Peki gitmeli miyim sizceNormalde böyle kaçmayı düşünen insanları çok ağır eleştiririm ama sizin konunuzda ailenizi baya ağır eleştirdim.
Bu biraz da hayatınızdaki insana bağlı bir de o kişinin ailesinin karşısında kaçmış olmanın verdiği bir eziklik olacak sizde. Ailenizi ikna etmenin bir yolunu bulamaz mısınız ?Peki gitmeli miyim sizce
Maalesef ikna edemiyorum ,kredi çek bize ev al borç bitince evlen diyorlar , çektiğin kredinin taksitini biz ödeyeceğiz dediler . İstemeye geldiler abim kapıdan kovdu insanları o halde bir daha geldiler vermedi ailem ve beynimde tümör var artık katlanamiyorumBu biraz da hayatınızdaki insana bağlı bir de o kişinin ailesinin karşısında kaçmış olmanın verdiği bir eziklik olacak sizde. Ailenizi ikna etmenin bir yolunu bulamaz mısınız ?
Abiniz tam bir asalak.Annen baban da aynı görüşteyse hiç arkada bakma.tabiki sevgilini ne kadar tanıyorsun belli bir gelirin var mı bunları düşünerek hareket et.Ama o parazit abine bir kuruş dahi yedirmeArkadaşlar merhaba
Ben 23 yaşındayım. Aile konularını kısa kesmeye çalışacağım.ilk Sevgilim olduğunda abim seni seviyorsa kredi çeksin parayı bana versin yoksa ayrıl dedi ayrıldık. İkinci Sevgilim de işe ilişkim 2 sene sürdü evliliğe giden bir ilişkim vardı aileler araya girdi . Ayrıldığımız da öğrendim ki abim Sevgilim den borç paralar almış 7-8 bin . Ve bana söylememisler . Ben bu zamana kadar çalıştım tüm paramı ailem elimden aldı . Şuan çalışmıyorum ne bir harçlık veriyorlar ne başka birşey üstelik beynimde anevrizma var. Neyse konuya gelelim benim sevgilim var ve evlenmemize izin vermiyorlar . Abim kredi çekip bize ev al taksitleri ben ödeyeceğim kredi bitince 30-32 yaşlarında evlenirsiniz diyor. Kaçarak evleneceğiz ama annem hastalanır diye korkuyorum ama üstümdeki baskıya da dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım
Ne zaman beri evlilerValla çok yakın arkadaşımın ailesi de aşırı baskı yapıyordu sonuç olarak kaçtı. Şuan bir sıkıntısı yok her şey normal. Kaçmayı uygun bulmuyorum ama böyle baskıcı aileler de bunu hakediyorlar
Bu arada erkek arkadaşınızın rahatsizliginizdan haberi varmı. Sonra sorun olabilir bu durum.her şeyi konuşun aranızda. Sen de düzenli bir işe gir ve hayatınızı kurunArkadaşlar merhaba
Ben 23 yaşındayım. Aile konularını kısa kesmeye çalışacağım.ilk Sevgilim olduğunda abim seni seviyorsa kredi çeksin parayı bana versin yoksa ayrıl dedi ayrıldık. İkinci Sevgilim de işe ilişkim 2 sene sürdü evliliğe giden bir ilişkim vardı aileler araya girdi . Ayrıldığımız da öğrendim ki abim Sevgilim den borç paralar almış 7-8 bin . Ve bana söylememisler . Ben bu zamana kadar çalıştım tüm paramı ailem elimden aldı . Şuan çalışmıyorum ne bir harçlık veriyorlar ne başka birşey üstelik beynimde anevrizma var. Neyse konuya gelelim benim sevgilim var ve evlenmemize izin vermiyorlar . Abim kredi çekip bize ev al taksitleri ben ödeyeceğim kredi bitince 30-32 yaşlarında evlenirsiniz diyor. Kaçarak evleneceğiz ama annem hastalanır diye korkuyorum ama üstümdeki baskıya da dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım
Anneniz ve babanız ne diyor abinizin bu yaptıklarına?
Anneniz ve babanız ne diyor abinizin bu yaptıklarına?[/QUOTE
Evet haberi varBu arada erkek arkadaşınızın rahatsizliginizdan haberi varmı. Sonra sorun olabilir bu durum.her şeyi konuşun aranızda. Sen de düzenli bir işe gir ve hayatınızı kurun
Bu arada erkek arkadaşınızın rahatsizliginizdan haberi varmı. Sonra sorun olabilir bu durum.her şeyi konuşun aranızda. Sen de düzenli bir işe gir ve hayatınızı kurun
Öncelikle aman düzenli bir işe gir bir kaç ay sonra da kendi hayatını kur bırak asalak abini deEvet haberi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?