ailem ve saflığı

Merhaba arkadaşlar .Konu başlıktanda anlaşılacağı üzere ailemin yaptığı saflık.Kumar borcu olan akraba(amcam) 200 bin TL verdiler ve yıllardır geri istemiyorlar .Bu amcam bekar ama hala bizim evde kalmaya yemeye içmeye devam ediyor eski huyları devam .Artık hayattan soğumuş vaziyetteyim o evdeyken hiç mutlu değilim .Siz böyle bi durumda olsaydınız napardınz laf söylesem ailem arkamda değil gerçekten en saf anne baba benim olmuş herkes ailesine şükretsin
onlar degismez siz kendinizi kurtarmaya bakin

Evet çok can sıkıcı bir konu ama sen karışma bu işlere. Ortalık karışır sorumlusu sen olursun. Sen kendi paranı kazanmanın yolunu bulmaya bak.

. Dayımda tam bir dağ ayısıdır. Hiç kimseye minnet duymaz. Herkes ona destek olmak zorundadır ama o '' kimseye 1 tl bile vermem '' der. Açık açık söyler bunu. En sonunda arsa parası istedi yüzsüz.
Bizde de var böyle bir dağ ayisi. Babam onun için "kargaya b*kun ilaç demişler, gitmiş denize sı*mış" der 😅😅 senin sahibi okuyunca aynısını diyesim geldi

Sen onların kızısın ne demek karışmaya hakkın yokmuş. Evde bir olay olduğu zaman sana da sorulacak neymiş para onlarınmış aloooooo beni çıldırtmayın sen de çocuklarısın. Senin önceliğin önemli. Amcanın suratına da burda kalmanı istemiyorum demelisin. Ayrıca okuyor musun? Çok gençsin bu durumun derslerinin önüne geçmesine izin verme.

Merhaba arkadaşlar .Konu başlıktanda anlaşılacağı üzere ailemin yaptığı saflık.Kumar borcu olan akraba(amcam) 200 bin TL verdiler ve yıllardır geri istemiyorlar .Bu amcam bekar ama hala bizim evde kalmaya yemeye içmeye devam ediyor eski huyları devam .Artık hayattan soğumuş vaziyetteyim o evdeyken hiç mutlu değilim .Siz böyle bi durumda olsaydınız napardınz laf söylesem ailem arkamda değil gerçekten en saf anne baba benim olmuş herkes ailesine şükretsin
bu amcalar her yerde, amcanıza bu kadar yüz veren aileniz hatalı .

Ailenize desenize ben araba almak istiyorum bana 200 bin lira verin diye. Bakalım ne diyecekler? Kendi kardeşlerine verip sizi kayırıyorlarsa büyük ayıp. İnsan evladının geleceğini de düşünür. Evet onların parası istedikleri gibi harcarlar, verirler ama maden amcaya, dayıya veriliyor size de versinler. Asalak gibi yaşayan bir amcadan neyiniz eksik?
Valla imkanın varsa kurtul o evden. Çık ayrı eve, gerekirse ailenden de yardım al (madem başkalarına yardım edebiliyorlar kendi kızlarına da etsinler). En azından görmezsin o amcayı kafan rahat olur.

Ailenize desenize ben araba almak istiyorum bana 200 bin lira verin diye. Bakalım ne diyecekler? Kendi kardeşlerine verip sizi kayırıyorlarsa büyük ayıp. İnsan evladının geleceğini de düşünür. Evet onların parası istedikleri gibi harcarlar, verirler ama maden amcaya, dayıya veriliyor size de versinler. Asalak gibi yaşayan bir amcadan neyiniz eksik?
Valla imkanın varsa kurtul o evden. Çık ayrı eve, gerekirse ailenden de yardım al (madem başkalarına yardım edebiliyorlar kendi kızlarına da etsinler). En azından görmezsin o amcayı kafan rahat olur.

Valla aynısını ayzacaktım. Babama giderim madme kardeşine 200bin yedirdin bana da araba parası derdim net.

Back
X