- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi strong women
bizimkiler biraz modern takımı eşimin ailesi biraz daha geri kafalı bişey bilmeyen insanlar.. ama gel gelelşm aynı sülaleden akrabayız.. annem onların yaşam tarzından rahatsız.. cahil olduklarını düşünüyor.. tamam olabilir herkesin standardı farklı olabilir. ama annem kabul etmiyor asllında annem cok ince düşünen birisidir herseyin iyisini yaşasın ister.. kına günü bana neden ayakkabı almamış die sorun etti anne diyorum ona para vereceğime başka bişeyimi alsın.. neden gelinliği istediği gibi çizmemişte onların dediği yerden almısız zaten aldığım gelinlik yeniden dikildi 2800 tl verildi.. herseyimi yaptı yapmaya calıstı.. neden kınada içeçek almamışlar.. yani vs vs vs böyle ufak seylerden konular büğyüdü de büyüdü.. sonrasında yine bir araya gelindi ama dedim ya samimiyeti eşim hiç yakalayamadı... oraya gittiğinde hep sıkılıyordu ne yalan bende öyle çünkü konusacak bisi yok hadi ben alışkınım ama eşim için zor oluyrdu bende eşimin ailesinde sıkılıyorum cünkü herşeylerini birbirlerine anlatıyorlar asırı bi samimiyetçilik var.. diyeceğim o ki artık barış olsun konu ne olursa olsun boşanmak istemiyorum oda öyle yoksa simdiye coktan bitmişti ama bu tartsmalar son bulsun![]()
paracı olan anneniz bence. eşinizi eleştirdiği her konu maddi şeyler. görüşmesinler olsun bitsin.