiyeti eşim hiç yakalayamadı... oraya gittiğinde hep sıkılıyordu ne yalan bende öyle çünkü konusacak bisi yok hadi ben alışkınım ama eşim için zor oluyrdu bende eşimin ailesinde sıkılıyorum cünkü herşeylerini birbirlerine anlatıyorlar asırı bi samimiyetçilik var.. diyeceğim o ki artık barış olsun konu ne olursa olsun boşanmak istemiyorum oda öyle yoksa simdiye coktan bitmişti ama bu tartsmalar son bulsun :KK43:
Kusura bakmayın ama anneniz çok hatalı. İnsan evladı için gerçek problemlerde bile alttan alır yuvasında huzuru kaçmasın kafası rahat olsun mutlu olsun diye. Sizin anneniz ise sorun odaklı. Olmadık problemler çıkarmış. Eşiniz haklı ezdirmeyin eşinizi.

İçki içmesini engelle bi şekilde konuş dediğin gibi anlayışlıysa bırakır.. ailene eşim çok değişti her konuda de ..
eşinzn yanlışlarına içki içiyor diye kılıf bulmuşunz şöyle yaptı böyle yaptı ama içkiliyken.. Allah bilir neler yaşandı küfürler polisler gelcek derecede...

Esiniz paragozse de size paragoz. Bu artik niye ailenizi ilgilendiriyor? Kizim istemis evlenmia, ev icine karismak bize dusmez diyebilmek lazim bir yerde artik. Boyle boyle kendi cocuklarinin hayatlarini mahfediyorlar.

Esinizide alkolu birakmaya tesvik edin. Kotuluklerin anasidir demisler bosuna dememisler. Olaylarin bu duruma gelmesinde cok buyuk bir sebep. Nasil bir kafa polisi karistiracak kadar buyuk olay cikarir esinin ailesiyle?

Yorumlarını okuduğum kadarıyla annenin halı olduğu yerler var. Para konusunda.

Size bilezik takmışlar sonra da geri almışlar kiralık diye. Bir de yüzük parasını almamış ama sonradan lafını etmiş.

Bence objektif değilsin. Diğer bir yorum atan arkadaş eski konunda kocandan sıkıntı çektiğini söyledi.

Eşiniz de içip içip amnenizin kapısına dayanıyormuş, kim ister böyle damat.

Eeee neye inanalım şimdi biz?

alkol esnasında hep küfür edildi işte sonra kendine gelince oturup aglıyor..üzülüyor.. annemi hiçbir sekilde ikna edemedim ben.. kardeşim gider gelirdi oda kesti ayagını annem göndermedi.. herkes sırt cevirdi.. en son ki olayda halalarım amcalarım hepsi sildi beni eşimin küfürleri babama saygsızlığı yüüznden..
Sizde ailenize sırtınızı dönmeyi düşünüyor musunuz?İçten içe anneniz gb düşünceleriniz var eşinizin ailesini cahil gerikafalı yakıştırmasını yapmanız tuaf geldi
sizde eger ailenizi pof pofluyor eşinizi onun ailesini kötülüyorsanız bunu bırakın aralarına girmek istiyorsanız bunu karışmamakla tarafınızı eşinizden yana kullanarak yapın anneniz sizi kaybetmekten korkarsa yuvanıza müdahaleden kaçınır gibi geliyor

Gerçekten baya yüz göz olunmuş.. biraz hiç muhattap olmasalar belki zamanla yumuşarlar unutulur yaşananlar?

Back
X