- 28 Kasım 2020
- 1.005
- 1.787
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
22Cogu ailede kardese verilen paranin geri donusu olmuyor. Siz kac yasindasiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22Cogu ailede kardese verilen paranin geri donusu olmuyor. Siz kac yasindasiniz?
40 yaşa yakın var anne babası .Evet oynuyor ilk intihar edecek diye yardım ettik korktuk ondan beri değişmedi bizle kalıyorAmca kac yasinda? Anne babası yokmu ? Kumar oynuyormu hala?
40 yaşa yakın var anne babası .Evet oynuyor ilk intihar edecek diye yardım ettik korktuk ondan beri değişmedi bizle kalıyor
onlar degismez siz kendinizi kurtarmaya bakinMerhaba arkadaşlar .Konu başlıktanda anlaşılacağı üzere ailemin yaptığı saflık.Kumar borcu olan akraba(amcam) 200 bin TL verdiler ve yıllardır geri istemiyorlar .Bu amcam bekar ama hala bizim evde kalmaya yemeye içmeye devam ediyor eski huyları devam .Artık hayattan soğumuş vaziyetteyim o evdeyken hiç mutlu değilim .Siz böyle bi durumda olsaydınız napardınz laf söylesem ailem arkamda değil gerçekten en saf anne baba benim olmuş herkes ailesine şükretsin
Bizde de var böyle bir dağ ayisi. Babam onun için "kargaya b*kun ilaç demişler, gitmiş denize sı*mış" der. Dayımda tam bir dağ ayısıdır. Hiç kimseye minnet duymaz. Herkes ona destek olmak zorundadır ama o '' kimseye 1 tl bile vermem '' der. Açık açık söyler bunu. En sonunda arsa parası istedi yüzsüz.
EvetSizin evde mi kaliyor?!![]()
bu amcalar her yerde, amcanıza bu kadar yüz veren aileniz hatalı .Merhaba arkadaşlar .Konu başlıktanda anlaşılacağı üzere ailemin yaptığı saflık.Kumar borcu olan akraba(amcam) 200 bin TL verdiler ve yıllardır geri istemiyorlar .Bu amcam bekar ama hala bizim evde kalmaya yemeye içmeye devam ediyor eski huyları devam .Artık hayattan soğumuş vaziyetteyim o evdeyken hiç mutlu değilim .Siz böyle bi durumda olsaydınız napardınz laf söylesem ailem arkamda değil gerçekten en saf anne baba benim olmuş herkes ailesine şükretsin
Ailenize desenize ben araba almak istiyorum bana 200 bin lira verin diye. Bakalım ne diyecekler? Kendi kardeşlerine verip sizi kayırıyorlarsa büyük ayıp. İnsan evladının geleceğini de düşünür. Evet onların parası istedikleri gibi harcarlar, verirler ama maden amcaya, dayıya veriliyor size de versinler. Asalak gibi yaşayan bir amcadan neyiniz eksik?
Valla imkanın varsa kurtul o evden. Çık ayrı eve, gerekirse ailenden de yardım al (madem başkalarına yardım edebiliyorlar kendi kızlarına da etsinler). En azından görmezsin o amcayı kafan rahat olur.